Yaşının 21 olması şaşırttı. Genelde 15-18 yaş arası yaşıyor çoğu bu durumları. Sen boşlukta olman dolayısıyla birine bağlanmak istedin ama ne yazık ki iyi biri çıkmadı karşına. Ki sanal alemde de doğru kişilerle karşılaşmak pek imkan dahilinde olmuyor. Birkaç yıl sonra, hatta belki aylar sonra kendine bunları yaşattığın için çok pişman olacaksın ama bu senin ileride daha dikkatli olmanı sağlayacak kötü bir tecrübe olmuş. Kimse için kendine zarar vermemelisin. O elbet yaptıklarının cezasını çekecektir. Sen de böyle birinden kurtulduğun için şükretmelisin. Toparlan ve hayatına devam et. Allah'a havale et o kişiyi. Umarım her şey çok daha iyi olur bundan sonra senin için.
Ben zaten ruh sagligimin yerinde oldugunu dusunmuyorum. Yaptiklarimin da yasima uygun hareketler olmadiginin farkindayim. Ama zor seyler yasadim son zamanlarda. Babam terketti gitti falan. Sonra bu adamin yaptiklari. Iyice dengemi kaybettim kendimi taniyamaz hale geldim. Oyle bir bosluk ki hemde. Iyi biri sandim cok aptalmisim ama bu olaylari yasayana kadar bidaha onun kadar iyi karakterli birini bulamayacagimi sanirdim. Bir ara ayrildik 3 ay pesimden kostu ondan sonra daha cok baglandim ben. Gercekten seviyor vazgecemiyor diye.. Goremedim gercek yuzunu. Kendimi aptal gibi hissediyorum yalnizligini giderene kadar benimle oynadi sadece. Hep beni sucladi ben hep hatayi kendimde aradim. Yaptigini karaktersizlik olarak gormuyordur, hakettigimi dusunuyordur kendince hakli sebepler buluyordur eminim . Vicdanini bir sekilde rahatlatiyordur. Zaten ben hep bu yuzden aci cektim hep kendimde aradim problemi kendimi sucladim hep. Ama bunca insan o adamdan kurtulduguna sukret diyorsa sorun bende degil demek ki. insallah bana yasattiklarinin bedelini oder.