Veee gelmedi.

Ya bir anlık karışıklıkla olmuş birşey. Gerçi sevgisinde azalma vardı hissediyordum ama ayrılmayız sanıyordum. Kafasını toplar gelir sanıyordum.
E tamam şimdi gerçeği görmüş oldun. Geçer zamanla, sen kendine biraz şefkatli davran bu ara. Bak hem mezun olmuşsun, tadını çıkartmaya bak.

Şekerim değmezmiş işte ne harap ediyorsun kendini tadını çıkar bak ne güzel okulunuda bitirdin yepyeni bir hayat seni bekliyor belki karşına seni anlayan sana değer verecek birisi çıkar yazık günah sana gençliğine:KK66:

Ayrılırken benden daha iyisini bul demişti. Ben fazla anlamlar yüklüyorum sanırım insanlara. Aklımdan bir an çıkmıyor napıyım. Çok üzdü beni.

Bulur ve aynı hızla geri döner onu beklemekten vazgeç...Kpss odaklan hayatın daha önemli.

Aklımdan hiç çıkmıyor sürekli söyledikleri tekrarlanıyor zihninde. Hiç birşeyin tadı yok sanki. Dün ailem hiç gitmesin istedim. Onlar gidince bir hüzün çöktü içime. Korkuyorum beni bu kadar üzüp başkasını mutlu etmesinden

Ayrılırken benden daha iyisini bul demişti. Ben fazla anlamlar yüklüyorum sanırım insanlara. Aklımdan bir an çıkmıyor napıyım. Çok üzdü beni.
İnşallah daha iyisini bulursun herşeyde bir hayır vardır diye bakarsan olaylara o hayırlı iş gelir seni bulur canım ama karalar bağlarsan hayatını ona endekslersen at gözlüğüyle yola devam edersin çok değil birkaç yıl sonrada ah akılsız kafam diye başını yerlerden yere vurursun...
çok yaşadımmm:KK43:

İnşallah daha iyisini bulursun herşeyde bir hayır vardır diye bakarsan olaylara o hayırlı iş gelir seni bulur canım ama karalar bağlarsan hayatını ona endekslersen at gözlüğüyle yola devam edersin çok değil birkaç yıl sonrada ah akılsız kafam diye başını yerlerden yere vurursun...
çok yaşadımmm:KK43:
Kalbimle mantıgım arasında sıkıştım kaldım. Beynim agroyor artık onu düşünmekten

Aklımdan hiç çıkmıyor sürekli söyledikleri tekrarlanıyor zihninde. Hiç birşeyin tadı yok sanki. Dün ailem hiç gitmesin istedim. Onlar gidince bir hüzün çöktü içime. Korkuyorum beni bu kadar üzüp başkasını mutlu etmesinden

Korkma yoluna bak emin ol unutursun içine atma ağla zırla yorulup dicen niye ağlıyorum. Güçlü bir kadınsın bugünleri hatırlayınca vay be ne aşıkmış be diyip gülüceksin.

Tatlim gezip tozsana sen:işsiz: Aslında fazla anlam yüklediğimiz icin oluyor bu tur dramalar.
Hayallerimiz yıkılıyor bir anda acı tatlı zaman gecirdiğin birini değersizleştiremiyorsunuz.
Aslında ondan sogumam için çok neden var. Hatta konuma siz yorum yapmıştınız. Onca şeye rağmen hala aklımda.
Sanki onca olumsuzluk hiç yaşanmamış sanki hiç kötü söz söylenmemiş gibiyim. Geçirdiğimiz güzel günler aklımda hep ve o günleri istiyorum

Kalbimle mantıgım arasında sıkıştım kaldım. Beynim agroyor artık onu düşünmekten
Yahu bu kadar yıpratma kendini nasibindeyse zaten gelir bulur seni ama nasibinde değilse iki dünya bir araya gelse siz biraraya gelemezsiniz o yüzden nasip,kısmet,hayır,şer...de atlat biran evvel!

Korkma yoluna bak emin ol unutursun içine atma ağla zırla yorulup dicen niye ağlıyorum. Güçlü bir kadınsın bugünleri hatırlayınca vay be ne aşıkmış be diyip gülüceksin.

Ayrılırken çok hakaretler etti bana. Hiç birşey diyemedim. Dilim tutuldu resmen şaşkınlıktan. Geri dönse ben de bosaltsam içimi. Belki birşey kalmayacak. Geri döner mi ki.

Yahu bu kadar yıpratma kendini nasibindeyse zaten gelir bulur seni ama nasibinde değilse iki dünya bir araya gelse siz biraraya gelemezsiniz o yüzden nasip,kısmet,hayır,şer...de atlat biran evvel!

Hani derler ya her nasibe çaba gerek diye . biz cabalamasak da bulur mu bizi

Ayrılırken çok hakaretler etti bana. Hiç birşey diyemedim. Dilim tutuldu resmen şaşkınlıktan. Geri dönse ben de bosaltsam içimi. Belki birşey kalmayacak. Geri döner mi ki.

%90 döner o zaman da sen istemiceksin. Ama hiç bir şekilde aramaman lazım iletişim hiç olmicak. Meraktan döner !

Zoruma gidiyor. Ailemi dün memleket uğurladıktan sonra ağladım hüngür hüngür. Ben o hastalandığında basında bekledim hastanede. Mezuniyetinde ben yanındaydım. O gelmedi.

O gemi batmış. Denizin dibinde, sen hala yok guvertesinde biz söyle guneslenirdik diyorsun. Gitmiş çöp olmuş. O seni düşünmüyordur bile.

Benim Üniv. De bir arkadasi kız arkadaşı terk etmiş. Bende tipik kız hemen gittim uzuntulerimi dile getirdim. Ee nasıl hissediyorsun, mesaj attı mi yok ararsa konuşacak misin falan. Neyse tabi o zaman küçüğüm şimdi olsa bana ne.
Bu bana en sonunda dedi ki, ben düşünmek istemiyorum artık yoksa unutamam. Aklıma gelince başka şey düşünüyorum dedi. O anda ampul yandı bende. Biz üzerinde sürekli düşünüp düşünüp tekrar tekrar yaşıyoruz. Yok iyi yonler vardı onlari ayri ayri hatirla dur. Sonra yok kötü huylari vardi onları yine hatırla vs böyle böyle 6 aylık aşkın acısı 1 yıl sürer tabi. :)

Düşünme düşünme tek ilaç bu :)

Allasen ne ayaksin, yorumlarını okurken sıkılıp bıraktım :işsiz:

Allasen ne ayaksin, yorumlarını okurken sıkılıp bıraktım :işsiz:
Allasen sen ne ayaksın, burada bir sıkıntımızı paylaşıyoruz. Değer verip ilgilenmiyorsan yorum yapma. Zorla yap demedik. Sanki kendin hiç üzülmedin bir erkek için.....

Back
X