• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vee tinkerbell in çeyizleri:)

kızlar güzelliklerrr çeyiz hazırlamak evlenmek masraflı işler biliyorsunuz biz de azıcık sıkıştık ne yapalım ne yapalım derken instagramdan satış yapmaya karar verdik . ürünleri eklemeye başlayınca hepinizden beğenilerle ve sayfa tanıtımı ile ilgili destek bekliyorumm haberiniz olsun beni yalnız bırakmayın canlarımm:54::54::54:

kızlar güzelliklerrr çeyiz hazırlamak evlenmek masraflı işler biliyorsunuz biz de azıcık sıkıştık ne yapalım ne yapalım derken instagramdan satış yapmaya karar verdik . ürünleri eklemeye başlayınca hepinizden beğenilerle ve sayfa tanıtımı ile ilgili destek bekliyorumm haberiniz olsun beni yalnız bırakmayın canlarımm:54::54::54:

bir de görgüsüz diyince bana kızıyorsun. ayağını yorganına göre uzatmak kötü bir şey miymiş hanımefendi?

yaz dedin hemen yazayım, tencere tavanın yanlışını nasıl bulup da alcaksın merak ettim :9: :52:

biz görgüsüzsek sen de kıskançsın cınıımm:9: insanı salon kadını çizgisinden çıkartıyorsun kendi seviyene düşürüyorsun valla:9: bu topikler zaten ne nereden ne kadra alınmış diye var sen amacı kavrayamamışsın :9: kıskaanç kıskançç diye bağırasım var :9: valla uğraşamıyacağım sadece kapak olsun mahiyetinde söylüyorum yanlışını nasıl bulup da alacaksın demişsin ya o tencereler çoktan değişime gitti bile . daha kalitelisini daha ucuza buldum senin gibi kıskanç arkadaşlar aramızda yokken kendi aramızda mis fikir alışverisi yaparken :9:

biz görgüsüzsek sen de kıskançsın cınıımm:9: insanı salon kadını çizgisinden çıkartıyorsun kendi seviyene düşürüyorsun valla:9: bu topikler zaten ne nereden ne kadra alınmış diye var sen amacı kavrayamamışsın :9: kıskaanç kıskançç diye bağırasım var :9: valla uğraşamıyacağım sadece kapak olsun mahiyetinde söylüyorum yanlışını nasıl bulup da alacaksın demişsin ya o tencereler çoktan değişime gitti bile . daha kalitelisini daha ucuza buldum senin gibi kıskanç arkadaşlar aramızda yokken kendi aramızda mis fikir alışverisi yaparken :9:

benim seni kıskanmak için bi sebebim yok çok şükür, sen eleştirilemez bir insanüstü varlık mısın ki en ufak lafta karşı taraf kıskanç olsun? ben aldıklarımı oraya buraya koymam, çünkü sizin gibi kimseye bir şey ispatlama derdim yok. eh bir tava tencereyi bile almayı becerememişsen daha ne diyim sana çok seviyeli oturma odası salon takımı kadını?
sen salonunda otur da ordan çıkma, istediğim konuya girerim de yazarım da, fikrimi de sunarım, engelleyebilecek misin? kapağını da al yanlış aldığın tencereye uyar ancak o

benim seni kıskanmak için bi sebebim yok çok şükür, sen eleştirilemez bir insanüstü varlık mısın ki en ufak lafta karşı taraf kıskanç olsun? ben aldıklarımı oraya buraya koymam, çünkü sizin gibi kimseye bir şey ispatlama derdim yok. eh bir tava tencereyi bile almayı becerememişsen daha ne diyim sana çok seviyeli oturma odası salon takımı kadını?
sen salonunda otur da ordan çıkma, istediğim konuya girerim de yazarım da, fikrimi de sunarım, engelleyebilecek misin? kapağını da al yanlış aldığın tencereye uyar ancak o

yav he he
.......

canım instagram kullanıcı adını bana mesaj olarak yaz sanırsam sen benim takibimde değilsin yada ben senin yaaa ben kk dan kızlarla takipteyim ama kim hangi nick onu unuttum bir büşracımı hatırlıyorum çeyiz topiklerinden hee 2013 yılı evlencek arkadaşlarım zaten çok eski doastuım ama çeyiz topiklerinden eklediklerimin kk nicklerini hatırlamıyorum

çok şaşırdım bu topiklerin amacı bu konuların amacı ne siz bilmiyormusunuz çeyiz alıp nerden ne kadara aldığını paylaşmak yardımlaşmak bilgi vermek ben 2 seneden fazladır topiğimde ne alsam üineden ipliğe paylaştım ki arkadaşlarımın da bilgisi olsun gidip alsınlar çünkü biliyorum ki benim gibi detaya görüntüye önem veriyor burdaki kızlar o yüzden bu topikler bir ışık gibi bizim için

şimdi siz eleştiriyorsunuz diye size öfke kusmayacağım fikir meselesi, beğenmiyorsan takip etme diye birşey var, burda tinkeri eleştirmeniz benide eleştirmeniz anlamına geliyor ben uzun yıllardır çeyiz topiklerindeyim görgüsüz diyorsunuz yaa size göre bende görgüsüzüm hiç canım acımıyor ilk kez sizden böyle bir cümle duydum demek beni instagram da felan allah korusun takip etseniz neler neler düşünürdünüz

yalnız emek ve hayaller kuran insanların üstüne böyle görgüsüz diyerek gitmeniz saygı yoksunluğu değilmi, bu topikler görgüsüzlük demek için yok yada üsluplu eleştiri için var elbet sizin konuşma yazma vs hakkınızı gasp edemeyiz ama evlilik hayalleri kuran bir kıza çeyizi üzerinden bu tür laflar etmenizi hem ona hem kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm :45::45::45::45:

canım instagram kullanıcı adını bana mesaj olarak yaz sanırsam sen benim takibimde değilsin yada ben senin yaaa ben kk dan kızlarla takipteyim ama kim hangi nick onu unuttum bir büşracımı hatırlıyorum çeyiz topiklerinden hee 2013 yılı evlencek arkadaşlarım zaten çok eski doastuım ama çeyiz topiklerinden eklediklerimin kk nicklerini hatırlamıyorum

canım ben seni ekledim aslında ama sen benm nicki bilmediğin için kabul etmedin ben sana özelden 2 hesabında ismini atayım .kendi hesabımda bir şey paylaşmıyorum satış hesabından devam edeceğim canım

bu arada hassasiyetin için teşekkür ederim :) arkadaş edatarık91 e takmış ben tepki gösterince bana geçti sırada sen olabilirsin aman dikkat:)

bi de postan dolu canım

Ayrıca kadınlar klübüne üslupsuz insanlar sızmış ! Kendilerini dışlamak gibi olmasın ama lütfen yavaştan yol alsınlar :ssz:

Back
X