Veeeee bosandim!! Ama bitigim yinede

duygusalnupelda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2013
26
5
36
35
Ankara
Evet kizlar oncelikle hepimizin kadinlari gunu kutlu olsun bana bugunun hediyesi bosanmak oldu. Onceki yazilarimdan da bahsetmistim hicbir zaman bosanmak istemedim su son bir haftada o kadar seviyesizlestiki eski esim dedim evet bu adamla bir birliktelik olmaz artik. Ama icim neden buruk neden cocugunun yuzune baktigimda hala gozlerim doluyor agliyorum bunuda anlayabilmis degilim.bu hayatta cok sey istemedim ki ben huzurlu bir ev sevgili saygili bir koca mutlu bir cocuk. Ama hayat bana bunu vermedi.nasip degilmis belkide. Suan kafamda farkli dusunceler var. Duygularim cok taze biliyorum zamanla bu duygularda yok olacak ama eski esim bedenen cok hasta fakat neden bosanmakta bu kadar israrciydi anlamadim sizce benim yasadigim kalp acisinin hayal kirikliklarinin cocuguma olan gelecek kaygilarimin hazmedemediklerimin haketmediklerimin bir karsiligi olarak er yada gec bu adamin pismanligini gorurmuyum.yada soyle sorayim kendimi taniyorum bunca yasattigi seylere ragmen ben yuvamdan vazgecmedim yinede gule oynaya bosanmadim ondan bir beklentimde kalmadi fakat icimin tamamen sogumasi icin onun pismanligini gormek benim yeniden ayaklanisim olacak evet bunca cektiklerime degdi diyecegim sizce meslegiyle sagligiyla eviyle evladiyla ailesiyle sinanan bir adam neden ortada cok onemli seyler olmadigi halde bu kadar bosanma meraklisiydi.sonuc zaten bitmis birsey ama tabi gelecegi kimse bilemez ama gecmiste boyle bu kadar burnu dik bu kadar radikal karar veren erkekler tanimissinizdir acaba akibetleri ne oldu onlarin? Umarim gecen zaman sagligimizdan hicbirsey goturmez ve rabbim herkesede banada iyi seyler yasatmayi nasip etsin.

Evet boşanmak iyi değil ama eğer bıçak kemiğe dayanmış sa yapcam birşey yok ama çocuk olmasaydı sende çabuk unutursun ama çocuk var arada esinde neden ısrarcı bosanmaya anlama veremedim ama belki hayatında başka bi kadın olabilir inan erkeklere birşey olmuyor olan kadınlara oluyo senin şuanda ve gelecekte düşüneceğin tek şey çocuğun herşey onun için allah ilerki hayatında karşına he hayılı şeyler çıkarsın cünlü bu zamanda boşanmış ve çocuklu olmak çok zor allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olur ama sana tavsiyem hayatında vereceğin kararlarda çocuğunda geleceğinide düşün aynı örnek benim başımda olduğu için anlıyorum seni benim annem.boşanmış ti babamda ben daha kucucukken sonra hep kendini düşündü beni hiç düşünmedi evlendi ayrıldı yine evlendi yine aynı şey yani demek istediğim ileri hayatında mantıklı ve acele karat verme inşallah hayatın en kısa zamanda düzene girer

Izmirincisi Izmirincisi . Dogru soyluyorsun arkadasim allah razi olsun insallah vicdanli merhametli butun anneler herseyin en guzelini yasar. Hayat bize ne gosterecek bilemiyorum ama su bir gercekki bundan sonra bir adim atarken bir degil bin kere dusunmem gerekecek cnku benim 5 yasinda kucucuk bir yavrum var bunun farkina vararak yasamayi nasip etsin rabbim. Esim bir baskasi icin egerki yuvasini yiktiysa cocugunu bile gozu gormeyecek kadar goze aldiysa biseyleri rabbim zaten onu iflah etmez bu konuda rabbime havale etmekten baska birseyim yok. Insallah tez zamanda icim sogurda tez zamnda birseyler karsima cikarda o zmn derim haaa bu sebepmis megerse bosanmamiz.

