- 2 Haziran 2019
- 103
- 111
- 103
- Konu Sahibi metainflux
-
Peki bu durumun sizi telaşlandiran yönü ne ? Arkadaşın da orta yolu bulurmerhaba bir arkadasım ekolu olarak geldim.
arkadasım yurt dısında yasıyor 26 yasında.
baglam olusturması acısından, kendisi inanclı olsa da pratikte rahat yasayan birisi alkol cinsellik vb. konularda.
uygulamadan bi cocukla tanısmıs. beyaz atlı prens ayarında, best model tarzı sarısın mavi gözlü yakısıklı 190 kaslı falan bi tip. kıvanc tatlıtug’un daha baby face ve kaslı hali diye tarif edebilirim
ama birkac handikap var. cocuk baya inanclı (hristiyan) ve vejeteryan. öyle böyle degil hem de, ailesi vejeteryan yetistirmis direkt. güzel tarafı alkol sigara vb seylerden de kacınıyormus saglık acısından.
arkadasım cocuga düsmüs durumda, görüsüyorlar. cocuk da baya ilgileniyor gibi onunla. hatta bizimkine “ben cocukları cok seviyorum. 3 cocuk istiyorum, su an erken ama birkac yıla cok isterim” falan demis konusu acılınca. 24 yasında o da. baya sasırdım yani p yasta batı kültüründe yetisip evlenme coluk cocuk konusan bi erkek cok zor bulunur, hristiyanlıgına verdim ben sjsjsj
ama vejeteryanlık bize kültürel olarak coook uzak yani. arkadasım deliriyo cocuk icin ama bu durum kafasını kurcalıyor haliyle. anladıgı kadarıyla sen de vejeteryan ol gibi bi beklentide degilmis cocuk. ama bence yine de aynı eve girince cok zor olur.
sizce vejeteryan erkekten olur mu?
Telastan ziyade forumdaki hanımların fikrini merak ettim, cok fazla karsılasılmayan bir durum. Güzel bakıs acıları sunuluyor burada.Peki bu durumun sizi telaşlandiran yönü ne ? Arkadaşın da orta yolu bulur
Neymiş fazla karşılaşılmayan durum?Telastan ziyade forumdaki hanımların fikrini merak ettim, cok fazla karsılasılmayan bir durum. Güzel bakıs acıları sunuluyor burada.
vejeteryan insanlarNeymiş fazla karşılaşılmayan durum?
Evet çokça var siz hangi dünyada yaşıyorsunuz bilemedim :)vejeteryan insanlarvejeteryanlık. Belki sizin cevrenizde vardır bilemedim
Arkadaşının sevgilisini çok da kafana takma kendisi bulur cozumunu.Telastan ziyade forumdaki hanımların fikrini merak ettim, cok fazla karsılasılmayan bir durum. Güzel bakıs acıları sunuluyor burada.
İnanır mısın vegan bile var. Çok acayip di mi?vejeteryan insanlarvejeteryanlık. Belki sizin cevrenizde vardır bilemedim
vejeteryan insanlarvejeteryanlık. Belki sizin cevrenizde vardır bilemedim
Ben kısaca hangi dünyada yaşıyorsun dedim sen açıklamışsın missim sağolHic katilmiyorum, Avrupada artik cogu insan vejeteryan hatta vegan. Benim cevremdeki Almanlarin cogu vejeteryan, hatta buraya gelen Turkler de onlara uyup vejeteryan oldular. Hayvanlara zarar vermemek icin insanlar tercih ediyor genelde. Ben de haftada 1 gunu bitki bazli geciriyorum, mideme iyi geliyor.
Ben kısaca hangi dünyada yaşıyorsun dedim sen açıklamışsın missim sağol
Öyle saçma konu ki zaten burda sanki hepimiz herşeyi yiyoruzYani yemiyorsa da yemiyor ne olacak, dunyanin sonu mu, ben de kaz, ordek vb yemem, herkesin yemedigi bir seyler var iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?