velayeti bende olan cocugumla yurt disina tatile gitmek istersem ?

bu yaz vizesiz gemi turuyla mykonos ve santoriniye gidicem ben de.yani bu büyük adalara vizesiz gidiliyorsa böyle bir evrakı çok sallayacağını sanmıyorum yunanistanın.para lazım onlara :)
nasıl yanı gıdelımmı ısterler?
ben ıskeceye gıdecegım ınsallah

Yunanistan biraz daha esnetti vize konusunu.biz her yaz ablamla midilliye geçeriz ayvalıktan kapı vizesiyle.çok detay aramıyorlar.bu yazda vizesiz gidicem bu dediğim adalara.yani bana sorarsan o kadar incelemezler vekalet bir şey diye.

Yunanistan biraz daha esnetti vize konusunu.biz her yaz ablamla midilliye geçeriz ayvalıktan kapı vizesiyle.çok detay aramıyorlar.bu yazda vizesiz gidicem bu dediğim adalara.yani bana sorarsan o kadar incelemezler vekalet bir şey diye.

yanı ınsallah ben bır kac kere kosmos'u aradım oradakılerle gorustum konsolos beyın kararı dıyor hanı ben deıdm sız belge ıstersenızde ben getıremem bılmıyorum cunku dedım yerını yurdunu hemde bu kadar sene sonra haberdar etmek ıstemıyorum. resmem memleket hasetıyle yanıp tutusuyorum ınsallah bu sene olur ınsallah

evet net bır sekılde ogrendımkı velayet sahıbı oldugum ıcın tek basıma mahkeme kararıyla vızeyı alabılıyormusum :)

evet net bır sekılde ogrendımkı velayet sahıbı oldugum ıcın tek basıma mahkeme kararıyla vızeyı alabılıyormusum :)

işte bu habere sevindim oğullarımın velayetide bende.. bende memurluk sınavına hazırlanıyorum acaba başka bir şehre atanırsam ne olacak itiraz edebilirmi ? bu konuyu araştırıyorum

Yunan adalarina gittim,fakat yesil pasaportum var,vizesiz gidiyorum,ondan olabilir mi..

Cifte vatansassiniz sanirim memleketim dediginize gore..
Gidebilirseniz ki insallah gidersiniz cocugunuza yunanistan vatandasligi almaya calisin..
Vatandas olunca kim takar babayi.

Cifte vatansassiniz sanirim memleketim dediginize gore..
Gidebilirseniz ki insallah gidersiniz cocugunuza yunanistan vatandasligi almaya calisin..
Vatandas olunca kim takar babayi.
malesef degılım
lıse caglarımda yunan vatandaslıgından cıkarıldım .
uzun bır surede vatansız olarak yasadım
suanda 5 senedır sadaece turk vatandasıyım
keske vatandaslıgımızı gerı alsakta oglumda okul konusundan tutunda her konuda rahat etse dıyorum

bugun ılce emnıyet mudurlugunu arayacgım bıre yenıden kosmos'u
dun noterı aradım avukat aradım ve yabancılar subeyı aradım bakalım aldıgım bılgı hep bu yondeydı velayete tek basınıza sahıp ısenız muvafaknameye gerek yok dendı.
ote yandan muvafakname evlı olup cocuk sadece anneyle cıkacaksa veya babayla o zaman yapıldıgına daır bır yasa okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…