Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizin hamile olmanızdan da etkilenmiş olabilir mi? Kız çocukları hele babalarını paylaşmak istemez, aklıma bu geldi. Üzücü bir durum. kaç yaşında, psikolojik destek almasına ne der eşiniz?Keske ilk basindan ayrilsaydiniz inanin o cocuklar ortada heba oluyolar benim esiminde bosandigikisiden var bi kizi 2 haftada pazar gunleri gelir ama bakiyorum olan cocuga olmus anneye babaya bise olmamis baba evlendi anne nisanlandi cocuk noldu bi ana bi baba bir oraya git bi buraya gel ortasinda geldiginde annesi aklina gelince aglayan bi ana kuzusu napsamda yinede anne diyen bi kiz cocugu mesela suan inicemki sevdigi seylerden alim kahvaltida birazda olsun bise yesin diye yemiyo icmiyo aksama kadar ac duruyo oylece eveine gidiyo![]()
Keske ilk basindan ayrilsaydiniz inanin o cocuklar ortada heba oluyolar benim esiminde bosandigikisiden var bi kizi 2 haftada pazar gunleri gelir ama bakiyorum olan cocuga olmus anneye babaya bise olmamis baba evlendi anne nisanlandi cocuk noldu bi ana bi baba bir oraya git bi buraya gel ortasinda geldiginde annesi aklina gelince aglayan bi ana kuzusu napsamda yinede anne diyen bi kiz cocugu mesela suan inicemki sevdigi seylerden alim kahvaltida birazda olsun bise yesin diye yemiyo icmiyo aksama kadar ac duruyo oylece eveine gidiyo![]()
Cnm biraz birikim yapayım diye düşündüm ama dayanamıyorum artıkMerhaba, cocuklara da sorarlar sanirim.
Ama ne bileyim daha once de konusmustuk ertelemistin bu sureci.
Cnm ne yalan söyleyeyim çocukları seviyo verirmi bilmiyom bunu konuşmam lazım evet sırf beni mutsuz etmek için isteyebilirYeni doğacak olanı vermezler anne bakımına muhtaç diye.
Diğer iki çocuğunuza eşiniz bakmaya gönüllü mü? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hiç değil. Sırf size pislik olsun diye almaya kalkmazsa çocukları verirler.
Bazen çocukların fikrini de alıyorlar.
Burada çok avukat var, mutlaka biri söyler.
Hakime talep edilebilir mi çocuklara fikir sorulması? Mesela.
Anliyorum seni kardesleri ayirmazlar diye dusunuyorum.Cnm biraz birikim yapayım diye düşündüm ama dayanamıyorum artık
Evet cnm kardeşleri ayirmiyorlar diye duymuştum bebeği alabileceğini zannetmiyorum ama diğerleri insan evladını görmeden kokusunu duymadan öpüp koklamadan nasıl yaşar bilmiyorumAnliyorum seni kardesleri ayirmazlar diye dusunuyorum.
Yeni dogacak olan cocuk bosandiktan sonra dogacagi icin velayet talep edemez.
Insallah diger cocuklarini da alirsin.
Merak etmeyin alırsınızÇalışırım yaşım çok genç annem babam calisiyo teşekkür ederim yeterki onları alabileyim nafakada alırım onların ihtiyaçlarını karşılamak için ne gerekiyorsa ysparim
O darp sekiz yıl önceydi birşey ifade edermi bilmiyom hatta yaralamaya girdi makhkeme olmuştu eve dondugum için şikayeti geri çektim makkeme de beş yıl içinde herhangi bir suç isleseydi hem hapse girecekti hem beşbin ödeyecekti inşallah bundan dolayı alabilirim çok dovmustu beni zaman geçtiği için bir şey değişir mi bilmiyorumMerak etmeyin alırsınız
Ortada darp raporu da var
Ben anne babam ayrıldığında 16 yaşındaydım velayeti anneme verdiler. Hakim çocuklar biraz büyükse onlara soruyor.
Siz maddi dengeyi ayarlamaya bakın
Keske o zaman bosansaydiniz.O darp sekiz yıl önceydi birşey ifade edermi bilmiyom hatta yaralamaya girdi makhkeme olmuştu eve dondugum için şikayeti geri çektim makkeme de beş yıl içinde herhangi bir suç isleseydi hem hapse girecekti hem beşbin ödeyecekti inşallah bundan dolayı alabilirim çok dovmustu beni zaman geçtiği için bir şey değişir mi bilmiyorum
Keske ilk basindan ayrilsaydiniz inanin o cocuklar ortada heba oluyolar benim esiminde bosandigikisiden var bi kizi 2 haftada pazar gunleri gelir ama bakiyorum olan cocuga olmus anneye babaya bise olmamis baba evlendi anne nisanlandi cocuk noldu bi ana bi baba bir oraya git bi buraya gel ortasinda geldiginde annesi aklina gelince aglayan bi ana kuzusu napsamda yinede anne diyen bi kiz cocugu mesela suan inicemki sevdigi seylerden alim kahvaltida birazda olsun bise yesin diye yemiyo icmiyo aksama kadar ac duruyo oylece eveine gidiyo![]()
Hayır zaten mahkeme açılması şiddet olayını ispat ediyor hersey ortadaO darp sekiz yıl önceydi birşey ifade edermi bilmiyom hatta yaralamaya girdi makhkeme olmuştu eve dondugum için şikayeti geri çektim makkeme de beş yıl içinde herhangi bir suç isleseydi hem hapse girecekti hem beşbin ödeyecekti inşallah bundan dolayı alabilirim çok dovmustu beni zaman geçtiği için bir şey değişir mi bilmiyorum
Aileme söylemedim annem arkamda durur babamda sahip çıkar biliyorumHayır zaten mahkeme açılması şiddet olayını ispat ediyor hersey ortada
Haklı sebep de var
aileniz ne diyor ?
Keşke pişmanımKeske o zaman bosansaydiniz.
Ama olan olmus bir cocuk daha olmadan bosanin.
İster biliyorum ama çocuklar beni ister eminimçocuklariniza sorarlar sanirim eger baba velayetlerini almak isterse.