- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.334
- 248
- Konu Sahibi Yagmurerhan
-
Benimde fsh normal amh düşük çıktı cnm eşimdede ileri hız doktorlar sizin çocuğunuz bir mucize diyor ama ben allah bir kerede verdiyse yine verecek inanıyorumGittim.ewwt ilk önce fsh sınıda çıktı yok menepoz filan denildi sonra amh testi yapıldı sorun yok normal yollarla hamile kalabilirsin denildi vs ama benim döllenme oluyo çatlamıyo kiste çewiriyo biliyorum senin sorun neydi
Benimde fsh normal amh düşük çıktı cnm eşimdede ileri hız doktorlar sizin çocuğunuz bir mucize diyor ama ben allah bir kerede verdiyse yine verecek inanıyorum
Erken menopoz oluyormuş cnm herkes farklı birşey diyor önceden kadınlar böyle doktora gitmiyorlarmışki şimdi herşeyi biliyoruz stresten olmuyor benceInş canm Inş werir de ben hiç anlamıyorum amh normal düşük filan çıkınca ne oluyo bu amh nedir hiç anlamıyorum
Erken menopoz oluyormuş cnm herkes farklı birşey diyor önceden kadınlar böyle doktora gitmiyorlarmışki şimdi herşeyi biliyoruz stresten olmuyor bence
Fsh a baktılar erken menepoz dediler amh normal çıktı şimdi war mı yok mu :))Erken menopoz oluyormuş cnm herkes farklı birşey diyor önceden kadınlar böyle doktora gitmiyorlarmışki şimdi herşeyi biliyoruz stresten olmuyor bence
Valla bende bilmiyorumki cnm aslanpençesi iç fshyı düşürüyormuşE benim
Fsh a baktılar erken menepoz dediler amh normal çıktı şimdi war mı yok mu :))
Valla bende bilmiyorumki cnm aslanpençesi iç fshyı düşürüyormuş
Hayırlısı olsun cnm eminim zaman geç
Allah hayırlısını versin hakkımızda.Demeyle olan şeyler değil bunlar malesef.Nasip kısmet.Herşeyin hayırlısı canım.
Ayy çok mutlu oluyorum böyle haberler duyunca canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinArkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun
BelkideBenim bir kızım var cnm 2. Olmuyor yani daha olmadı dua etde olsun yoksa allahmı söyletti
Sağol cnm benim insallahAyy çok mutlu oluyorum böyle haberler duyunca canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Dmekki zamanı vr cnm ben 5 sene bekledim nedensiZ birde o kaar sacma bi zamanda tuttuki allahım işini biliyo1,5 senelik evliyim evlendigimizden beri olmuyor. bebde denemistim onu. hatta su anda yhmurta takibi yaptiriyorum klomenle ikinci denemem adetime de 4 gun kaldi. ama olmuyor bi turlu ovulasyon zamanini tuttursak bile.
O zamanda böyle bir sorunun oldugunu biliyomuydun pekiGittim.ewwt ilk önce fsh sınıda çıktı yok menepoz filan denildi sonra amh testi yapıldı sorun yok normal yollarla hamile kalabilirsin denildi vs ama benim döllenme oluyo çatlamıyo kiste çewiriyo biliyorum senin sorun neydi aynen benimde 1 kzıım war we kzıım kardeş çok istediği için düşündüm ama 4_5 aydır olmuyo oysa ilk çocuğum ilk denemede oldu
Amin cnm benim inşallah rabbim isteyen herkesin kucagını boş bırakmasın cnm beninAllah tamamını erdirsin anneli babalı büyütsün inş gözün aydın çok sewindim hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin inş allahım
Rabbim saglık versinde cnm oluyo valla umut ve dua ile sükür rabbimeTebrik ederim canım,bu çok güzel bir haber.Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim ve tüm isteyenlerin başına inşallah
O zamanda böyle bir sorunun oldugunu biliyomuydun peki
Tesekkur ederim tatlimTebrikler canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin İnşAllah
gözünaydın canım Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin. Bekleyişin ardından gelen mutluluk daha da bir güzel olur kendimden biliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...Arkadaşlar uzun zamandır kadınlar kulübünü takip ediyorum her hikayeyi her konuyu bagzen gözü yaslı bagzen sevincli okudum en nihayetinde bende rabbimin mucizesini keşfettim evimizin hyatımızın minik üyesini öğrendim ve bende hamileyim yaşadığım sevinci sizinşe paylaşmak istedim rabbim bekleyen herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin 5 senelik hasret insallah sona erdi herkese selamlar rabbim yanınızda olsun
Olmaz mı şu anda ondan başja hiç birşey düşünemiyorum tatlum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın cnmgözünaydın canım Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin. Bekleyişin ardından gelen mutluluk daha da bir güzel olur kendimden biliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?