Vee Şükürlerr olsunnn Gebeyimm..

Hayırlı olsn bizim için de dua eder misin senin yaşadığın heyecanı bende yaşamak istiyorum:)

Hayırlı olsn bizim için de dua eder misin senin yaşadığın heyecanı bende yaşamak istiyorum:)
Ederim tabikide canım benim inşallah çok güzel bir duygu evimizde bile bayram sevincci var resmen.. Alllahhh herkese nasip etsin herkes bu duyguyu tatsin bütün isteyenlere sağlıklı bir evlat nasip etsin inşallah...

Kızlar aylardır bizde bebek istiyorduk.en son artık bu ay da olmasaydı rahim filmi ve tüp bebek için hastaneye gidicektik.Allahıma bin şükür bu ay hamile olduğumu öğrendim tamda Ümitler tükenmişken.gebelik testlerine hiç güvenim yoktu takip çift çizgiyi Gören'e kadar..testlerin Peşine düşün kızlar

Hayırlı olsun hamisler darısı bana ve tum bebek isteyenlere olsun inşallah

Kızlar bişey sorucam özellikle.yaptığınız bişey varmı kür falan yoksa normal yolla mı oldu?
Yok cnm normal yolla oldu. Sadece hemen kalkma ve yan yat sağ sol hiç farketmez ayaklarını kaldırma ben kaldirdim hiç bir işe yaramadı daha sonra yan tarafa yattım ve uyudum sabah temizlenirsinn o ay tuttu tavsiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…