vejeteryan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurtdışında yaşayan arkadaşın için neden endişelendin pek anlayamadım ben. Orda insanların geneli vejeteryan ya da vegan zaten. Buna yönelik marketler falan var. Gayet normal bir şey. Aynı evde niye olmasın anlayamadım. Ona arkadaşın kendisi karar verir deneyip. Türkiye’de de çok fazla insan var bu şekilde beslenmeyi tercih eden. Hatta mecburiyetten vejeteryan olan da var malum et fiyatları

Onların kültürü bizimkinden farklı. Orda karşıdaki insanın tercihlerine saygı var. Kimse kimseyi istemediği bir şeyi yapmaya zorlamıyor. Arkadaşın da yaşadıkça alışır, öğrenir.

ama birkac handikap var. cocuk baya inanclı (hristiyan) ve vejeteryan.

Öyle bir bahsetmişsiniz ki dini bir terim yazmak isterken yanlışlıkla vejetaryen yazdınız sandım. Gerçi onu da doğru yazamamışsınız ya neyse.

Arkadaşınız evlilik lafını duyunca bütün bildiklerini unuttu mu? Hangi konularda ne derece uzlaşabileceğini bilmiyor mu?
Bilmiyorsa kendisini tanımadan evlenmeye kalkmasın.
Üye olmak paralı değil bu arada.

Arkadaşınız inançlı biriyse dini aynı olmayan ile evliliği araştırsın önce. Bu daha önemli etten.

Adamın et yememesinin size ne zararı var :)
Ben hayatım boyunca et, tavuk, balık yemedim. Balık olan sofraya oturmam.. etin değdiği hiçbir şeyden yemem asla.
Bana ceset gibi geliyor.. bir şeyin ölüsünü yeniliyormuş gibi.. yanlışlıkla yediğimi bilsem midemi yıkatırım o dereceyim

Eşim yemeği etsiz yemez.. 8 yıldır da bir sorun yaşamadık

Çok kendini kaptırmasın. Uygulamadan tanışmış kim bilir kaç tanesiyle daha tanışmıştır ve ileride kaç tanesiyle daha tanışmak istiyordur. Arkadaşınız hemen kanmış ve evlilik hayallerine başlamış. Takılıp akışına bıraksın bu sayede biterse daha az üzülür

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…