nasıl yanı gıdelımmı ısterler?bu yaz vizesiz gemi turuyla mykonos ve santoriniye gidicem ben de.yani bu büyük adalara vizesiz gidiliyorsa böyle bir evrakı çok sallayacağını sanmıyorum yunanistanın.para lazım onlara :)
nasıl yanı gıdelımmı ısterler?
ben ıskeceye gıdecegım ınsallah
nasıl yanı gıdelımmı ısterler?
ben ıskeceye gıdecegım ınsallah
yanı ınsallah ben bır kac kere kosmos'u aradım oradakılerle gorustum konsolos beyın kararı dıyor hanı ben deıdm sız belge ıstersenızde ben getıremem bılmıyorum cunku dedım yerını yurdunu hemde bu kadar sene sonra haberdar etmek ıstemıyorum. resmem memleket hasetıyle yanıp tutusuyorum ınsallah bu sene olur ınsallahYunanistan biraz daha esnetti vize konusunu.biz her yaz ablamla midilliye geçeriz ayvalıktan kapı vizesiyle.çok detay aramıyorlar.bu yazda vizesiz gidicem bu dediğim adalara.yani bana sorarsan o kadar incelemezler vekalet bir şey diye.
evet net bır sekılde ogrendımkı velayet sahıbı oldugum ıcın tek basıma mahkeme kararıyla vızeyı alabılıyormusum :)
Her ülke için geçerli mi acaba? Bizim pislik geberse atmaz imzayıevet net bır sekılde ogrendımkı velayet sahıbı oldugum ıcın tek basıma mahkeme kararıyla vızeyı alabılıyormusum :)
malesef degılımCifte vatansassiniz sanirim memleketim dediginize gore..
Gidebilirseniz ki insallah gidersiniz cocugunuza yunanistan vatandasligi almaya calisin..
Vatandas olunca kim takar babayi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?