vejeteryan erkek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Niye vejeteryan olmak çok büyük sorunmuş gibi konu açıldığını anlayamadım
bence de degil zaten. ben kendim olamazdım sanırım ama iliskide sorun olusturacagını da düsünmedim.
tabii ki arkadasımı ilgilendirir. ben sadece siz hanımların fikrini merak ettim. çünkü bizim kız arkadas grubumuzda tek tip ve olumsuz yorum yapıldı. ben haric.
kendi dünyamız dısında farklı cevreden ve arka plandan insanlarla fikir alısverisi acısından konuyu actım.
tesekkürler herkese katkısı icin

Vejetaryen burada şifreli kelime olarak falan mı kullanıldı? Yani bu ihtimal bile bana daha mantıklı geldi. Ya da kelimenin anlamını tam bilmiyor arkadaşınız. İlk paragrafta da konu ile zerre ilgisi olmayan inanç durumlarından falan bahsetmişsiniz zaten.

Din, dil, kültür farkını aşabilen insanlar yeme alışkanlıklarıyla ilgili sorun yaşamazlar, siz merak etmeyin. Mideleri ortak değil sonuçta. Vejetaryen ya da değil, herkes de her şeyi yemiyor ki, illa farklı zevkler, alışkanlıklar oluyor.

Vegan olsa anlarim da vejateryanlikta ne var ki, cogu seyi yiyorlar zaten. Hristiyanlikta da cok degisik mezhepler var, mormonlar ve Smiths friends'e menzup olanlar cok cocuk yaparlar mesela.

Hristiyanlarda çok yobaz kesim var asla korunmazlar mesela garip gurup halleri vardır bizzat bu çok büyük bi sıkıntı

Arkadaşının derdi için konu açanlar neyin kafasını yaşıyor ya? Sorunun muhatabı yazdığımız hiçbir şeyi görmeyecek sonuçta. Biz yorum yazsak ne yazmasak ne? Bu tarz konular bana arkadaşının sorununu dert ettiği için değil de başka insanlarla arkadaşının dedikodusunu yapmak için açılmış hissiyatı veriyor.

Degisik bir kiliseye baglıymıs, o kilisede vejeteryanlık önerildigi icin uyguluyorlarmıs.

“ben cocukları cok seviyorum. 3 cocuk istiyorum, su an erken ama birkac yıla cok isterim” falan demis konusu acılınca.
Arkadaşınız veya siz de bunu duyunca kafanızda düğün müziği mi çaldı ? Beraber yaşayan, çocuk sahibi olan ancak evlenmeyen onlarca insan da var mesela.

vejeteryan insanlar vejeteryanlık. Belki sizin cevrenizde vardır bilemedim
yurtdışına gidecek kadar okumuş etmiş bir kız mı bu
yoksa orada yetişme mi? orada yeitşenlern de o tipik profilinden mi?

yani benim y.dışındaki boğaziçi mezunu arkadaşlarımın mesela hepsi vegan
bırakın veteryanı direkt vegan
burada 2 kuzenim b.içi mezunu onlar da vegan kızlar

okumuş y.dışında çalışa vs. kesimle yaygın olmayan bişey değil yani, ben kimi yemeğe alacak osam önce anket yapıyordum kim ne yiyor ne yemiyor diye, ki bunlar 15 sene önceydi şimdi avrupada vganlık bio kültürü karbon ayakizi konuları çok daha popüler eskiye göre
çok şaşırdım konuya

ha arkdaşınız tipik bir gurbetçi kızıysa konu değişir.

orada büyümedi, daha yeni gitti sayılır. genelde oradaki türklerle takılıyordu, dateleri de türk ortadoğulu vs. büyüksehirde okudu ama öyle boun gibi cok iyi bi ünide degil.
haklısınız ydısında daha yaygın, ulasılabilir
paylastıgınız icin tesekkür ederim

Benim 60 yaşındaki babam vejetaryen. Annem, ben ve kardeşim değiliz.
Bence bu hikayede vejetaryenlik en küçük problem bu arada

Benım ailemde vejeteryan bırı var küçükken korkmuş bır daha hıc yememıs balık et tavuk
Evlı esı yemek yapar etsız kendı canı ısterse ıstedıgını ayrıca pısırır sıkıntı yok dısarda o etlı yer o etsız sıkıntı olduğunu hıc duymadım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…