vejeteryan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

metainflux

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2019
103
111
103
merhaba bir arkadasım ekolu olarak geldim.
arkadasım yurt dısında yasıyor 26 yasında.
baglam olusturması acısından, kendisi inanclı olsa da pratikte rahat yasayan birisi alkol cinsellik vb. konularda.
uygulamadan bi cocukla tanısmıs. beyaz atlı prens ayarında, best model tarzı sarısın mavi gözlü yakısıklı 190 kaslı falan bi tip. kıvanc tatlıtug’un daha baby face ve kaslı hali diye tarif edebilirim
ama birkac handikap var. cocuk baya inanclı (hristiyan) ve vejeteryan. öyle böyle degil hem de, ailesi vejeteryan yetistirmis direkt. güzel tarafı alkol sigara vb seylerden de kacınıyormus saglık acısından.
arkadasım cocuga düsmüs durumda, görüsüyorlar. cocuk da baya ilgileniyor gibi onunla. hatta bizimkine “ben cocukları cok seviyorum. 3 cocuk istiyorum, su an erken ama birkac yıla cok isterim” falan demis konusu acılınca. 24 yasında o da. baya sasırdım yani p yasta batı kültüründe yetisip evlenme coluk cocuk konusan bi erkek cok zor bulunur, hristiyanlıgına verdim ben sjsjsj
ama vejeteryanlık bize kültürel olarak coook uzak yani. arkadasım deliriyo cocuk icin ama bu durum kafasını kurcalıyor haliyle. anladıgı kadarıyla sen de vejeteryan ol gibi bi beklentide degilmis cocuk. ama bence yine de aynı eve girince cok zor olur.
sizce vejeteryan erkekten olur mu?

Peki bu durumun sizi telaşlandiran yönü ne ? Arkadaşın da orta yolu bulur

Olur neden olmasin, arkadasin aksamlari sebze yemegi yapar oglenleri de isyerinde et yer. Ya da cocuk kendine ne yiyecekse onu yapar, Avrupalilar yemek hazirlamayi dert etmez, erkekler gayet caliskandir yemegini yapar. Zaten Batida ve Kuzeyde pek aksam yemegi kulturu de yoktur ekmegin ustune bir seyler konup yenir. Cogu restoranda da vegan ve vejeteryan cesitler oluyor zaten her yere beraberce gidebilirler.

Telastan ziyade forumdaki hanımların fikrini merak ettim, cok fazla karsılasılmayan bir durum. Güzel bakıs acıları sunuluyor burada.
Arkadaşının sevgilisini çok da kafana takma kendisi bulur cozumunu.

vejeteryan insanlar vejeteryanlık. Belki sizin cevrenizde vardır bilemedim

Hic katilmiyorum, Avrupada artik cogu insan vejeteryan hatta vegan. Benim cevremdeki Almanlarin cogu vejeteryan, hatta buraya gelen Turkler de onlara uyup vejeteryan oldular. Hayvanlara zarar vermemek icin insanlar tercih ediyor genelde. Ben de haftada 1 gunu bitki bazli geciriyorum, mideme iyi geliyor.

Ben kısaca hangi dünyada yaşıyorsun dedim sen açıklamışsın missim sağol

Bu arkadaşın derdi beni gerdi soruları çok saçma değil mi ya? Neyse konuya gelirsek ben böyle şeylerde farkli olduğum biriyle birlikte olmazdım çünkü farklılıklara tahammül etmeliyiz inancına sahip değilim. Benzerliklerin lüksünü yaşama taraftarıyım. En azından ilişkide olduğum kişi için. Yoksa çoğu alman arkadaşımız vegan ya da vejetaryen. Ama hiç vegan Türk arkadaşım yokmuş şu an düşündüm de

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…