Vefasiz arkadaş

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Merhaba bayanlar. Benim beraber büyudugum ,ilkokulu liseyi universiteyi beraber okudugum ayni zamanda komsumuz olan kardesim gibi sevdigim bir erkek arkadasim vardi.Arkadasimin kiz arkadasi olunca ben daha seviyeli davrandim ona karsi.Hatta kac defa da kiz arkadasiyla tanismak istedigimi de soyledim.Arkadasim nedenini bilmedigim bir sebepten benitum sosyal aglar ve telefondan da engelledi.Bir gun aradi beni kiz arkadasinin cok kiskanc oldugunu,sevmedigi halde ona katlandigini vs anlatti.Kapatmadan da sen sakin bana yazma ben sana yazarim konusurz dedi.Ben de sevgilin rahatsiz olacaksa neden yaziyorsun yzama dedim.Arkadasim da yazmak istedigini zaten kiz arkadasini sevmedigini cok kiskanc oldugunu, benimle arkadas oldugu icin cok kavga ettiklerini soyledi.Ben de ertesi gun nisanlima soyledim boyle boyle oldu diye .O da mesaj at kiz arkadasiyla ben konsuyum aralarini senin yuzunden bozulduysa dedi.Attim ben de bi baktim arkadasim beni engellemis yine whatsaptan.Aradan bir kac gun gecti helallesmek icin hakkini helal et yazdim.Bana yine sakin bana yazma ben yazmadan sakin.vs yazdi.Bise yazamadim o kadar icime dokundu ki.Zaten yazmayacagim belli helallesmek icin.yazmisim :( Kizlar cok kiziyorum hem de vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden aralari mi bozuldu diye ama bozacak bir sey de yapmadim :( Bu arada yaslarimiz da kucuk degil 24 yasindayiz .

Sizce benim hakkimda kotu bir sey mi duydu boyle davrandi anlam veremedim :( cok icim acidi kardesim.dedigim insandan bunlari duydum

Merhaba bayanlar. Benim beraber büyudugum ,ilkokulu liseyi universiteyi beraber okudugum ayni zamanda komsumuz olan kardesim gibi sevdigim bir erkek arkadasim vardi.Arkadasimin kiz arkadasi olunca ben daha seviyeli davrandim ona karsi.Hatta kac defa da kiz arkadasiyla tanismak istedigimi de soyledim.Arkadasim nedenini bilmedigim bir sebepten benitum sosyal aglar ve telefondan da engelledi.Bir gun aradi beni kiz arkadasinin cok kiskanc oldugunu,sevmedigi halde ona katlandigini vs anlatti.Kapatmadan da sen sakin bana yazma ben sana yazarim konusurz dedi.Ben de sevgilin rahatsiz olacaksa neden yaziyorsun yzama dedim.Arkadasim da yazmak istedigini zaten kiz arkadasini sevmedigini cok kiskanc oldugunu, benimle arkadas oldugu icin cok kavga ettiklerini soyledi.Ben de ertesi gun nisanlima soyledim boyle boyle oldu diye .O da mesaj at kiz arkadasiyla ben konsuyum aralarini senin yuzunden bozulduysa dedi.Attim ben de bi baktim arkadasim beni engellemis yine whatsaptan.Aradan bir kac gun gecti helallesmek icin hakkini helal et yazdim.Bana yine sakin bana yazma ben yazmadan sakin.vs yazdi.Bise yazamadim o kadar icime dokundu ki.Zaten yazmayacagim belli helallesmek icin.yazmisim :KK43: Kizlar cok kiziyorum hem de vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden aralari mi bozuldu diye ama bozacak bir sey de yapmadim :KK43: Bu arada yaslarimiz da kucuk degil 24 yasindayiz .
Sevmediği halde kız arkadaşına niye katlanıyor ki?
Kadın kıtlığı mı var acep?:dondurma:

Alla alla cok ilginc
Madem kizi sevmiyor kiskancligina niye bukadar boyun egiyor

Sevmediği biri için bunu yapmaz demek kızı çok sevıyor kız gerçekten çok baskıcı ve kıskanç ya da senle başka bi problemi var
Boşver kendı hâline bırak o kadar yazıp çizmişsin varsa derdi çıkar kokusu

Kizlar arkadasim boş durmayi sevmez.Yani kiz arkadasi olsun da sevmese de yaninda bulunsun.Gecmiste de bu sekilde bir suru kiz arkadasi oldu.

Arkadaşına öfke duyman gerekiyor şu an, farkında mısın?

Ergen gibi davrandığı için. Öyle melek modunda takılma, ben mi bir şey yaptım vs falan.

