Veee gelmedi.

Mezuniyetimde gelir sanıyordum. Gelmedi. 2ay oldu ayrılalı. Hiç umudum kalmadı. Çok üzgünüm. Arayıp içimdeki herşeyi söyleyesim var. Dönmesini çok isterdim.
ayrıldıgın adam neden gelsin ki ? bitmiş işte.
gelcek, seni cok seviyorum diyecek ve sonsuza kadar mutlu yaşacagız hayallerini lütfen kurma..

Ağladında ne oldu eline ne geçti haberi mi var yok??? kendini uzdun o senın gıbı baksaydı ayrılığınıza gelırdı demekki seni unutmuş hayatını yaşıyo tavsıyem sende hayatına bak işini gücünü bul...

giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir:)
sevgilin niye gelcekti ki..
ayrılalı 2 ay olmuş.. o önüne gelene bakiyor Sende onu gelmesini istiyosun dönsün istiyorsun uğraşmaya degmez....
Adam yeni hayatina birileri bulmuştur yada hoşlandığı biri çikmiş onun peşindedir sana napcakti.

Adam senden akıllıymış. Kendine değer veriyor. Ayrıldık diye yas tutmuyor. Hayatına devam ediyor.
Sende kendini sev...

giden gitmiştir gittiğin gün bitmiştir:)
sevgilin niye gelcekti ki..
ayrılalı 2 ay olmuş.. o önüne gelene bakiyor Sende onu gelmesini istiyosun dönsün istiyorsun uğraşmaya degmez....
Adam yeni hayatina birileri bulmuştur yada hoşlandığı biri çikmiş onun peşindedir sana napcakti.

Aldığım haberlere göre sadece KPSS ve sağlığını düşünüyormuş.

Adam senden akıllıymış. Kendine değer veriyor. Ayrıldık diye yas tutmuyor. Hayatına devam ediyor.
Sende kendini sev...
Haklısın. Bundan sonra kendimi düşüncem. Bizim farklı olduğumuza inanmıştım. O yüzden gelir sandım olmadı. Yine hüsran

Mezuniyetimde gelir sanıyordum. Gelmedi. 2ay oldu ayrılalı. Hiç umudum kalmadı. Çok üzgünüm. Arayıp içimdeki herşeyi söyleyesim var. Dönmesini çok isterdim.

Hayatının en güzel yıllarını yaşıyorsun,bir daha bu yıllar gelmeyecek..

Bazı insanlar acıdan beslenir,sen onlardan olma.

Okulun bitmiş,demek ki yakında iş hayatın başlıyor.Yeni bir hayat,yeni bir çevre ve yeni insanlar demek bu.

Belki eşinle tanışmana vesile yeni bir işe gireceksin ya da bunun gibi bitmeye meyilli nice ilişkiler yaşatacak zaman
Alştır kendini sevmeye de ,ayrılmaya da.

Dünya böyle dönüyor çünkü,ama bir gün senin için doğru insan geldiğinde inan bunca yıl kendini hırpaladığın için kendine üzülürsün

Gururlu olmak,onurlu olmak ve dik durmak gibi karakteristlik özellikleri bu olaylarla öğrenecek ve terübe edeceksin.

Zamanında böyle olaylar yüzünden çok üzülmüş,yıllarını heba etmiş biri olarak sunu söylüyorum:

Her üzüldüğümde Allah a dua eder,yalvarır yakarırdım.

3 yıl önce sevdiğim insan karşıma çıktığında onu tanıdıkça şaşkınlık içinde kalmıştım.İlk başta hiç istememe ragmen üstelik,tanıdıkça aşık oldum.
Çoçukluğumdan,lise yıllarımdan,üniversite zamanlarımdan hep hayalini kurduğum O insan,bir gün her hali her tavrı hatta duymak istediğim söze ,görmek istediğim davranışlara kadar aynı sanki ben sipariş vermişim de o yaratılmış gibi çıktı karşıma.

Özel bir kalem ,onu benim için yaratmış sanki..
Özel kalemin sahibine şükrettim sonra,duamın icabetini verdiği için.
İkimizin ortak lafı oldu bu: 'Sen benim duamın icabetisin'.

Ben de onun duasıymışım meğer..

Sıkma canını arkadaşım,daha en güzel yıllarını yaşamadın hepsi zamanla yaşanacak.

Daha O özel insan karşına çıkmadan,sabrını gereksiz insanlarda tüketme..İleri de çok lazım olacak sana

Hiç birşey olmaz deme,olur ..Öyle bir olur ki ,terkedildiğin günlere bile şükredersin.

Herşey gönlünce olsun..

(Çok uzun yazdım,kusura bakma )

Hayatının en güzel yıllarını yaşıyorsun,bir daha bu yıllar gelmeyecek..

