Veeee mutlu sonnnn

Benimde fsh normal amh düşük çıktı cnm eşimdede ileri hız doktorlar sizin çocuğunuz bir mucize diyor ama ben allah bir kerede verdiyse yine verecek inanıyorum

Benimde fsh normal amh düşük çıktı cnm eşimdede ileri hız doktorlar sizin çocuğunuz bir mucize diyor ama ben allah bir kerede verdiyse yine verecek inanıyorum

Inş canm Inş werir de ben hiç anlamıyorum amh normal düşük filan çıkınca ne oluyo bu amh nedir hiç anlamıyorum

Inş canm Inş werir de ben hiç anlamıyorum amh normal düşük filan çıkınca ne oluyo bu amh nedir hiç anlamıyorum
Erken menopoz oluyormuş cnm herkes farklı birşey diyor önceden kadınlar böyle doktora gitmiyorlarmışki şimdi herşeyi biliyoruz stresten olmuyor bence

Erken menopoz oluyormuş cnm herkes farklı birşey diyor önceden kadınlar böyle doktora gitmiyorlarmışki şimdi herşeyi biliyoruz stresten olmuyor bence

E benim
Fsh a baktılar erken menepoz dediler amh normal çıktı şimdi war mı yok mu :))

Ayy çok mutlu oluyorum böyle haberler duyunca canım gözün aydın Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

Rabbim zamanın gelince bütün engelleri ortadan kldırıyo ben iç bir sebep. Olmamasına ragmen 5 sene bekledim dua umut vde saglık inşallah rabbim sonucunu vercek

1,5 senelik evliyim evlendigimizden beri olmuyor. bebde denemistim onu. hatta su anda yhmurta takibi yaptiriyorum klomenle ikinci denemem adetime de 4 gun kaldi. ama olmuyor bi turlu ovulasyon zamanini tuttursak bile.
Dmekki zamanı vr cnm ben 5 sene bekledim nedensiZ birde o kaar sacma bi zamanda tuttuki allahım işini biliyo

O zamanda böyle bir sorunun oldugunu biliyomuydun peki

gözünaydın canım Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin. Bekleyişin ardından gelen mutluluk daha da bir güzel olur kendimden biliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...

gözünaydın canım Allah sağlıkla kavuşmayı da nasip etsin. Bekleyişin ardından gelen mutluluk daha da bir güzel olur kendimden biliyorum.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah...
Olmaz mı şu anda ondan başja hiç birşey düşünemiyorum tatlum rabbim kimsenin kucagını boş bırakmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…