- Konu Sahibi GizemSeckinGul
-
Ben dün idrar testiyle öğrendim ama henüz kan testi yaptıramadım . normal doğum olarak düşünülürse ağustos çıkıyo sonuç. inşallah bakalım Allah hayırlısıyla kucağmıza almayı nasip etsin.Sennn Ne zaman öğrendin canım hamileliğini doğum ağustos galiba benimde tahmini doğum ağustos ondan merak ettim
Her şeyde bir hayır vardır. vakti zamanı gelmemiş bence öyle düşün . nerdem55. ben 2 sene önce bir gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi. ama kalp atışı oluşmadığından alınmak zorun kaldı. 2 sene sonrasında tekrar hamile kalmaya karar verdim o da 6-7 ay gibi bi çalışmadan sonra oldu. tabi inşallah kalp atışını da duyarım bu sefer.tavsiyen için teşekkürler ama benim asıl sorunum bu galiba... bişey varmış gibi koşa koşa gidip temizleniyorum 7-8 aydır deniyorum hemen kalkmıcam diyorum ama yapamıyorum. giden gitti diye düşünüyorum
Canim kan testi yaptır hemen bence en doğru sonucu ozaman alırsın geç döllenme falanda olmuş olabilirrMerhaba kızlar, benim de adetim 4 gün gecikince test yaptım ama negatif çıktı adetim hala gelmedi 13 gün oldu şimdi belirtim de yok arada hafif karnım ağrıyo sadece bi de bekim ağrıyo umutlanmakta istemiyorum ama yine de danışmak istedim sizlere
Inşallah canım benim amin bende gorucem 4 aralıkta kesesini görmeye gidicemmBen dün idrar testiyle öğrendim ama henüz kan testi yaptıramadım . normal doğum olarak düşünülürse ağustos çıkıyo sonuç. inşallah bakalım Allah hayırlısıyla kucağmıza almayı nasip etsin.
Canim ben de ayniyim.8 gun geçti. 6.gunumde idrar testim negatif çıktı. Bilmiyorum gec dollenme olabilir mi[/QUOTE]Canim bQUOTE="Hyrsbl, post: 38008918, member: 635634"]Merhaba kızlar, benim de adetim 4 gün gecikince test yaptım ama negatif çıktı adetim hala gelmedi 13 gün oldu şimdi belirtim de yok arada hafif karnım ağrıyo sadece bi de bekim ağrıyo umutlanmakta istemiyorum ama yine de danışmak istedim sizlere
Hamilelerin duasi kabul olurmus banada birtane kiz versin rabbim banada dua et canim tabiki saglikli ve hayirlisiylaKizlar 2 gün önce rüyamda idrar testi yapiordumm ve pozitif ciktii.. Uyandimm ve hemennn test yaptım ama uyku sersemiiyım uykudan gözümü açamıyorum.. Baktım tek çizgi belirtiyor, attım çöpe. Sonra tekrar uyumaya devam ettim.. Sabah kalktimm kahvaltı ettik esimle ve oturdum yine kadindar kulübünde geziniyorudmm, birisi yazmış oda test yapıp çöpe atmış ve sonra gidip bakmis pozitip çıkmış ve şuanda hamilieymis.. bende koşarak gelim çöpü karıştırdim bir bakktimmm , 2.çizgi silikkk Alllahimmmmmm dededim ben hamileyimmmmmm... Hemen eşime yürü hastane dedim pazar günü oldu bütün bunlar.. yani dün:)gittikk test sonucu ciktii kan sonucuna göre 184.2 yaniyani GEBEYIMMMM... resmen rüya gerceklestii.. Allahım bir an evvel keseyi ve kalp atışıni duymak istiorummm... Allahım herkese nasip etsin. Şükürler olsun..
Biraz daha bekle istersen canım ben baya bekledim 2. Testi mi 15. Gün yaptım ve çok dua ettim rabbim herkese versin inşallahHyrsbl ne guzel haber.cok sevindim.tebrik ederim canim.Allah tamamina erdirsin seni.ben de yapayim mi yarin acaba yarin dojuzuncu gun.
Cnm ben adet olmama 2 gün varken öğrendim gebe olduğumuHamile kalanlar ne zaman ogrendiniz hamile oldugunuzu? Adetten once mi sonra mi kac gun sonra
Yap yap sende yaptinmii hattaHyrsbl ne guzel haber.cok sevindim.tebrik ederim canim.Allah tamamina erdirsin seni.ben de yapayim mi yarin acaba yarin dojuzuncu gun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?