- 2 Ekim 2010
- 209
- 0
- 316
- 41
aferinnnnnn sigara geç iyileştiriyor birde sen çalışıyorsun üstüne bunu mu yapıyorsunnn ayıp sana![]()
tamam yaff öyle yalandan bi tane içtim kısma

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aferinnnnnn sigara geç iyileştiriyor birde sen çalışıyorsun üstüne bunu mu yapıyorsunnn ayıp sana![]()
burun akıntım var deli gibi acayip sinirlerimi bozuyor bide yanaklarım sanki doldurmuşum ağzımın içini D: başka bi sıkıntı yok canım iyi gidiyo şükür
inanamıyorum size benim profesyonel işim sigara bıraktırmak ve siz ameliyattan sonra sigara mı içiyorsunuz?
evet canım dayanamadım içtim bi kaç tane![]()
hemen internetten Allen Carr sigarayı bırakmanın kolay yolu diye arat. Bir daha duymak istemiyorum bunu. bende içiyordum bizim yöntemle bıraktım, sonrada burada çalışmaya başladım zaten.
hiç yakışmıyor kadının eline ya. Üstelik üzerinde o kötü koku. Duymayayım bir daha zuzula bak kızarım![]()
duymuştum onu canım bırakmayla ilgili problemim yok istemediğim zaman içmiyorum aslında doktor hamilesin dedi attım çöpe sütten kesildi başladım işte o en büyük salaklığım aslında bana yaramıyo hatta tiskiniyorum bu meretten
aç karnına içemem, içmediğimde biri yanımda içse boğuluyorum, kokusundan tiskiniyorum, tansiyonumu düşürüyor, astımımı tetikliyor vs. vs. bırakmam için bi sürü neden varken hala içiyorum evet ya hazır içmiyorum paket almim daha
bir duyarsam gelir paralarım seni haberin ola.annesin üstelik sen görmesin çocuk elinde öyle. Kötü örnek olma. Hiç ihtiyacın yok böyle bir malzemeye, emin ol.
![]()
kıslar alçısız fotolara bakabilirsiniz
fotolarını çok beğendim :)
valla süper olmuş. benim günde yaklaşıyor. Allahın izniyle bir atlatsam yaa.
sorunsuz günler geçirirsin yeni burnunla inşallah :)
Ah canım yaaa(( sabırlı ol biraz keşkeler yok, pozitif düşünceler var hepis geçecek zamana bırak daha çok yeni ne de olsa bir amaliyat geçirdin bu çok kolay değil ki tatlımm:)
anaaaaa şuna bakbak ben daha ameliyat olmadım ben senin duruma geldiğimde sen iyileşme sürecini çoktaannn çoğunu geçmiş olacaksın ayıp sana hıı
![]()