velayet ve yurt dışı

tugba1

Bebeklerim
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2007
404
3
316
39
Merhaba,

Eşimle 2 yıl önce boşandık..7 yaşında bir oğlum var..velayeti bende..eski eşim evlendi..oğlumu 1,5 senedir görmüyor ve aramıyor..Ben şimdi oğlumla birlikte yurt dışına yerleşmeyi düşünüyorum..(kıbrıs) tatil amaçlı gidip geliyoruz zaten..benim sorum izin babasından izin almak gerekiyor mu pasaport vs. için..ve okula yazılırken sıkıntı yaşar mıyız...? orda güzel bi iş buldum..oğlumu güzel bi okula göndereceğim..bizi burda bağlayan hiç birşey yok malesef .bilgisi olan lütfen:KK36:

Merhaba,

Eşimle 2 yıl önce boşandık..7 yaşında bir oğlum var..velayeti bende..eski eşim evlendi..oğlumu 1,5 senedir görmüyor ve aramıyor..Ben şimdi oğlumla birlikte yurt dışına yerleşmeyi düşünüyorum..(kıbrıs) tatil amaçlı gidip geliyoruz zaten..benim sorum izin babasından izin almak gerekiyor mu pasaport vs. için..ve okula yazılırken sıkıntı yaşar mıyız...? orda güzel bi iş buldum..oğlumu güzel bi okula göndereceğim..bizi burda bağlayan hiç birşey yok malesef .bilgisi olan lütfen:KK36:
Kıbrıs için pasaport vize gerekmiyor kimlik ile gidebiliyorsunuz. Ama yaşamak açısından bilemedim. Sonuçta kimliğiniz ile gidebiliyorsanız yurtiçi seyahat gibi geçiyor olabilir. Aslında oradaki okula kayıtta eşinizden imza dalan istenmiyorsa sorun olmayacaktır. Tabi çokta bi bilgim Yok varsayım

Kıbrıs için pasaport vize gerekmiyor kimlik ile gidebiliyorsunuz. Ama yaşamak açısından bilemedim. Sonuçta kimliğiniz ile gidebiliyorsanız yurtiçi seyahat gibi geçiyor olabilir. Aslında oradaki okula kayıtta eşinizden imza dalan istenmiyorsa sorun olmayacaktır. Tabi çokta bi bilgim Yok varsayım çok teşekkür ederim..tatil amaçlı gidiyoruz fakat..diğer türlü çalışma izni falan almam gerekecek bilemedim bende:KK16:

Back
X