- 12 Mayıs 2017
- 165
- 192
- 23
- 37
- Konu Sahibi Yagmurerhan
-
cok sevindim. Allah anali babali yetistirmeyi nasip etsin. insallah benim gibi isteyen herkesin olur.Arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun
Sorun neydı cnm 5 sene neden olmamış gözünüz aydınHayır cnm doğal oldu ama bu ovulasyon testleri varya ilkez kullandım tuttu valla sen kac senelik evlisin
Benimde 1.ayda olmuştu cnm ama 2.için 1 sene olacak olmuyor o yüzden 2.için çok bekleme şimdi ben çok pişmanımBen çok şanslıyım.6. Ayda oldu bizim şuan 27. Haftaya girdik çok şükür.Hayırlı olsun.Allah doğuma kadar aksilik olmadan getirsin inşallah.
İnşallah cnmBen çok şanslıyım.6. Ayda oldu bizim şuan 27. Haftaya girdik çok şükür.Hayırlı olsun.Allah doğuma kadar aksilik olmadan getirsin inşallah.
Cnm bilmiyorum ki hiç bir sorunda yoktu ama olmadı birde eşim asker iki senedir sürrkli göreve gidiyo bu senede şark cıktı yan yanayken olmadı arada derede yaptık vallahiSorun neydı cnm 5 sene neden olmamış gözünüz aydın
Allahım kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua etCnm bilmiyorum ki hiç bir sorunda yoktu ama olmadı birde eşim asker iki senedir sürrkli göreve gidiyo bu senede şark cıktı yan yanayken olmadı arada derede yaptık vallahi
Rabbim bir avazda kucagına almayı nasip eder umarım cnm hayırlı ömürlü bir evlat olurninşallah nelere dikkat ediyosun peki benimki yeni yankorkuyprum birsey olcak diyeBenimde 1.ayda olmuştu cnm ama 2.için 1 sene olacak olmuyor o yüzden 2.için çok bekleme şimdi ben çok pişmanım
Hep ediyorum cnm benim rabbim isteyen herkrse versin zor beklemek iyi bilirimAllahım kucagına almayı nasip etsin bizlerede dua et
Benim bir kızım var cnm 2. Olmuyor yani daha olmadı dua etde olsun yoksa allahmı söylettiRabbim bir avazda kucagına almayı nasip eder umarım cnm hayırlı ömürlü bir evlat olurninşallah nelere dikkat ediyosun peki benimki yeni yankorkuyprum birsey olcak diye
2. İçin çok kararlı değiliz.Bi de kızım olsun isterdim tabi ama.Iki taneye yetemeyiz gibime geliyor.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.Benimde 1.ayda olmuştu cnm ama 2.için 1 sene olacak olmuyor o yüzden 2.için çok bekleme şimdi ben çok pişmanım
Tebrik ederim canım,bu çok güzel bir haber.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallahArkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun
1,5 senelik evliyim evlendigimizden beri olmuyor. bebde denemistim onu. hatta su anda yhmurta takibi yaptiriyorum klomenle ikinci denemem adetime de 4 gun kaldi. ama olmuyor bi turlu ovulasyon zamanini tuttursak bile.Hayır cnm doğal oldu ama bu ovulasyon testleri varya ilkez kullandım tuttu valla sen kac senelik evlisin
Benimde 1.ayda olmuştu cnm ama 2.için 1 sene olacak olmuyor o yüzden 2.için çok bekleme şimdi ben çok pişmanım
Hayırlısı olsun cnm eminim zaman geç2. İçin çok kararlı değiliz.Bi de kızım olsun isterdim tabi ama.Iki taneye yetemeyiz gibime geliyor.Allah herşeyin hayırlısını nasip etsin.
Sizin sorununz nedir cnm gittinmi doktoraKesinlikle bende sana katılıyorum benim 1. Hemen oldu ama 2. Olmuyo we çok pişmanım arka arkaya doğmadığım için
Arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun
Hayırlısı olsun cnm eminim zaman geç
Sizin sorununz nedir cnm gittinmi doktora
Hayırlısı olsun cnm eminim zaman geç
Sizin sorununz nedir cnm gittinmi doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?