Izmirincisi Izmirincisi . Dogru soyluyorsun arkadasim allah razi olsun insallah vicdanli merhametli butun anneler herseyin en guzelini yasar. Hayat bize ne gosterecek bilemiyorum ama su bir gercekki bundan sonra bir adim atarken bir degil bin kere dusunmem gerekecek cnku benim 5 yasinda kucucuk bir yavrum var bunun farkina vararak yasamayi nasip etsin rabbim. Esim bir baskasi icin egerki yuvasini yiktiysa cocugunu bile gozu gormeyecek kadar goze aldiysa biseyleri rabbim zaten onu iflah etmez bu konuda rabbime havale etmekten baska birseyim yok. Insallah tez zamanda icim sogurda tez zamnda birseyler karsima cikarda o zmn derim haaa bu sebepmis megerse bosanmamiz.
Aynen öyle arkadaşım insallah hak yerini bulur allah sana çocuğuna huzurlu yuva nasip etsin

boşanmak zor bir karar. insan nelere sabrediyor da son çare artık dayanacak gücü kalmıyor ve boşanıyor ayrılıyor. sende bunu yapmışsın. bu saatten sonra arkana bakak seni daha çok üzer. dediğin gbi zamanla bu acın hafifleyecek daha iyi olacaksın. o zamana kadarda sabret kendine bir meşgale oluştur kafanı meşgul et. en güzel meşgalende çocuğun. arada çocuk olunca böyle şeyler daha zordur ama sen onunla güç bul. bir bakmışsın unutmuşsun. inş karşına değerini anlayan biride çıkar. hakkımızda hayırlısı olsn...

Merhaba sanki benim duygularımı anlattınız çoçuğunuz var mıydı ? 2 ay oldu boşanalı Ne olduysa son 3 ayda oldu toparlayamadık ben yine ılımlı Tarafken o kadar ısrarcı oldu ki katiyen caz geçmedi şimdi 9 aylık bebeğim var

D dertlibayan . Offf yaaa ben boyle seyleri duyunca o kadar cok kahroluyorum ki kimse yasamasin istiyorum boyle seyler. Evet canim benimde bir oglum var ayrildigimizda 4 yasindaydi simdi 5 yasinda 1 sene boyunca davamiz surdu en sonunda gecen hafta anlasmali bosandik gercekten bir arkadas soyledi ya erkege hicbisey olmuyo olan anneye ve cocuga oluyo.hala kafamda bir ton sorular gelecek kaygisi birde biz eski esimle hem akrbayiz hemde yakin oturuyoruz onu gormek onunla ilgili biseyker duymak hem beni hemde oglumuzu uzuyor.inan bana resmen bosandigim halde hala bariscaz umudu var icimde.nasil gecer bu yara bilemem ama zaman benden cok sey goturdu.gezmek yemek icmek hatta cocugumla bile ilgilenemiyorum cnku bu ayriligi haketmedik esimin kor inadi kini ve onun hasta olusu kendini yetersiz gordu birde hastayken evlilik sorumlulugu altina giremem demis millete.inanin kelin ilaci olsa misali keske elimden bisey gelsede sizede yardimci olabilsem ama sadece dinleyebliyoruz malesef duygularimizi paylasiyoruz

Siz evliliğimizde beler yaşadınız bilmiyorum ama ben kısa zamanda çok ağır şeyler yaşadım buma rağmen annelik işte yuvamı yıkmayı istemedim bi kaç şeye sesimi çıkardım karşı geldim diye o istedi ... bizde çocuk küçük olduğu için karşılaşıyoruz şürekli ama İnan'ın hiç görmek istemiyorum çünkü alışması zor oluyor sizin aslında uzun bir süreç olmuş mahkemeler filan umarım toparlarız en yakın zamanda bende de çok var gelecek kaygısı yalnız kalma korkusu ama rahmetli de olabilirdi mesela :)) rahmetli edelim biz onları ... ayni kişiyle ikinci evliliklerle ilgili şeyleri okudum hiç iyi şeyler söylemiyorlar... yapmamız gereken kendinizi toparlayıp kendine ve çocuğuna yetebilen mutlu birey olmak tek başına kimsenin desteği olmadan çevremize ılık saçabilmek ama Buda bi süreç inşallah bu süreçten yada bu karanlık tünelden en kısa zamanda sağlıklı olarak çıkarız ... eski eşiniz bunalımda belli ama bence kararı bir anda olmamış bunalıma girince vermiş bu kararı ama yanlış zamanda vermiş benimkide öyle ani hızla verilen bir karar hakkımızda hayırlısı

Back
X