• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

velayet

Hayır asla vermem aslaaaaa nefes alamamki onsuz
Peki ilerde evlensm kız cocugu oldugu icin babayamı veriliyor artık uvey baba da uvey kız olmuyormu? Ve emin misiniz alamayacgına

Eminim..
Ben de boşandım..

Bu konuda araştırdım hayır alamıyor..
Siz evlenirseniz bilemem..
Ben hiçbir zaman yeniden evlenmeyi düşünmediğim için araştırmadım..
Ama velayet sizdeyken almak isterse çok geçerli bir sebep gerektiğini biliyorum..
Evlenmek bunların içinde değildir herhalde..

kuzum sen ayrıldın, yeni eş için bile plan mı yaptın!bu kadar mı kötü bir evlilik bu!
Hayır evlenmeyi dusunmuyorum ama kızımı kaybetme korkusu canım :( kızımı kaybetmeyi bile dusunemem daha 21 yasındaym ilerde olursa evilik die dedim

Eminim..
Ben de boşandım..
Bu konuda araştırdım hayır alamıyor..
Siz evlenirseniz bilemem..
Ben hiçbir zaman yeniden evlenmeyi düşünmediğim için araştırmadım..
Ama velayet sizdeyken almak isterse çok geçerli bir sebep gerektiğini biliyorum..
Evlenmek bunların içinde değildir herhalde..
Evlenmek dedigin gibi en son sey bana deli diyecekmis bilmem ne diyecekmis alacakmıs

İlerisi için tek düşünceniz evlilik değil çocuğunuzun geleceği olmalı şu an.

Son düzenleme:
Hayır evlenmeyi dusunmuyorum ama kızımı kaybetme korkusu canım :KK43: kızımı kaybetmeyi bile dusunemem daha 21 yasındaym ilerde olursa evilik die dedim
offff yaşın çok küçük,yanlış anlama nolur...seni pıstırmaya çalışıyor!böyle bebeğinizi alamaz yani,gözünüzü korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor.....

boşanmadan yeni bir evliliği bile düşünmeniz çok absürt olmuş... evladım eğer 2. evliliğimden dolayı benden alıncaksa kesinlikle evlenmezdim.
Ben sadece o ihtimalide sordum once kızım sonra hayat akıyor benim dunyamda ben kımı kaybedemem oda bensiz olamazki :(

offff yaşın çok küçük,yanlış anlama nolur...seni pıstırmaya çalışıyor!böyle bebeğinizi alamaz yani,gözünüzü korkutup istediğini yaptırmaya çalışıyor.....
Saygısızlık diz boyu beni eltinin yanında rezil etti artık dayanamıyorum

Evlenmek dedigin gibi en son sey bana deli diyecekmis bilmem ne diyecekmis alacakmıs

Hakimler herşeyi anlayabiliyorlar merak etmeyin..
İftira edeceğini söylerse iftira davası açacağınızı söyleyin ona..
Sizi sindirmesine izin vermeyin..
Ama öncelikle evliliğinizi kurtarma yolunuz yok mu?
Pek küçücüksünüz..
Belki siz de değişmelisiniz..

Hakimler herşeyi anlayabiliyorlar merak etmeyin..
İftira edeceğini söylerse iftira davası açacağınızı söyleyin ona..
Sizi sindirmesine izin vermeyin..
Ama öncelikle evliliğinizi kurtarma yolunuz yok mu?
Pek küçücüksünüz..
Belki siz de değişmelisiniz..
Kurtarmaya calısacagım ama beni her defa boyle tehtit etti simdi ona karsı daha gucluyum

Kızını alamaz. Daha çok küçük,talep etse bile velayet anneye verilir.özel sebepler dışı(iffetsiz yaşama,psikolojik sorun vs.)

İlerde evlensende alamaz, sen vermediğin sürece ya da çocuk büyüyüp mahkemede ben babamla yaşamak istiyorum demediği sürece.
Nikahsız yaşama uygunsuz durum vs de alabilir.

Bunu düşünme ama biricik. Tekrar evlenmek düşüneceğin şey değil.

Sen şimdi bu kavga gürültünün içinde sağlıklı bir çocuk olmayacağını düşün.ya sorunlarını çözme yoluna git ya da boşan.

sorunlarınız her neyse bunları çözmeye odaklan bence,boşanmak son çare olmalı...rezil etti derken aşşağıladı mı,sende yarattığı hisleri onunla paylaştınmı....hiçmi şans yok evliliğin için....
Bir deil iki deil surekli asagılamak surekli kufur off say say bitmez kurtarmaya calıscagm insallah kafasını toplar

Back
X