• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

Çaycılar iyi olur mu onu da bilmiyorum ki, demliğin tadını verir mi? Nişanlıcanım için çay çok önemlidir sever mi ister mi bilemiyorum:31: Çaydanlıklar da çok çabuk yıpranıyor gerçi, çok olmaz gibi. ne kadar aydınlatıcı bir yorum oldu yahu:9::9::9:

canımmm ben bi risk alıp porselen günlük çaydanlık aldım tadı güzel oluyormuş çayın hiç kullanmadık şimdiye kadar deneyip göreceğiz ama çok sevdim fotosu aşağıda:16:

kızlar son günlerde eskisi gibi hararetli çeyiz alışverişi yapamıyorum yapsam bile ekleyemiyorum buraya . derslerim çok yoğun. çok zor bir bölüm okuyorum ve son senem dua edersinz di mi bana çünkü o kadr yoruldum ve sıkıldım ki şöyle okulum bitse yaza nişanımızı yapsak hayal gibi geliyor gerçekten:5::5::5:

çeyiz alışverişimin en büyük yardımcıları esse kafasına göre sık sık %50+%50 indirim yapmasına bayılıyorum
$635261640909883354 (1).webp günlük çaydanlığım ve kek kalıbım
$635261640747304055.webp çaydanlığımla çok uyumlu oldu bu bardaklar
$2014-02-18 21.23.20.webp$2014-02-18 21.25.35.webp keyif tepsim
$luminarc-hortensia-rose----d8522-7_7055400.webp su setim
$635261638926559914.webp
Eki Görüntüle 991077 2 tane çift kişilik english home yorgan
$1_1251149.webp$1_1251139.webp$1_1251069.webp$1_1251064.webp$1_1251164.webp magnetler

eklemeyi unutmadığım bir şey yoksa hepsi bu kadar Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin inşallah:16:

Canim ceyizlerin cok guzel gule gule kullan hepsi cok guzel bende ekleyemiyorum artik yeniler var benimde ivir zivirda olsa :16:

canım magnetler çok tatlılar.. yaklaşık ölçüsü kaç cm ? özellikle kalp şeklide olanın ölçüsü ;) sözde dağıtmak için hediye arayışı içindeyim.. hem hesaplı olur, hem de güzel bir hatıra olur diye bi düşünce oluştu kafamda :)

Son düzenleme:
canımmm ben bi risk alıp porselen günlük çaydanlık aldım tadı güzel oluyormuş çayın hiç kullanmadık şimdiye kadar deneyip göreceğiz ama çok sevdim fotosu aşağıda:16:

Güle güle kullan canım, çok kibar. Magnetlerin ne kadar sevimlii:21:
Okulunda da başarılar canım, her şey olacak inşallah zamanla

Son düzenleme:
canım magnetler çok tatlılar.. yaklaşık ölçüsü kaç cm ? özellikle kalp şeklide olanın ölçüsü ;) sözde dağıtmak için hediye arayışı içindeyim.. hem hesaplı olur, hem de güzel bir hatıra olur diye bi düşünce oluştu kafamda :)

teşekkür ederim canım :) magnetler daha elime geçmedi internetten boynerden sipariş ettim boyutunu bilmiyorum o yüzden bi bak istersen boynerin sitesinden

Güle güle kullan canım, çok kibar. Magnetlerin ne kadar sevimlii:21:
Okulunda da başarılar canım, her şey olacak inşallah zamanla

teşekkür ederim canım sen de çok kibarsın:54:

inşallah canım sağolasın şu an tek sıkıntımız okul zaten o da hallolunca hiç bir şey kalmayacak inşallah:)

Back
X