Sevmediği biri için bunu yapmaz demek kızı çok sevıyor kız gerçekten çok baskıcı ve kıskanç ya da senle başka bi problemi var
Boşver kendı hâline bırak o kadar yazıp çizmişsin varsa derdi çıkar kokusu
Haklisiniz , ama aklima bir suru soru isareti geldi.Cunku cok yakin kardesim gibiydi benim icin.Hakkimda bir sey mi duydu niye boyle.oldu :( Aralari bozulmasin diye msj da atmak istemiyorum ama icim icimi yedi

Arkadaşına öfke duyman gerekiyor şu an, farkında mısın?

Ergen gibi davrandığı için. Öyle melek modunda takılma.
Farkindayim , ben hic bir zaman ona boyle davranmadim.Nisanliyim ben de ama hadi nisanlandim sana bay bay demedim ona kendime de kiziyorum

Kizlar arkadasim boş durmayi sevmez.Yani kiz arkadasi olsun da sevmese de yaninda bulunsun.Gecmiste de bu sekilde bir suru kiz arkadasi oldu.
İlginç bir karakter.
Belki de kız bu huyunu keşfetti. Kendine aşık etti.

Haklisiniz , ama aklima bir suru soru isareti geldi.Cunku cok yakin kardesim gibiydi benim icin.Hakkimda bir sey mi duydu niye boyle.oldu :KK43: Aralari bozulmasin diye msj da atmak istemiyorum ama icim icimi yedi
Hakkında bir şey duydum dememiş ki.
Kız arkadaşım seni kiskaniyor demiş. Bu kadar net.

O da kız arkadaşina posta koyamayacak kadar zayıf.

Belli ki kız kıskanç , sizinle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. Sizin yerinizde kim olsa kıskanacaktı belli ki

Benim vicdan yapmama gerek yok dimi aralarini bozdum diye :(

Sevmediği kız arkadaşı için çocukluk arkadaşını silen, sevdiği kız arkadaşı için size neler yapmaz. Gelip topuğuna sıkıp "yaa kusura bakma kız arkadaşım istedi" bile diyebilir.

Uzak durun şöyle buldumcuklardan yahu, ne üzülüyorsun, adam çiğ süt emmiş bir gerzomat. Hala daha üzülüp mesaj atıyorsunuz ya hayret. Defedin bir daha giremesin kapıdan. İki kuruşluk adamları musallat ettik ömrümüze, bundandır böyle dibe vuruşumuz demiş şair, bak ne güzel özetlemiş herşeyi.

Yazmanız hata olmuş,
Merhaba bayanlar. Benim beraber büyudugum ,ilkokulu liseyi universiteyi beraber okudugum ayni zamanda komsumuz olan kardesim gibi sevdigim bir erkek arkadasim vardi.Arkadasimin kiz arkadasi olunca ben daha seviyeli davrandim ona karsi.Hatta kac defa da kiz arkadasiyla tanismak istedigimi de soyledim.Arkadasim nedenini bilmedigim bir sebepten benitum sosyal aglar ve telefondan da engelledi.Bir gun aradi beni kiz arkadasinin cok kiskanc oldugunu,sevmedigi halde ona katlandigini vs anlatti.Kapatmadan da sen sakin bana yazma ben sana yazarim konusurz dedi.Ben de sevgilin rahatsiz olacaksa neden yaziyorsun yzama dedim.Arkadasim da yazmak istedigini zaten kiz arkadasini sevmedigini cok kiskanc oldugunu, benimle arkadas oldugu icin cok kavga ettiklerini soyledi.Ben de ertesi gun nisanlima soyledim boyle boyle oldu diye .O da mesaj at kiz arkadasiyla ben konsuyum aralarini senin yuzunden bozulduysa dedi.Attim ben de bi baktim arkadasim beni engellemis yine whatsaptan.Aradan bir kac gun gecti helallesmek icin hakkini helal et yazdim.Bana yine sakin bana yazma ben yazmadan sakin.vs yazdi.Bise yazamadim o kadar icime dokundu ki.Zaten yazmayacagim belli helallesmek icin.yazmisim :KK43: Kizlar cok kiziyorum hem de vicdan azabi cekiyorum benim yuzumden aralari mi bozuldu diye ama bozacak bir sey de yapmadim :KK43: Bu arada yaslarimiz da kucuk degil 24 yasindayiz .

Yazmanız hata olmuş, sanki konuşmaya meraklı gibi. Sevgilinden izin alamadıysan konuşmayalım der geçerdim ben

Tesekkurler kizlar , içim rahatladi birazda olsa ben saf gibi acaba benim yuzumden kavga mi ettiler.onun bile vicdan muhasebesini yapiyordum

Valla ne vicdan yapacaksın canım bırak sevmediği kız için sana yazma bilmem ne diyenden arkadaş mı olur demek başın sıkıştıgında hiç arayamıycaksın sevgilisi kıskanacak diye o isteyince mi goruscekmissiniz saçma bosver gitsin sende engelle ne uzuyorsun kendini

Back
X