O zaman doğru biliyormuşum, çünkü bu konu mahkemeye kadar gider dediler, neyse ki rahatladım. Herhangi başka birşey yapmamız gerekmiyor değil mi? Muvafakatname ile aynı şey mi? Sormamın sebebi ise şu:Noterden alacaksiniz , vekalet noterden cikarilir
Benim anlatmak istediğim, tüm sorumluluk bana ait, hani varsayalım ki, allah korusun boşanma gibi bir durum oldu, bende kalacak şekilde (tabi bu boşanmaya kadar gitmeden önceki evre)bence kavram karışıklığı olmuş. bebeğin vekaleti olmaz ki.
Velayet demek istedim. Ayyyyy çok utandım şuanSiz şimdi vekalet derken ne istiyorsunuz velayet mi istediğiniz acaba
Muvafakatnameyi biliyormuşsunuz zaten
Onu alacak gideceksiniz işte nereye isterseniz
Yurt içinde gerekmez de yurtdışı çıkışında istiyorlar
Benim anlatmak istediğim, tüm sorumluluk bana ait, hani varsayalım ki, allah korusun boşanma gibi bir durum oldu, bende kalacak şekilde (tabi bu boşanmaya kadar gitmeden önceki evre)
Velayet demek istedim. Ayyyyy çok utandım şuan
Velayet demek istedim. Ayyyyy çok utandım şuan
Evet muvafakatnameyle ayni sey ama emniyette verilip verilmedigini bilmiyorumO zaman doğru biliyormuşum, çünkü bu konu mahkemeye kadar gider dediler, neyse ki rahatladım. Herhangi başka birşey yapmamız gerekmiyor değil mi? Muvafakatname ile aynı şey mi? Sormamın sebebi ise şu:
Muvafakatname noterde 50 tl
Emniyette beleş :$
Velayet degil ayol muvafakatname alacak noterdenEvli iken velayeti alamazsınız
Çocuğun velayetimi ana baba birlikte kullanır
Bir de Cidden ne yapacaksınız velayeti
Muvafakat ile gidiyorsunuz işte gideceğiniz yere eşiniz de sıkıntı etmiyor
O zaman sorun ne
Garip, allah allah.. konuşmadığım kuzenim evli iken de aldı, ona şaşırdımEvli iken velayeti alamazsınız
Çocuğun velayetimi ana baba birlikte kullanır
Bir de Cidden ne yapacaksınız velayeti
Muvafakat ile gidiyorsunuz işte gideceğiniz yere eşiniz de sıkıntı etmiyor
O zaman sorun ne
Velayet degil ayol muvafakatname alacak noterden
Alys sana sorayım
Senin oğlan bebekti giderken eşin arada gelip muvafakat mı verdi onu yurtdışına götürmen için
Doğumda gelip kimliği pasaportu çıkarıp muvafakat mı verdi diye merak ettim
Zam gelmiş ona da ya. Noterlik diyorum ya daha Aralık ayında 50 ₺ isterken, Emniyet ücretsiz çıkartıyordu. Modern hırsız bunlar ya. Nasıl da soyuyorlar insanları.muvafakat vermeniz gerekir noterlik sektörünün içinde olduğum için çocuk kaçırmalardan dolayı böyle bir uygulama var 6 ayda bir de yenisi istenir ve çocuğunuzun kimliği ile eşinizin kimliği ile birlikte notere gidip sizin tc ve isminizle izin vermesi gerekir bu yasal olarak gerekiyor. ücreti de 73 tl :)
Benim anlatmak istediğim, tüm sorumluluk bana ait, hani varsayalım ki, allah korusun boşanma gibi bir durum oldu, bende kalacak şekilde (tabi bu boşanmaya kadar gitmeden önceki evre)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?