Iyi geceler hanimlar
yaz tatilimizde yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz ancak beni kitleyen bir nokta var ki velayet bende ama herhagi bir imza gerekirmi?
sayet gerekirse karsi tarafla ayrilik gerceklestiginden beri irtibat yok (4 seneyi gecti) gitmek istedigimiz yer benim memleketim ogluma ve esime dogdugum buyudugum yerleri göstermek istiyorum 2 hafta icindr pasaport sonrada vize icin basvuru yapmamiz gerekiyor, bilgisi olan var mi acaba ?
Not: velayete tek basima sahibim
Iyi geceler hanimlar
yaz tatilimizde yurt dışına gitmeyi düşünüyoruz ancak beni kitleyen bir nokta var ki velayet bende ama herhagi bir imza gerekirmi?
sayet gerekirse karsi tarafla ayrilik gerceklestiginden beri irtibat yok (4 seneyi gecti) gitmek istedigimiz yer benim memleketim ogluma ve esime dogdugum buyudugum yerleri göstermek istiyorum 2 hafta icindr pasaport sonrada vize icin basvuru yapmamiz gerekiyor, bilgisi olan var mi acaba ?
Not: velayete tek basima sahibim
Velayet sendeyse gerekmiyor.pasoport islemlerinde velayetin sende olduguna dair gerekli evraklari goturuyorsun yeterli oluyir.oglum benim pasaportumda isli hic bir sorun cikmadi
meraba. benım annem babam da ayrıydı velayetımde babamdaydı kucukken ve babamla ıstedıgımız yere gıderdık hıc bı sorun cıkmıyo kı...:26:
İşte yurt dışına kacırma olayları olunca bır takım seylere daha dıkkat edıyorlarmıs sanıyorum ama baklım ne cıkacak
anladım.. ama 4 yıl olmus. umarım sıkıntı olmaz , bız gıttıgımızde olmamıstı yanı . bı avukata sorabılırsın
cute ne guzel canim nereye gidiyosunuz tatile? simdiden iyi eglenceler dilerim :)
velayet sende oldugundan dolayi bende sorun cikacagini sanmiyorum.. zaten biolojik baba ortada yok..
cok cok istersen mesela gidecegin ulkede gosterebilmen icin velayetin noter tastikli ingilizce cevrsini al?
ama dedigim gibi gerek olacagini sanmiyorum..
sanıyorumkı noterden yaptırmamızı ısteyeceklerı seyın yanı sözlesmenın ekınde bu olacak bakalım hayırlısı olsun
Yunanistana gideceğiz efulim olursa inşalalh
Konu dışı olacak ama, eski eşiniz ciddi ciddi çocuğu 4 senedir sormadı mı? Yani insan çocuk neye benziyor sırf merakından gelip bakar çok ilginç ya...
Bide utanır bence insan utanır yani görmemeyede utanır, onca zaman sonra gelip bir neye benzedi bu demeyede utanır
yani ben olsam utanırdım
Bide utanır bence insan utanır yani görmemeyede utanır, onca zaman sonra gelip bir neye benzedi bu demeyede utanır
yani ben olsam utanırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?