Mezuniyetimde gelir sanıyordum. Gelmedi. 2ay oldu ayrılalı. Hiç umudum kalmadı. Çok üzgünüm. Arayıp içimdeki herşeyi söyleyesim var. Dönmesini çok isterdim.
Hayatının en güzel yıllarını yaşıyorsun,bir daha bu yıllar gelmeyecek..
Bazı insanlar acıdan beslenir,sen onlardan olma.
Okulun bitmiş,demek ki yakında iş hayatın başlıyor.Yeni bir hayat,yeni bir çevre ve yeni insanlar demek bu.
Belki eşinle tanışmana vesile yeni bir işe gireceksin ya da bunun gibi bitmeye meyilli nice ilişkiler yaşatacak zaman
Alştır kendini sevmeye de ,ayrılmaya da.
Dünya böyle dönüyor çünkü,ama bir gün senin için doğru insan geldiğinde inan bunca yıl kendini hırpaladığın için kendine üzülürsün
Gururlu olmak,onurlu olmak ve dik durmak gibi karakteristlik özellikleri bu olaylarla öğrenecek ve terübe edeceksin.
Zamanında böyle olaylar yüzünden çok üzülmüş,yıllarını heba etmiş biri olarak sunu söylüyorum:
Her üzüldüğümde Allah a dua eder,yalvarır yakarırdım.
3 yıl önce sevdiğim insan karşıma çıktığında onu tanıdıkça şaşkınlık içinde kalmıştım.İlk başta hiç istememe ragmen üstelik,tanıdıkça aşık oldum.
Çoçukluğumdan,lise yıllarımdan,üniversite zamanlarımdan hep hayalini kurduğum O insan,bir gün her hali her tavrı hatta duymak istediğim söze ,görmek istediğim davranışlara kadar aynı sanki ben sipariş vermişim de o yaratılmış gibi çıktı karşıma.
Özel bir kalem ,onu benim için yaratmış sanki..
Özel kalemin sahibine şükrettim sonra,duamın icabetini verdiği için.
İkimizin ortak lafı oldu bu: 'Sen benim duamın icabetisin'.
Ben de onun duasıymışım meğer..
Sıkma canını arkadaşım,daha en güzel yıllarını yaşamadın hepsi zamanla yaşanacak.
Daha O özel insan karşına çıkmadan,sabrını gereksiz insanlarda tüketme..İleri de çok lazım olacak sana
Hiç birşey olmaz deme,olur ..Öyle bir olur ki ,terkedildiğin günlere bile şükredersin.
Herşey gönlünce olsun..
(Çok uzun yazdım,kusura bakma )