Velayetleri alirmiyim?

Keske ilk basindan ayrilsaydiniz inanin o cocuklar ortada heba oluyolar benim esiminde bosandigikisiden var bi kizi 2 haftada pazar gunleri gelir ama bakiyorum olan cocuga olmus anneye babaya bise olmamis baba evlendi anne nisanlandi cocuk noldu bi ana bi baba bir oraya git bi buraya gel ortasinda geldiginde annesi aklina gelince aglayan bi ana kuzusu napsamda yinede anne diyen bi kiz cocugu mesela suan inicemki sevdigi seylerden alim kahvaltida birazda olsun bise yesin diye yemiyo icmiyo aksama kadar ac duruyo oylece eveine gidiyo 😕
Sizin hamile olmanızdan da etkilenmiş olabilir mi? Kız çocukları hele babalarını paylaşmak istemez, aklıma bu geldi. Üzücü bir durum. kaç yaşında, psikolojik destek almasına ne der eşiniz?

Keske ilk basindan ayrilsaydiniz inanin o cocuklar ortada heba oluyolar benim esiminde bosandigikisiden var bi kizi 2 haftada pazar gunleri gelir ama bakiyorum olan cocuga olmus anneye babaya bise olmamis baba evlendi anne nisanlandi cocuk noldu bi ana bi baba bir oraya git bi buraya gel ortasinda geldiginde annesi aklina gelince aglayan bi ana kuzusu napsamda yinede anne diyen bi kiz cocugu mesela suan inicemki sevdigi seylerden alim kahvaltida birazda olsun bise yesin diye yemiyo icmiyo aksama kadar ac duruyo oylece eveine gidiyo 😕
😔Annesimi istememiş kizini

Yeni doğacak olanı vermezler anne bakımına muhtaç diye.
Diğer iki çocuğunuza eşiniz bakmaya gönüllü mü? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hiç değil. Sırf size pislik olsun diye almaya kalkmazsa çocukları verirler.
Bazen çocukların fikrini de alıyorlar.
Burada çok avukat var, mutlaka biri söyler.
Hakime talep edilebilir mi çocuklara fikir sorulması? Mesela.

Yeni doğacak olanı vermezler anne bakımına muhtaç diye.
Diğer iki çocuğunuza eşiniz bakmaya gönüllü mü? Yazdıklarınızdan anladığım kadarıyla hiç değil. Sırf size pislik olsun diye almaya kalkmazsa çocukları verirler.
Bazen çocukların fikrini de alıyorlar.
Burada çok avukat var, mutlaka biri söyler.
Hakime talep edilebilir mi çocuklara fikir sorulması? Mesela.
Cnm ne yalan söyleyeyim çocukları seviyo verirmi bilmiyom bunu konuşmam lazım evet sırf beni mutsuz etmek için isteyebilir

Cnm biraz birikim yapayım diye düşündüm ama dayanamıyorum artık
Anliyorum seni kardesleri ayirmazlar diye dusunuyorum.
Yeni dogacak olan cocuk bosandiktan sonra dogacagi icin velayet talep edemez.
Insallah diger cocuklarini da alirsin.

Anliyorum seni kardesleri ayirmazlar diye dusunuyorum.
Yeni dogacak olan cocuk bosandiktan sonra dogacagi icin velayet talep edemez.
Insallah diger cocuklarini da alirsin.
Evet cnm kardeşleri ayirmiyorlar diye duymuştum bebeği alabileceğini zannetmiyorum ama diğerleri insan evladını görmeden kokusunu duymadan öpüp koklamadan nasıl yaşar bilmiyorum 😭

Çalışırım yaşım çok genç annem babam calisiyo teşekkür ederim yeterki onları alabileyim nafakada alırım onların ihtiyaçlarını karşılamak için ne gerekiyorsa ysparim
Merak etmeyin alırsınız
Ortada darp raporu da var
Ben anne babam ayrıldığında 16 yaşındaydım velayeti anneme verdiler. Hakim çocuklar biraz büyükse onlara soruyor.
Siz maddi dengeyi ayarlamaya bakın

Darp raporu, her zaman geçimsiz olan bir çift ve suçsuz çocuklar. Üstelik biri karnınızda. Mükemmel kombo. Size puanım 10. Aynen devam. Bebelere yazık çok yazık

Merak etmeyin alırsınız
Ortada darp raporu da var
Ben anne babam ayrıldığında 16 yaşındaydım velayeti anneme verdiler. Hakim çocuklar biraz büyükse onlara soruyor.
Siz maddi dengeyi ayarlamaya bakın
O darp sekiz yıl önceydi birşey ifade edermi bilmiyom hatta yaralamaya girdi makhkeme olmuştu eve dondugum için şikayeti geri çektim makkeme de beş yıl içinde herhangi bir suç isleseydi hem hapse girecekti hem beşbin ödeyecekti inşallah bundan dolayı alabilirim çok dovmustu beni zaman geçtiği için bir şey değişir mi bilmiyorum

O darp sekiz yıl önceydi birşey ifade edermi bilmiyom hatta yaralamaya girdi makhkeme olmuştu eve dondugum için şikayeti geri çektim makkeme de beş yıl içinde herhangi bir suç isleseydi hem hapse girecekti hem beşbin ödeyecekti inşallah bundan dolayı alabilirim çok dovmustu beni zaman geçtiği için bir şey değişir mi bilmiyorum
Keske o zaman bosansaydiniz.
Ama olan olmus bir cocuk daha olmadan bosanin.

Kaç yaşında , neden sizde kalmıyor ?

Hamilesiniz ve dardasınız sizi üzmek istemiyorum ama yazmak zorundayım ; 8 yıl önce yaralanmaya varan şiddet gormussunuz, mahkeme açılmasına rağmen affetmissiniz.

Peki şimdi neden 3 çocukla bitirmek istiyorsunuz ?

Korunmayı eşinize mi bıraktınız bu şartlarda ?

Hayır zaten mahkeme açılması şiddet olayını ispat ediyor hersey ortada
Haklı sebep de var
aileniz ne diyor ?

çocuklariniza sorarlar sanirim eger baba velayetlerini almak isterse.

Back
X