Velayetleri alirmiyim?

Hamilesiniz ve dardasınız sizi üzmek istemiyorum ama yazmak zorundayım ; 8 yıl önce yaralanmaya varan şiddet gormussunuz, mahkeme açılmasına rağmen affetmissiniz.

Peki şimdi neden 3 çocukla bitirmek istiyorsunuz ?

Korunmayı eşinize mi bıraktınız bu şartlarda ?
Cnm ailem sahip çıkmadı o dönem babamla annemin çok sorunu vardı nereye gidebilirdim başka mecbur kaldım ağlaya ağlaya döndüm şiddeti kesti şu an annem calisiyo ben hayata tutunabilirim o zamanki ben 21 ,22yasinda çok cahildim şimdi değilim

Eşinizin geçmişte size şiddet uygulaması, kadın sığınma evine yerleştirilmeniz mahkemede çocukların velayetini almanız için bir avantaj. Yeni doğacak olanı eşinize vermezler zaten ama diğerlerine de hakim anneyi mi babayı mı istiyorsunuz diye sorar.

Maddi yeterliliğiniz yoksa hakim çocuklara da sormaz. Öncelik onların yaşam standartıdır. Hangi ebeveynin maddi standartları daha iyiyse o tarafa vermeyi tercih ediyorlar. Anne babanızın geliri ne kadar etkili olur bilemiyorum. Ebeveynlerin gelirine göre karar veriyorlar.

Maddi durumunuz ve ailenizin maddi durumu nasıl? Çalışırım demişsiniz sanırım ama çalışırken çocukları kime bırakacaksınız?

Maddi yeterliliğiniz yoksa hakim çocuklara da sormaz. Öncelik onların yaşam standartıdır. Hangi ebeveynin maddi standartları daha iyiyse o tarafa vermeyi tercih ediyorlar. Anne babanızın geliri ne kadar etkili olur bilemiyorum. Ebeveynlerin gelirine göre karar veriyorlar.
Çok iyi değil durumları doğrusu eşimi ikna etmeye caliscam velayet konusunda

Eşinizin geçmişte size şiddet uygulaması, kadın sığınma evine yerleştirilmeniz mahkemede çocukların velayetini almanız için bir avantaj. Yeni doğacak olanı eşinize vermezler zaten ama diğerlerine de hakim anneyi mi babayı mı istiyorsunuz diye sorar.
Evet inşallah kaç yıl önce bir avukata sordum velayeti büyük ihtimalle alırsın kadın sığınma evini duyunca demişti şimdi çocuklar büyük tabi bilmiyom

Kaç yaşında , neden sizde kalmıyor ?
3 yasinda annesi babadan kacirmis ilk baslarda sonra baba mahkemede mucadeleyle 1 yil olcak gormeye basladi mahkeme anneye verdi velayeti ins yakinda uyumayada baslicak

3 yasinda annesi babadan kacirmis ilk baslarda sonra baba mahkemede mucadeleyle 1 yil olcak gormeye basladi mahkeme anneye verdi velayeti ins yakinda uyumayada baslicak

Sizi annesi sandım ilk mesajda.

Düşman gibi ayrılan anne babaların arasında kalıyor çocuklar. Evet çok haklısınız ilk onlar heba oluyor böyle bir durumda.

Özellikle erkekler aile birliğini koruyamiyor, bazıları için diyorum ; aldatıyor, psikolojik , fizyolojik siddet uyguluyor , o çocuğun yuvasını bozuyor.

Sonrada peşine düşünüyor çocuğunun.

Sizi annesi sandım ilk mesajda.

Düşman gibi ayrılan anne babaların arasında kalıyor çocuklar. Evet çok haklısınız ilk onlar heba oluyor böyle bir durumda.

Özellikle erkekler aile birliğini koruyamiyor, bazıları için diyorum ; aldatıyor, psikolojik , fizyolojik siddet uyguluyor , o çocuğun yuvasını bozuyor.

Sonrada peşine düşünüyor çocuğunun.
Yok benim esim oyle birsey yapmaz 1 yilllik evliyim tek bir hatasini gormedim anneden kaynaklanan birseydi rahatligina cok duskunmus bazi seyleride erkekler kaldiramazsa benm esimde kaldiramamiski anlasarak ayrilmislar bugun ayrilma karari almislar kiz annesine gitmis ertesi gunu gelmis evi bosaltmis tum esyayi almis gitmis cocuguda inat ugruna babaya gostermedi dusman gibi gosterdi ama simdi noldu kendine yeni sevgili buldu kizi babaya yanasdirmaya calisiyo babasini anca biliyo cocuk baba diyo 2 yil sonra cabayla gordu baba kizini şükür bunada ama bu gidisle velayeti babaya vercek gibi 🤗

Back
X