- 27 Temmuz 2016
- 986
- 899
- 103
Merhaba bayanlar. Benim beraber büyudugum ,ilkokulu liseyi universiteyi beraber okudugum ayni zamanda komsumuz olan kardesim gibi sevdigim bir erkek arkadasim vardi.Arkadasimin kiz arkadasi olunca ben daha seviyeli davrandim ona karsi.Hatta kac defa da kiz arkadasiyla tanismak istedigimi de soyledim.Arkadasim nedenini bilmedigim bir sebepten benitum sosyal aglar ve telefondan da engelledi.Bir gun aradi beni kiz arkadasinin cok kiskanc oldugunu,sevmedigi halde ona katlandigini vs anlatti.Kapatmadan da sen sakin bana yazma ben sana yazarim konusurz dedi.Ben de sevgilin rahatsiz olacaksa neden yaziyorsun yzama dedim.Arkadasim da yazmak istedigini zaten kiz arkadasini sevmedigini cok kiskanc oldugunu, benimle arkadas oldugu icin cok kavga ettiklerini soyledi.Ben de ertesi gun nisanlima soyledim boyle boyle oldu diye .O da mesaj at kiz arkadasiyla ben konsuyum aralarini senin yuzunden bozulduysa dedi.Attim ben de bi baktim arkadasim beni engellemis yine whatsaptan.Aradan bir kac gun gecti helallesmek icin hakkini helal et yazdim.Bana yine sakin bana yazma ben yazmadan sakin.vs yazdi.Bise yazamadim o kadar icime dokundu ki.Zaten yazmayacagim belli helallesmek icin.yazmisim
Kizlar cok kiziyorum hem de vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden aralari mi bozuldu diye ama bozacak bir sey de yapmadim
Bu arada yaslarimiz da kucuk degil 24 yasindayiz .