Allasen, dediğimden bile anlamamissin. Konuyu yazmamissinAllasen sen ne ayaksın, burada bir sıkıntımızı paylaşıyoruz. Değer verip ilgilenmiyorsan yorum yapma. Zorla yap demedik. Sanki kendin hiç üzülmedin bir erkek için.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allasen, dediğimden bile anlamamissin. Konuyu yazmamissinAllasen sen ne ayaksın, burada bir sıkıntımızı paylaşıyoruz. Değer verip ilgilenmiyorsan yorum yapma. Zorla yap demedik. Sanki kendin hiç üzülmedin bir erkek için.....
Canimm ne hissettiğini anlayabiliyorum ama inan o kişi senin için vazgeçilmez değil. Sanırım çok ona odaklı yasamissin. Şimdi kendine odaklanma vakti. Kendini simart biraz. Birçok sey onu hatırlatır sana ama sunu düşün; o gezdiginiz yerlerde bir sürü insan vardi. Aslinda gayet siradan yerler muhtemelen. Su anda duygusal düşünüyorsun ama mantikli bakmaya başladığın anda iş biter. Nisanlandi demişsin. Bak burada bir sürü konu açılıyor. Evlense çok mu mutlu olacak sanki? Hadi ikisi anlaştı. Bunun kv si var, kp var, kayni eltisi gorumcesi...Onunla evlenseydin mutlu olacağının garantisi var mıydı? Hayir. Belki atıyorum ailesine senden çok deger verecekti? O yüzden rahat ol. Kendinen emin ol. Sen kendine odaklan kendini geliştir.Hayallerimiz yıkılıyor bir anda acı tatlı zaman gecirdiğin birini değersizleştiremiyorsunuz.
Aslında ondan sogumam için çok neden var. Hatta konuma siz yorum yapmıştınız. Onca şeye rağmen hala aklımda.
Sanki onca olumsuzluk hiç yaşanmamış sanki hiç kötü söz söylenmemiş gibiyim. Geçirdiğimiz güzel günler aklımda hep ve o günleri istiyorum
Nerden biliyorsun mutlu edeceğini?Tabii ki mutlu gorunecekler ama ic dunyalarini bir onlar bilir.Aklımdan hiç çıkmıyor sürekli söyledikleri tekrarlanıyor zihninde. Hiç birşeyin tadı yok sanki. Dün ailem hiç gitmesin istedim. Onlar gidince bir hüzün çöktü içime. Korkuyorum beni bu kadar üzüp başkasını mutlu etmesinden
Dönmez..Benden iyisini bul dedi ayrılırken. Benim iyi olmamı istiyorsan git hayatımdan dedi. Bunlara rağmen döner mi
2 ay önce ayrıldığı birinin mezuniyetine gelseydi garip olurdu. Siz de geçmişte veya birinde saplantılı kalmak yerine kendi hayatınıza bakın bence.
Ayrilmissin zaten niye gelsin.bosuna uzuyosun kendini.benim hayat felsefem hep giden gitmistir gittigi gun bitmistir.gelse ne olcakti ki.bi kere olmadiysa istesende olmaz
Seviyorsun ve aci cekiyorsun bu gayet normal.. ama benim anlamadigim su - bu erkekler ayrilir ayrilmaz hemen baska sevgili buluyorlar kendilerine, yahu be adam hangi arada derede unutabiliyorsunda sevgilinide, baska birini sevebiliyorsun hemen.. onceden planliyorlar bazi seyleri.. kizlarda oturup agliyor aylarca hatta yillarca.. ah ah
Geçmişe geçmiş ola ,diyip yoluna bakacaksın.
Demek ki barışmak gibi bi isteği yokmuş olsa mezuniyeti bahane edip gelirdi.
seninkinin cinsi bozukmuş demek ki. Üzülme sende daha fazla kendine başka uğraşlar edin lütfen.Ben de bu yüzden yıkıldım zaten. Anlayamadığı birşey var. 5yıl birlikte olan insanlar nasıl yapıyor bunu. Cevremde çok arkadaşım var. Kızlar ne kadar kötü davranıyorlar ve çocuklar terketmiyor. Benimki en ufak bir zorlukta gitti.