gecen sene gıdemedık
bu sene agustos ayında en azından dogudugum toprakları ogluma gostermek ıstıyorum
acaba alabılecekmıyız vıze ? uf
ney canım anlamadım?cute doğduysan ne vizesi bacım...çocukla babaya mı...valla arkadaşım bodruma gitmişti geçen hafta vizesiz günü birlik tekneyle gitmişler yunanistana..çok tırsma
Tamamda çifte vatandaş olmuyor musun orada doğduysan anlayamadımney canım anlamadım?
ben yunanıstana gıtmek ıstıyorum ama turk vatandasıyım suanda malesef
o sebeble vıze almam gerek gıderken
esım gelmeyecek o calısıyor ben tatılım 2. haftasında gıtmek ıstıyorum artık dogdugum topraklara
ben oradan turkıyeye geldıgımde vatandaslıktan cıkarıldım canım lıse sondaykenTamamda çifte vatandaş olmuyor musun orada doğduysan anlayamadım
siz nereye gittiniz peki?Velayeti bende ve ben gittim,hicbirsey sormuyorlar mahkeme kararini yanindan ayirma,gosterirsin,exe hic ihtiyacin yok,fakat o alip cikamaz,sensen izinsiz.
o zaman kolay alırsın vizeyi..oğlunuda götürürsün öbür herifin alakası yok nede olsa istiyomu ki çocuğu...ben oradan turkıyeye geldıgımde vatandaslıktan cıkarıldım canım lıse sondayken
daha sonra turk vatandası oldum o arayıda vatansız oturma ıznıyle yasadım canım
vatandaslıgımızı almamız ıcın mahkeme ıslerımız var acıkacsı
Yanı tabıkı oyle ama devlet bakmaz bu duruma yanı ımzalı kagıt ısterse eger ondan ıs b.ka sararo zaman kolay alırsın vizeyi..oğlunuda götürürsün öbür herifin alakası yok nede olsa istiyomu ki çocuğu...
sen çocuğu eşinin üstüne geçircektin noldu o iş mahkeme açmadın mı ...aç kurtul al üstüne nasılsa adamda babalık vasfı yok.Yanı tabıkı oyle ama devlet bakmaz bu duruma yanı ımzalı kagıt ısterse eger ondan ıs b.ka sarar
ıste o durumdada bazı korkularım varsen çocuğu eşinin üstüne geçircektin noldu o iş mahkeme açmadın mı ...aç kurtul al üstüne nasılsa adamda babalık vasfı yok.
görecek kabiliyeti karakteri var mı görecek olsa bunca sene hiçbir kuvvet tutamazdı zaten..peki eski eşinin anası babası danası yok mu bak kimse ilgilenmemiş görmemiş çocuğunu ..bu saatten sonra hazır büyümüş çocuk isterlerse de höst derim..ıste o durumdada bazı korkularım var
cunku hakım bıyolojık babayada soruyormus fakat kararı buna gore vermeyebılıyormus
bu seferde hem soyadı alamayıp hemde cocugu sırf bu yuzden gormeye baslarsa sanırım kahrımdan ölürüm
ben daha neler neler derım de, malesef hukuken bıyolojık babanın gorme hakkı vbargörecek kabiliyeti karakteri var mı görecek olsa bunca sene hiçbir kuvvet tutamazdı zaten..peki eski eşinin anası babası danası yok mu bak kimse ilgilenmemiş görmemiş çocuğunu ..bu saatten sonra hazır büyümüş çocuk isterlerse de höst derim..
e tamam işte dertlenme buna eski eşte de adamlık yok çocuğu arayıp sormuyor yasalar bu hakkı verse de adamda tık yok yani...Rahatla kötü düşünmeden gir. Eğer çocuğuna memleketini göstermek istiyorsan baktın sıkıntı olacak günü birlik tekne turuyla gitben daha neler neler derım de, malesef hukuken bıyolojık babanın gorme hakkı vbar
anasına babasına gelınce onların boyle bır hakkı yok olmadıgı gıbı cocuk ıcın ılerı gerı konustuklarından onların yasagı var olmasada benden cocugu ıstemek sıkardı bıraz hepsı bılıyor kımse aramadı sormadı asla
evet en olmadı o olacake tamam işte dertlenme buna eski eşte de adamlık yok çocuğu arayıp sormuyor yasalar bu hakkı verse de adamda tık yok yani...Rahatla kötü düşünmeden gir. Eğer çocuğuna memleketini göstermek istiyorsan baktın sıkıntı olacak günü birlik tekne turuyla git
vallahi sorayım bodruma gitmişler gitmişken günübirlik geçmişler karşıya içeriğini tam bilmiyorum ama günü birlik giriş çıkışlarda sorun olacağını sanmıyorum..evet en olmadı o olacak
pasaportları varmıydı arkadaslarının peki,?
bütün akrabalarım orada ben 1 hafta kalmak ıstıyorumay ınsallah olur
bende yazın belege gıdıyorum olmadı bodrum yaparımvallahi sorayım bodruma gitmişler gitmişken günübirlik geçmişler karşıya içeriğini tam bilmiyorum ama günü birlik giriş çıkışlarda sorun olacağını sanmıyorum..
tamam canım karşılaşır karşılaşmaz soracağımbende yazın belege gıdıyorum olmadı bodrum yaparım
bana haber ver park olurmu
Yanı tabıkı oyle ama devlet bakmaz bu duruma yanı ımzalı kagıt ısterse eger ondan ıs b.ka sarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?