Merhaba...Bende 14 haftalık hamileyim.Bende vejeteryanım.Küçüklüğümden beri et,tavuk,balık yemiyorum.Ama son 1 yıldır balık sardalya ve çok az köfte yemeye çalışıyorum.Onun dışında süt içiyorum,yoğurt bol sebze yiyorum.Benimde kan tahlillerim çok iyi doktor şaşırdı hatta :) Elevit kullanıyorum bir de keçi boynuzu petmezi tavsiye etti doktorum.sabah kahvaltısında 2-3 tatlı kaşığı demir oranı yüksek.Yumurta hergün yemeye çalışıyordum malesef biraz tiksindim özellikle haşlamadan arada yiyorum.Bence sende yemeye çalış omega 3 açısından mecburuz balık pek yemediğimizden yumurtalı ekmek yapabilirsin, kahvaltıya fırında ekmek harika oluyor hiç yumurta kokusu yok.Tarifi şöyle ekmekleri dilimleyip üzerine biraz tereyağ sür 1 yumurtayı çırp içine beyaz peynir biber ve domates doğra hepsini karıştırp ekmeklerin üzerine güzelce yay ve fırına ver 20 dk falan kızarır fırından almadan üzerine kaşar rendesi yine fırında 2 dk dursun harika ekmekler ve yumurta hiç belli olmuyor.Böylede vitamini almış olursun.Ceviz ihmal ediyorum özelikle 3.aydan itibaren yemek gerekiyormuş umarım sorunsuz geçiririz et gerçekten problem belki hamilelikte yerim dedim ama malesef...