- 9 Temmuz 2013
- 94
- 42
- 53
- Konu Sahibi GizemSeckinGul
-
Ederim cnm benim Allahım en kisa zamanda bütün isteyenlere bebek nasip etsin.. En kısa zamanda hamile kalıp saglikla bebeğini kucağına al inşallah kuzumHamilelerin duasi kabul olurmus banada birtane kiz versin rabbim banada dua et canim tabiki saglikli ve hayirlisiyla
Kan testiyle mi ogrendin canim?Cnm ben adet olmama 2 gün varken öğrendim gebe olduğumu
Kan testiyle öğrendim ama evdede yapmistim 2. Çizgi çok silik çıkmıştı cnmKan testiyle mi ogrendin canim?
Ederim tabikide canım benim inşallah çok güzel bir duygu evimizde bile bayram sevincci var resmen.. Alllahhh herkese nasip etsin herkes bu duyguyu tatsin bütün isteyenlere sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah...Hayırlı olsn bizim için de dua eder misin senin yaşadığın heyecanı bende yaşamak istiyorum:)
Yok cnm normal yolla oldu. Sadece hemen kalkma ve yan yat sağ sol hiç farketmez ayaklarını kaldırma ben kaldirdim hiç bir işe yaramadı daha sonra yan tarafa yattım ve uyudum sabah temizlenirsinn o ay tuttu tavsiyeKızlar bişey sorucam özellikle.yaptığınız bişey varmı kür falan yoksa normal yolla mı oldu?
Amin canım benim insallahHayırlı olsun hamisler darısı bana ve tum bebek isteyenlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?