Vee Şükürlerr olsunnn Gebeyimm..

Merhaba kızlar, benim de adetim 4 gün gecikince test yaptım ama negatif çıktı adetim hala gelmedi 13 gün oldu şimdi belirtim de yok arada hafif karnım ağrıyo sadece bi de bekim ağrıyo umutlanmakta istemiyorum ama yine de danışmak istedim sizlere

tavsiyen için teşekkürler ama benim asıl sorunum bu galiba... bişey varmış gibi koşa koşa gidip temizleniyorum 7-8 aydır deniyorum hemen kalkmıcam diyorum ama yapamıyorum. giden gitti diye düşünüyorum

Sennn Ne zaman öğrendin canım hamileliğini doğum ağustos galiba benimde tahmini doğum ağustos ondan merak ettim
Ben dün idrar testiyle öğrendim ama henüz kan testi yaptıramadım . normal doğum olarak düşünülürse ağustos çıkıyo sonuç. inşallah bakalım Allah hayırlısıyla kucağmıza almayı nasip etsin.

tavsiyen için teşekkürler ama benim asıl sorunum bu galiba... bişey varmış gibi koşa koşa gidip temizleniyorum 7-8 aydır deniyorum hemen kalkmıcam diyorum ama yapamıyorum. giden gitti diye düşünüyorum
Her şeyde bir hayır vardır. vakti zamanı gelmemiş bence öyle düşün . nerdem55. ben 2 sene önce bir gebelik yaşadım ilk gebeliğimdi. ama kalp atışı oluşmadığından alınmak zorun kaldı. 2 sene sonrasında tekrar hamile kalmaya karar verdim o da 6-7 ay gibi bi çalışmadan sonra oldu. tabi inşallah kalp atışını da duyarım bu sefer.

Canim kan testi yaptır hemen bence en doğru sonucu ozaman alırsın geç döllenme falanda olmuş olabilirr

Canim bQUOTE="Hyrsbl, post: 38008918, member: 635634"]Merhaba kızlar, benim de adetim 4 gün gecikince test yaptım ama negatif çıktı adetim hala gelmedi 13 gün oldu şimdi belirtim de yok arada hafif karnım ağrıyo sadece bi de bekim ağrıyo umutlanmakta istemiyorum ama yine de danışmak istedim sizlere[/QUOTE]
Canim ben de ayniyim.8 gun geçti. 6.gunumde idrar testim negatif çıktı. Bilmiyorum gec dollenme olabilir mi

Canim ben de ayniyim.8 gun geçti. 6.gunumde idrar testim negatif çıktı. Bilmiyorum gec dollenme olabilir mi[/QUOTE]
Olabilir canım ben sabah tekrar test yaptım iki çizgi çıktı inanamıyorum şu an yarın tekrar yapıcam.

[QUOyrsbl, post: 38055786, member: 635634"]Canim ben de ayniyim.8 gun geçti. 6.gunumde idrar testim negatif çıktı. Bilmiyorum gec dollenme olabilir mi[/QUOTE]
Olabilir canım ben sabah tekrar test yaptım iki çizgi çıktı inanamıyorum şu an yarın tekrar yapıcam.[/QUOTE]
Cok sevindim hyrsbl ne güzel bir haber bu.umutlandirdin.yarin dokuzuncu gun yapayim mi ben de acaba

Hyrsbl ne guzel haber.cok sevindim.tebrik ederim canim.Allah tamamina erdirsin seni.ben de yapayim mi yarin acaba yarin dojuzuncu gun.

Hamilelerin duasi kabul olurmus banada birtane kiz versin rabbim banada dua et canim tabiki saglikli ve hayirlisiyla

Hyrsbl dun gece hasta oldum canim.gecikince insan acaba mi diyor.ama üzüldüm o mutlulugu yasamak istedim sanirim.Allah imhayirli zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin hepimize. Bir daha ki ay bi durum olursa yazarim optum

Hyrsbl dun gece hasta oldum canim.gecikince insan acaba mi diyor.ama üzüldüm o mutlulugu yasamak istedim sanirim.Allah imhayirli zamanda hayirli saglikli Üzülmevlatlar nasip etsin hepimize. Bir daha ki ay bi durum olursa yazarim optum Üzülme canım hayırlısı bu ay değilmiş demekki Rabbim en kısa zamanda yaşatsın mucizesini tüm isteyenlere înşallah​

Amin canim saol versigin bilgi ve destek icin.Allah hayirlisiyla tüm isteyenlere versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…