vejeteryan hamile

tuanabz

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2009
62
0
621
Bursa
MERHABALAR ARKADAŞLAR,
aranızda vejeteryan olupta hamile kalan varmı ben doktorumla görüştüm bana ceviz ve yumurta verdi hergün ama ben yumurtada yemiyorum. birde elevit verdi pek sakıncasının olmayacağını söyledi. Ama yine de aklıma takılıyor hiçbir et balık tavuk yumurta vs.. tüketmiyorum ben

selam canım ben varım:)
bende vejeteryanım hayvansal hiç bişey tüketmiyorum peynir yumurta süt de dahil..doğum yaptım ben 3,5 ay oldu çok şükür..ben köfte yiyebiliyordum sadece hafta da bir onu yemeye çalıştım..zorlayarak..eğer onu da yiyemiyorsan kıymalı pide...onlar da yoksa benim gibi sende hafta da 3-5 kere bakliyat tüket..yeşil mercimekte et ile aynı protein var..bol bol tüket..kuru fasülye falan ye..eleviti ben doğuma kadar kullandım vitamin karışımı..takma kafana ama dediğim gibi sen yeter ki düzenli beslen..bebeğine vitamin gider.ceviz ye..ama yeşil mercimeği unutma:))

teşekkür ederim yorumların için. allahtan bakliyatlarla sorunum yok yoğurt süt felanda yiyebiliyorum ama et aslaaa :d büyük konuşmayayımda geçen yumurta yemeği denedim olmadı çok kötü oldum aklıma geldikçe içim kalkıyor
işallah sağlıklı olur

rica ederim.yoğurt süt varsa sorun yok iyi bari..ben süt bile içemiyorum..yumurta konusun da seni anlıyorum bende öyleyim..evde pişmesine bile tahammülüm yok..sende bol bol süt iç yoğurt ye bari

canım bende et tavuk köfte yiyemiyorum bu aralarda peynir yiyemiyorum kokuyor 4 aylık hamileyim hiç yemedim ama balık, süti yoğurt,yumurta yiyorum haftada bir balık yiyorum balıktada somon balığı yiyecekmişiz aklınızda olsun ben onu yiyorum ceviz,fındık,badem,kuru incir, bunları düzenli olrak az ama yiyorum çünkü fazlası kilo yaparmış ama canım hiç yemek yemek istemiyor ilk zamanlar deligibi yiyordum çok acıkıyordum şimdi canım hiç birşey çekmiyor hep meyve özellikle ananas ekşi ben ekşi çok yiyorum ve kızım oluyor. sizde ananası devamlı tüketin vücuttaki ödemi atıyormuş kivi, mutlaka günde 2 bardak süt ve yoğurt yiyin ben ilk kızımı 8 aylık doğurdum 2200 grm dı ufacık ve çok zayıf şimdi gene zayıf şimdi zamanında ve bebeğim kilolu olsun istiyorum ama kızmet 3 kilo olsa yeterü, sağlıklı olsunda hepimizi allah kurtarsın sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…