acaba bilerek benimle mi ugrasiyorlar...artik bırakacağım sinif anneligini yeter gercekten. telefondan, okuldan, her yerden etrafimi sardilar.
Beni gorur gormez basliyorlar vaaz vermeye.ya da birseylerden sikayetlenmeye
Çocukla yüzyüze konuşması doğru değil.Gidip veliyi arayabilir,öğretmenine konuyu anlatabilir ama çocuk onun muhattabi değil.Kizimin okulunda calisiyorum.Ben kızımın boğazını sıkan çocuğu bile karşıma alıp konuşmadım aradım velisini "çocuğunuzun son günlerde canını sıkan birşey mi var? Teneffüslerde kızımın boğazını sıkmaya baslamis,yapabileceğim birşey varsa söyleyin lütfen " dedim.Veli olarak çocuklara mudehaleye baslarsam başka veli de gelir benim çocuğumu teneffüste kenara çeker.Hesap sorar.Sizin cocugunuzdan sikayetciler sanirim.
Cocugunuzun vurma huyu varsa insanlarin sikayet olmasi normal.
Cocugunuzun kabul etmemesi de normal
Gemelde ben yapmadim derler cocuklar
Okula gidin cocuklarla yuzyuze uzlasmaci sekilde konusun.
Siz arkadassiniz birbirinize vurmayin hadi bakalim sarilim vs seklinde ara bulun.
Hesap sormadan bahsetmiyorum ki?Çocukla yüzyüze konuşması doğru değil.Gidip veliyi arayabilir,öğretmenine konuyu anlatabilir ama çocuk onun muhattabi değil.Kizimin okulunda calisiyorum.Ben kızımın boğazını sıkan çocuğu bile karşıma alıp konuşmadım aradım velisini "çocuğunuzun son günlerde canını sıkan birşey mi var? Teneffüslerde kızımın boğazını sıkmaya baslamis,yapabileceğim birşey varsa söyleyin lütfen " dedim.Veli olarak çocuklara mudehaleye baslarsam başka veli de gelir benim çocuğumu teneffüste kenara çeker.Hesap sorar.
Sinifi temizlikciler temizliyor.ama begenmemis pismis.ben para toplayip ayrica temizletmeliymisim.boyle hepsinin ayri ayri cok parlak fikirleri var.
yapacağınız maddiyatı çok kötü veli hariç herbirinden ayda 20 tl toplamak.bu parayla her ihtiyacı karşılıyoruz biz sınıfın.ha çocuğuna 20 tl yi çok gören veli de bi zahmet okutmasın o zaman .fosur fosur sigaraya yüzlerce lira verırler çocukcağızları servise vermeyip karda kışta yürütürler okula eveOgretmenle.is birligi yapman lazim.
Sinif temizlenecekse vs.ogretmene sunu.sunu yaptiracagim ne.dersiniz? Diyerek fikrini alip sonra da watsap grubuna( vardir mutlaka;
Ogretmenimiz sinif temizligi icin su kadar para toplamami istedi vs diye yazmalisim
Topu ogretmene atacaksin yani( topu atmak da degil ogretmenin bilgisi olacak zaten)
Sahsi konulara girmeyeceksin
Iki cocuk kavga ettiyse mesela sinif annesini ilgilendirmez sikayetci olan gider ogretmene anlatir derdini.
Bu konular benim.isim.degil ogretmene gidin
Diyeceksin
Parti yemek vs.islerini duzenlemek zorunda degilsin
Ogretmene danis.
Ogretmen de isterse ve ogretmen de katilacaksa( burasi onemli) o zaman duzenle.
Ogretmen istemezse ben katilamam derse..ogretmenimiz.su an bir yemek vs dusunmiyor isteyen veliler kendi aralarinda toplanabilirler vs..de
Ama sen kendin istersen yine duzenle tabi
Biraz mesafe yani.
Imza..bir.sinif annesi
yapacağınız maddiyatı çok kötü veli hariç herbirinden ayda 20 tl toplamak.
bizim sınıfta maddiyatı olmayan 2 çocuk var.onların velisinden asla para almayız 23 nısan kostumlerını bile toplanan paradan alırız.ama diğerleri 20 tl vermek zorunda her ayBurda ne demek.istediniz anlamadim ben.
Diger soylediklerinizde haklisiniz
Haklisinbizim sınıfta maddiyatı olmayan 2 çocuk var.onların velisinden asla para almayız 23 nısan kostumlerını bile toplanan paradan alırız.ama diğerleri 20 tl vermek zorunda her ay
Hayırdır sen benim çocuğuma mi taktın kafayı takip ediyorsun diye bir sorun. Okulda olan olaydan önce öğretmen haberdar edilir. O bizimle gerek görürse iletişime geçer sen güzel kafanı böyle şeylere yorma şekerim de.Merhaba.ilkokul velisiyim ben.
Bir veli aradi dün.Çocugun çocuğuma vurmus onu uyar muhabbeti yapti. Uyaririm tabi ki ama öğretmenimize bildirin bu tür konulari lutfen dedim.iki de bir ariyordu.Darp yok iz yok çocuklar birbirlerine karsilikli vurmuslar.Bu sefer baska bi velinin çocuğu adına da aramaya basladi.Bak ona da vurmus diye. O benim arkadasim sana iletmemi istiyor dedi.Cok rahatsiz oldum bu durumdan.
Ne yapmaliyim?
Öğretmene söyleyeyim mi?
Ben sınıf annesiyim diye bunlarla uğraşmak zorunda miyim?
Böyle gereksizlerle uğraşmak istemiyorsanız bırakın o sınıf anneliğini gerçekten siniri sağlam insanı hasta ederler saçını başını yolasin gelir ben bıraktım kurtuldumAynı kadın gecen gun markete giderken beni yolda yakalayip, sen para topla da sinifi temizlet siralari sildir les gibi dedi. Perdeleri de yikat dedi.
Bize de bulusma ayarla artik dedi.
Sinir oldum tabi yine.
Ben öyle yaptım o kadına devrettim :)) bir haftada birakicam yeter çok yordunuz beni diye gurupta mesaj paylaştı dünSınıf annesi olmanızı mı çekemiyorlar acaba? Bu kadına devredin ben beceremiyorum madem öyle siz alın, siz ilgilenin deyin.
Aynı kadın gecen gun markete giderken beni yolda yakalayip, sen para topla da sinifi temizlet siralari sildir les gibi dedi. Perdeleri de yikat dedi.
Bize de bulusma ayarla artik dedi.
Sinir oldum tabi yine.
Çocuğunuza vurma demeyin, ezerler.Evet ben biraz uysalim yirtik degilim yasimda onlara gore küçük. Uyariyorum gercekten.sakın vurma sana vursalar bile sen sadece ogretmene soyle diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?