- Konu Sahibi duygusalnupelda
Evet kizlar oncelikle hepimizin kadinlari gunu kutlu olsun bana bugunun hediyesi bosanmak oldu. Onceki yazilarimdan da bahsetmistim hicbir zaman bosanmak istemedim su son bir haftada o kadar seviyesizlestiki eski esim dedim evet bu adamla bir birliktelik olmaz artik. Ama icim neden buruk neden cocugunun yuzune baktigimda hala gozlerim doluyor agliyorum bunuda anlayabilmis degilim.bu hayatta cok sey istemedim ki ben huzurlu bir ev sevgili saygili bir koca mutlu bir cocuk. Ama hayat bana bunu vermedi.nasip degilmis belkide. Suan kafamda farkli dusunceler var. Duygularim cok taze biliyorum zamanla bu duygularda yok olacak ama eski esim bedenen cok hasta fakat neden bosanmakta bu kadar israrciydi anlamadim sizce benim yasadigim kalp acisinin hayal kirikliklarinin cocuguma olan gelecek kaygilarimin hazmedemediklerimin haketmediklerimin bir karsiligi olarak er yada gec bu adamin pismanligini gorurmuyum.yada soyle sorayim kendimi taniyorum bunca yasattigi seylere ragmen ben yuvamdan vazgecmedim yinede gule oynaya bosanmadim ondan bir beklentimde kalmadi fakat icimin tamamen sogumasi icin onun pismanligini gormek benim yeniden ayaklanisim olacak evet bunca cektiklerime degdi diyecegim sizce meslegiyle sagligiyla eviyle evladiyla ailesiyle sinanan bir adam neden ortada cok onemli seyler olmadigi halde bu kadar bosanma meraklisiydi.sonuc zaten bitmis birsey ama tabi gelecegi kimse bilemez ama gecmiste boyle bu kadar burnu dik bu kadar radikal karar veren erkekler tanimissinizdir acaba akibetleri ne oldu onlarin? Umarim gecen zaman sagligimizdan hicbirsey goturmez ve rabbim herkesede banada iyi seyler yasatmayi nasip etsin.