Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

burun akıntım var deli gibi acayip sinirlerimi bozuyor bide yanaklarım sanki doldurmuşum ağzımın içini D: başka bi sıkıntı yok canım iyi gidiyo şükür

ayy aynennn benimde felaket burun akıntım var yaa...bugün 11.günüm hala akıyor ya.burnumun içinde kabuklar oluşuyor onları sümkürüyorum.yavuz bey öle dedi :))

inanamıyorum size benim profesyonel işim sigara bıraktırmak ve siz ameliyattan sonra sigara mı içiyorsunuz?

evet canım dayanamadım içtim bi kaç tane :(

hemen internetten Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu diye arat. Bir daha duymak istemiyorum bunu. bende içiyordum bizim yöntemle bıraktım, sonrada burada çalışmaya başladım zaten.

hiç yakışmıyor kadının eline ya. Üstelik üzerinde o kötü koku. Duymayayım bir daha zuzula bak kızarım:20:

hemen internetten Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu diye arat. Bir daha duymak istemiyorum bunu. bende içiyordum bizim yöntemle bıraktım, sonrada burada çalışmaya başladım zaten.

hiç yakışmıyor kadının eline ya. Üstelik üzerinde o kötü koku. Duymayayım bir daha zuzula bak kızarım:20:

duymuştum onu canım bırakmayla ilgili problemim yok istemediğim zaman içmiyorum aslında doktor hamilesin dedi attım çöpe sütten kesildi başladım işte o en büyük salaklığım aslında bana yaramıyo hatta tiskiniyorum bu meretten
aç karnına içemem, içmediğimde biri yanımda içse boğuluyorum, kokusundan tiskiniyorum, tansiyonumu düşürüyor, astımımı tetikliyor vs. vs. bırakmam için bi sürü neden varken hala içiyorum evet ya hazır içmiyorum paket almim daha

duymuştum onu canım bırakmayla ilgili problemim yok istemediğim zaman içmiyorum aslında doktor hamilesin dedi attım çöpe sütten kesildi başladım işte o en büyük salaklığım aslında bana yaramıyo hatta tiskiniyorum bu meretten
aç karnına içemem, içmediğimde biri yanımda içse boğuluyorum, kokusundan tiskiniyorum, tansiyonumu düşürüyor, astımımı tetikliyor vs. vs. bırakmam için bi sürü neden varken hala içiyorum evet ya hazır içmiyorum paket almim daha

bir duyarsam gelir paralarım seni haberin ola.:47: annesin üstelik sen görmesin çocuk elinde öyle. Kötü örnek olma. Hiç ihtiyacın yok böyle bir malzemeye, emin ol.:69:

bir duyarsam gelir paralarım seni haberin ola.:47: annesin üstelik sen görmesin çocuk elinde öyle. Kötü örnek olma. Hiç ihtiyacın yok böyle bir malzemeye, emin ol.:69:

sebim 4 yaşında bir veya iki kere görmüştür elimde o da kazayla şükür olsun ne gördü ne de sigara içtikten sonra yanına gittim öpmüyorum bile o dudaklarla tamam içmicem bi daha döfme :24:

fotolarını çok beğendim :)
valla süper olmuş. benim günde yaklaşıyor. Allahın izniyle bir atlatsam yaa.
sorunsuz günler geçirirsin yeni burnunla inşallah :)

amin inşallah canım teşekkür ederim darısı başına diyelim :)

Ayyyyyyyy zuzula kıs sen foto ne zaman ekledin, ben görmedin bakayım dedim arkadaş olarak eklememişim seni ekledim sanıyordum yazılarını takip ediyorum merakla, sonucu göremedim meraktan çatlıcam beni kabul eder misin ? nasılsın sağlık açısından.... Senin ameliyatından sonra Dr'la ben görüşmüştüm çok yoruldum demişti:D forma bakınca sen olduğunu anladım inşallah sıra bana da gelecek bayramdan sonra gün alacağım şimden sağlıkla resimlerini görünce yorum yapacağım canım:)))
beni eklemeyi unutma tatlım

Ah canım gördüm de senin gözleirn çok fena olmuş neyse gecer ya azcık sabırla:)) son resimde pek güzel ama bıraz zaman sonra çok daha gzl olur sanırım bızı haberdar et resimlerinle:D

valla gözlerim olay oldu ben biliyorum zaten her aksilik benim başıma gelir burnumda ağrı başımda ağrı burnumun içinde et beni gibi bişi oldu dikişler canımı yakıyo gribim burnum tıklalı sümkürünce başım dönüyo falanda filanda da da keşke demeye başladım bile nerdeyse :(

Ah canım yaaa:((( sabırlı ol biraz keşkeler yok, pozitif düşünceler var hepis geçecek zamana bırak daha çok yeni ne de olsa bir amaliyat geçirdin bu çok kolay değil ki tatlımm:)

Ah canım yaaa:((( sabırlı ol biraz keşkeler yok, pozitif düşünceler var hepis geçecek zamana bırak daha çok yeni ne de olsa bir amaliyat geçirdin bu çok kolay değil ki tatlımm:)

iyileşmek istiyorum bi an önce :59:

anaaaaa şuna bak :D bak ben daha ameliyat olmadım ben senin duruma geldiğimde sen iyileşme sürecini çoktaannn çoğunu geçmiş olacaksın ayıp sana hıı :4:

anaaaaa şuna bak :D bak ben daha ameliyat olmadım ben senin duruma geldiğimde sen iyileşme sürecini çoktaannn çoğunu geçmiş olacaksın ayıp sana hıı :4:

datlum çok ağrım var öyle böyle değil darbe falan almadım ama elim kazayla çok sürttü ucuna ondan mı ağrı var acaba :26:

bilmemki canım doktora sor istersen ama ben sağlam burnumla dün çöp kovasının kapağına vurdum pes dedim heyecandan ameliyata grmedn burnuma vurmaya başladım diye ama varyaa öyle böyle değil fena acıdı 5-10 dk geçmedi
bide senin yara şimdi sor doktora rahat etsin için bu sıralar kötü olman normal biraz sabır hayatım

Back
X