Vefasız, hayırsız mıyım?

En iyisini yapıyorsun valla
Benimde 1-2 arkadasım hariç hepsiyle mesafe koydum
Bazılarını çıkardım hayatımdan
Çalışıyoruz bir yandan bir yandan kendi uğraşlarıma vakit yokken
Bi ara kendime hiç zaman kalmadığını fark ettim
Dedim ne yapıyorum ben
Artık öyle olmam
Beni körelten enerjimi aşağıya çeken saçma sapan ilişkilerini sürekli anlatan tipleri istemiyorum hayatımda
Kesinlikle.. Dışına çıkınca farkediyor insan kendimi o kadar adamışım ki halbuki boş ne gerek var.. Zaten ilk olayda gördümde bunu.

benim de 2 çok sevdiğim insan var. biriyle her gün görüşüyorum işyerindeyiz çünkü sürekli ben ona o bana destek olur. diğeriyle 1 sene görüşmesek bile buluştuğumuz an eskisi gibi hemen kaynaşıp sanki hiç araya zaman girmemiş gibi devam ediyoruz. birkaç arkadaş grubum var onlar bana nasılsa ben de onlara o şekildeyim. ama şunu net söyleyeyim biri için çabalarım, ilgi gösteririm ama karşılığını bulmazsam o an keserim. hep sizden mi bekleniyor ilgi alaka? size gösteriyorlar mı derdinizi iyi günde kötü günde dinleyip çözüm arıyorlar mı?
Yoo aramıyorlar önceki zamanlarda anlattığım sıkıntılarımı malzeme yaptılar, dalga geçtiler ondan sonra da anlatmam zaten güven vermiyorlar. Yine haketseler yine yaparım ama gördüm insanların gerçek yüzünü gerek yok gerçekten

Bazen zorda kaldığınızda o arkadaşlarınızı arayacak yüzü kendinizde bulabilmeniz için görev gibi görüp hal hatır sormak için aramanız gerekir. Önceleri ben de sizin gibiydim sonra sağı solu aramak gerekmiş onu ogrendim

Geri adım atmayın. Ben de öyleyim. En yakın arkadaşımla bile her gün konuştuğumuzda cidden içim kıyılıyor, bu yüzden kızın bazı mesajlarına özellikle geç dönüyorum (yardıma ihtiyacı olunca hemen yazarım tabii). Mesafenizi korumak iyidir, güzeldir. Ne dediklerini cidden takmayın.

Merhaba arkadaşlar hayırlı günler herkese. Başlıkta da yazdığı gibi. Çevremde böyle adlandırılmaktan yoruldum. Biraz rahat bi insanım birisi beni aramasa sormasa umursamam. Çok beklentiye girmem. Kendim için öyleyim. Ama diğer insanlara fazla yancılık yapıyorum sanırım bazen farkında olmadan. Sonra da biraz kendimi çekince böyle adlandırıyorlar. Sürekli arayıp sormalıyım, her zaman dinlemeliyim, önemli olduklarını hissettirmeliyim.. Bana yapılmamasını takmıyorum demiştim ama düşünüyorum da ben niye sorun yapmıyorum o zaman. Sürekli insanları pohpohlamak zorunda mıyım? Arayıp sorma konusunda abarttığımın farkındayım ama sınır koruyamayan biriyim mesafeli olmak iyi gibi geliyor.. Siz nasıl yapıyorsunuz? Duygusuz, gamsız diyorlar birde. Onlar gibi sorunlarımı ulu orta yaşamadığım içimden yaşadığım için.. Zaten benim anlattığım sorunların orta malzemesi yapıldığını da gördüm. Bana değil ama sadece.. Grup içinde çok hoşlaşmadıklarınada yapıyorlar.. Nasıl olmalı? Denge nasıl sağlanmalı?
Valla ben bu durumdan muzdarip bir insan olarak kesinlikle yaptığını doğru buluyorum kapalı kutu olacaksın derdin sorunun kendinde kalıcak yani kim nasıl davraniyosa sana sende öyle davranicaksin kesinlikle

Valla ben bu durumdan muzdarip bir insan olarak kesinlikle yaptığını doğru buluyorum kapalı kutu olacaksın derdin sorunun kendinde kalıcak yani kim nasıl davraniyosa sana sende öyle davranicaksin kesinlikle
Aynen öyle bende muzdariptim hemde çok.. Ama böyle yapmaya devam edince daha mutluyum. Farkettim ki millete malzeme gerekiyor eğlenecek,yorum yapıp sündürecek.

Aynen öyle bende muzdariptim hemde çok.. Ama böyle yapmaya devam edince daha mutluyum. Farkettim ki millete malzeme gerekiyor eğlenecek,yorum yapıp sündürecek.
Aynı şeyleri bende 1 haftadır yaşıyorum ama anladım ki insanlar menfaatçi kendilerini düşünüyorlar sende onlar gibi ol

Back
X