- 23 Ağustos 2012
- 51.388
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.250
- 898
Ben de çocuk daha çok annesini arar annesini ister,en çok ona ihtiyaç duyar diyorum. Kendim olsam vermem velayet net diye de belirttim. Ama herkes aynı düşünmeyebilir,şartlar ilişki dinamiği vs.
Bir çok konuda çocuklu boşanan kadınlardan şikayet var çocukları bana attı gitti,kendisi hayatını kuruyor her şey benim sırtımda.
Veya
anne baba boşanıyor,baba çocuğuyla ilgilense de nafakası haftasonu her şeyini 4*4 yapsa da hayatına biri girdiği an hanımefendi çılgına dönüp çocuğunu eski eşe karşı doldurup kullanmaya başlıyor. Öfkesini hazmedemyişini çocuğunu kullanarak yapıyor.Haftasonu değil 5 gün babasından almamaya başlıyor. Ama velayeti de vermiyor.Ben annesiysem o da babası eşşek gibi bakacak,orası çocuğumun evi istediği kadar kalacak diyor.
Bende diyorum ki madem o da babası tıpkı annesi gibi haklarında 50/50 bir ebeveyn olarak pekala da verebilir velayetini
Aynı şekilde düşünüyorum. Anne-çocuk bağı çok özel bir bağ, asla bozulmamalı yoksa çocuk için sonuçları korkunç şekilde yıkıcı oluyor, hayatboyu travma şeklinde kalıyor.