Ben yetişemiyorum , siz devralın sınıf anneliğini deseydiniz , belki de bir çekememezlik vardırAynı kadın gecen gun markete giderken beni yolda yakalayip, sen para topla da sinifi temizlet siralari sildir les gibi dedi. Perdeleri de yikat dedi.
Bize de bulusma ayarla artik dedi.
Sinir oldum tabi yine.
Anne onlar da bana vurdu kendimi korudum dedi.yine de vurma oglum diye uyardim.Çocuğunuzla konuştunuz mu gerçekten vuruyor muymuş?
Yok inanin zaten ben hic tanimiyorum bile sayilir.Sanki konu çocuk değil de bu bahane edilmiş gibi .. bir başka sorun var mı aranızda ?
Sınıf annesi olmanızı mı çekemiyorlar acaba? Bu kadına devredin ben beceremiyorum madem öyle siz alın, siz ilgilenin deyin.
Karsilikli vuruyorlarmis. Sinifi temizlikciler temizliyor.ama begenmemis pismis.ben para toplayip ayrica temizletmeliymisim.boyle hepsinin ayri ayri cok parlak fikirleri var.Iyi de cocugunuz vuruyorsa sizinle elbette konusacak. Bunda bi art niyet yok.
Benim ogluma da bir arkadasi vuruyormus. Sadece ogluma degil diger siniftakilere de. Ogretmeniyle de konustum ertesi gunu okulda annesini bekleyip annesiyle de konustum.
Sinifta kirliyse sirayla mi temizliyor veliler , duzeniniz nasil ?
acaba bilerek benimle mi ugrasiyorlar...artik bırakacağım sinif anneligini yeter gercekten. telefondan, okuldan, her yerden etrafimi sardilar.
Beni gorur gormez basliyorlar vaaz vermeye.ya da birseylerden sikayetlenmeye
Evet ben biraz uysalim yirtik degilim yasimda onlara gore küçük. Uyariyorum gercekten.sakın vurma sana vursalar bile sen sadece ogretmene soyle diyorum.Olabilir yani ben de öğretmen değilim ama sürekli velilerle görüştüğüm için çoğu veli profilini biliyorum. Bir grup veli daha hevesli oluyor böyle şeylere dahil olmaya, ilgilenmeye, kontrolü eline almaya falan. Sizi tabir-i caizse yanlış anlamayın istedikleri kadar, "yırtık" diyeyim, görmedikleri için daha pasif gördükleri için üzerinize gitmeye çalışıyorlardır belki. Yani "Ben alsam sınıf anneliğini daha iyi yapardım, o beceremiyor" gibisinden. Çocuğunuz vurduysa tabi ki hoş değil, bu davranışın yanlış olduğunu çocuğunuza öğretmeniz lazım ama başkasının çocuğuna da vurduğu için o velinin adına yine bu velinin araması art niyet olduğunu düşündürdü bana. Öyle bir durum olsa diğer velinin araması gerekirdi yani niye başkasına aratsın?
Anne onlar da bana vurdu kendimi korudum dedi.yine de vurma oglum diye uyardim.
Yok inanin zaten ben hic tanimiyorum bile sayilir.
O zaman kendisi temizlesin bi zahmet.Karsilikli vuruyorlarmis. Sinifi temizlikciler temizliyor.ama begenmemis pismis.ben para toplayip ayrica temizletmeliymisim.boyle hepsinin ayri ayri cok parlak fikirleri var.
biz aynen para toplayıp her 15 te bir temizletiyoruz sınıfı hijyen için gerekıyorKarsilikli vuruyorlarmis. Sinifi temizlikciler temizliyor.ama begenmemis pismis.ben para toplayip ayrica temizletmeliymisim.boyle hepsinin ayri ayri cok parlak fikirleri var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?