Bazı insanlar acıdan beslenir,sen onlardan olma.

Okulun bitmiş,demek ki yakında iş hayatın başlıyor.Yeni bir hayat,yeni bir çevre ve yeni insanlar demek bu.

Belki eşinle tanışmana vesile yeni bir işe gireceksin ya da bunun gibi bitmeye meyilli nice ilişkiler yaşatacak zaman
Alştır kendini sevmeye de ,ayrılmaya da.

Dünya böyle dönüyor çünkü,ama bir gün senin için doğru insan geldiğinde inan bunca yıl kendini hırpaladığın için kendine üzülürsün

Gururlu olmak,onurlu olmak ve dik durmak gibi karakteristlik özellikleri bu olaylarla öğrenecek ve terübe edeceksin.

Zamanında böyle olaylar yüzünden çok üzülmüş,yıllarını heba etmiş biri olarak sunu söylüyorum:

Her üzüldüğümde Allah a dua eder,yalvarır yakarırdım.

3 yıl önce sevdiğim insan karşıma çıktığında onu tanıdıkça şaşkınlık içinde kalmıştım.İlk başta hiç istememe ragmen üstelik,tanıdıkça aşık oldum.
Çoçukluğumdan,lise yıllarımdan,üniversite zamanlarımdan hep hayalini kurduğum O insan,bir gün her hali her tavrı hatta duymak istediğim söze ,görmek istediğim davranışlara kadar aynı sanki ben sipariş vermişim de o yaratılmış gibi çıktı karşıma.

Özel bir kalem ,onu benim için yaratmış sanki..
Özel kalemin sahibine şükrettim sonra,duamın icabetini verdiği için.
İkimizin ortak lafı oldu bu: 'Sen benim duamın icabetisin'.

Ben de onun duasıymışım meğer..

Sıkma canını arkadaşım,daha en güzel yıllarını yaşamadın hepsi zamanla yaşanacak.

Daha O özel insan karşına çıkmadan,sabrını gereksiz insanlarda tüketme..İleri de çok lazım olacak sana

Hiç birşey olmaz deme,olur ..Öyle bir olur ki ,terkedildiğin günlere bile şükredersin.

Herşey gönlünce olsun..

(Çok uzun yazdım,kusura bakma )

Teşekkür ederim bu kadar güzel yazdığın için ben de dua ediyorum. Umarım ben de mutlu olurum artık.
Birşey daha sormak istiyorum. Daha önceki erkek arkadş yeni sevgiliye söylenmeli mi? Siz söylediniz mi mesela?

Teşekkür ederim bu kadar güzel yazdığın için ben de dua ediyorum. Umarım ben de mutlu olurum artık.
Birşey daha sormak istiyorum. Daha önceki erkek arkadş yeni sevgiliye söylenmeli mi? Siz söylediniz mi mesela?

Canım,ben söylenmesinden yana değilim.Ben sadece genel geçer bir konuşma yapmıştım,daha önceki ilişkilerimin genelinden,ama hepsiyle ilgili genel bir konuşma idi bu.Zamanında üzüldüğüm şeyleri bilmesi için sadece.

O da bunun üstüne sadece kendi eski ilişkisinden bahsetmişti kısaca.Bu kadar,üstüne bir daha asla konuşmadık.

Nacizane tavsiyem,hiç konuşma..

Her erkek aynı değil,kimi umarsamaz kimi kafasında kurar büyütür.

Allah gönlüne göre birini çıkarsın inşallah,

Canım,ben söylenmesinden yana değilim.Ben sadece genel geçer bir konuşma yapmıştım,daha önceki ilişkilerimin genelinden,ama hepsiyle ilgili genel bir konuşma idi bu.Zamanında üzüldüğüm şeyleri bilmesi için sadece.

O da bunun üstüne sadece kendi eski ilişkisinden bahsetmişti kısaca.Bu kadar,üstüne bir daha asla konuşmadık.

Nacizane tavsiyem,hiç konuşma..

Her erkek aynı değil,kimi umarsamaz kimi kafasında kurar büyütür.

Allah gönlüne göre birini çıkarsın inşallah,
amin cümlemize inşallah

Gelmesin,
mezuniyetine gelmeyen insanı arayıp içinden geleni söylesen de bi gram etkisi olmayacak,
etkisi olacak adam zaten mezuniyetine gelirdi.
Takılma :)

2ay olduk ayrılalı . dün mezuniyetim vardı. Gelir sanıyordum gelmedi :KK12:
Anam erkeler normal zmnda mezuniyet tarzi seylere gelmez, ayrilmissin 2 ay gecmis gelmesinimi bekliyodun ?
salla gitsin mezuniyetinin tadini cikar, is basvurularina basla.

Back
X