Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba kızlar size bisey sorucam aile. Hekimi bana kan ilacı verdi vegaferon ismi ben çok karnina iciyodum bi kaç gün ama ac karnına içilmesi daha iyi diyolar kullananlar varmı aranızda nasıl iciyosunuz mesela
Merhaba kızlar size bisey sorucam aile. Hekimi bana kan ilacı verdi vegaferon ismi ben çok karnina iciyodum bi kaç gün ama ac karnına içilmesi daha iyi diyolar kullananlar varmı aranızda nasıl iciyosunuz mesela
Ya herkes dikkat ediyormuş açıkçası kahvaltıdan önce alan var kahvaltıdan 2 saat sonra alan var şaşırdım bende bide içtikten sonra süt ve süt ürünleri tuketmemen gerekiyormus çikolata vs gibi şeyler de dahil ben bilmiyordum valla
Ya herkes dikkat ediyormuş açıkçası kahvaltıdan önce alan var kahvaltıdan 2 saat sonra alan var şaşırdım bende bide içtikten sonra süt ve süt ürünleri tuketmemen gerekiyormus çikolata vs gibi şeyler de dahil ben bilmiyordum valla
aile hekimim oyle bişey demedi gerçekten çok önemli detaylar olsa mutlaka uyarirdi hatta ac tok farketmez istediğin zaman icebilirsin demisti. Kabızlık yapar dedi o noktada sikayetim var ilaçtan. İlacın prospektusunu oku kullanim şartları orda yazar. Ac karnina diyosa oyle ic