Veli rahatsız etti

acaba bilerek benimle mi ugrasiyorlar...artik bırakacağım sinif anneligini yeter gercekten. telefondan, okuldan, her yerden etrafimi sardilar.
Beni gorur gormez basliyorlar vaaz vermeye.ya da birseylerden sikayetlenmeye

Ogretmenle.is birligi yapman lazim.
Sinif temizlenecekse vs.ogretmene sunu.sunu yaptiracagim ne.dersiniz? Diyerek fikrini alip sonra da watsap grubuna( vardir mutlaka ;
Ogretmenimiz sinif temizligi icin su kadar para toplamami istedi vs diye yazmalisim

Topu ogretmene atacaksin yani( topu atmak da degil ogretmenin bilgisi olacak zaten)

Sahsi konulara girmeyeceksin
Iki cocuk kavga ettiyse mesela sinif annesini ilgilendirmez sikayetci olan gider ogretmene anlatir derdini.
Bu konular benim.isim.degil ogretmene gidin
Diyeceksin

Parti yemek vs.islerini duzenlemek zorunda degilsin
Ogretmene danis.
Ogretmen de isterse ve ogretmen de katilacaksa( burasi onemli) o zaman duzenle.
Ogretmen istemezse ben katilamam derse..ogretmenimiz.su an bir yemek vs dusunmiyor isteyen veliler kendi aralarinda toplanabilirler vs..de

Ama sen kendin istersen yine duzenle tabi

Biraz mesafe yani.

Imza..bir.sinif annesi

Çocukla yüzyüze konuşması doğru değil.Gidip veliyi arayabilir,öğretmenine konuyu anlatabilir ama çocuk onun muhattabi değil.Kizimin okulunda calisiyorum.Ben kızımın boğazını sıkan çocuğu bile karşıma alıp konuşmadım aradım velisini "çocuğunuzun son günlerde canını sıkan birşey mi var? Teneffüslerde kızımın boğazını sıkmaya baslamis,yapabileceğim birşey varsa söyleyin lütfen " dedim.Veli olarak çocuklara mudehaleye baslarsam başka veli de gelir benim çocuğumu teneffüste kenara çeker.Hesap sorar.

Hesap sormadan bahsetmiyorum ki?

Anlamadiniz sanirim

Bir daha okuyun
Cocuklar arasinda basit itismeler olabilir
Ben bunu demek istedim

Cocuklar ;birbirimize vurarak iterek oynamiyoruz degil mi? Caniniz aciyabilir.
Zaten arkadaslar birnirlerine boyle sakalar da yapmaz hadi bakalim sarilin..demekten bahsediyorim.(ortaya soyler gibi yani

Ben bunu yaptim ve ise de yaradi.
Ise yaramasaydi velisiyle ogretmenle konusma yoluna gidecektim

Haa olmadi ise yaramadi o zaman velisi ogretmeni araya sokulabilir

Cocugu koseye sıkıstirip; sen benim cocuguma nasil vurursun haaa? Demekten bahsetmiyorum zaten

Sinifi temizlikciler temizliyor.ama begenmemis pismis.ben para toplayip ayrica temizletmeliymisim.boyle hepsinin ayri ayri cok parlak fikirleri var.

Ogretmene ileteceksin bu fikirleri canim
Sinif bu kafar pis ise ogretmenin de bir fikri olacaktir elbet
Ona gore para toplar planlama yaparsiniz.

Haa ogretmen sinif zaten temizleniyor gerek yok.derse
Ogretmenimiz su an gerekli olmadigini iletti bana
Ilerleyen zamanlarda duruma gore bakicaz.diye mesaj yazacaksin gruba

Sonrasi onlara kalmis.

Ogretmenle isbirligi
Mesafe

Not; bizm.ogretmenimiz prensip geregi watsap grubuna katilmadi.
Herkese tek tek cevapla ugracak vaktim yok benim..sen bana iletirsin onemli konulari
.dedi.

Cok da ise yaradi bu durum.

Bizde durumlar boyle

yapacağınız maddiyatı çok kötü veli hariç herbirinden ayda 20 tl toplamak.bu parayla her ihtiyacı karşılıyoruz biz sınıfın.ha çocuğuna 20 tl yi çok gören veli de bi zahmet okutmasın o zaman .fosur fosur sigaraya yüzlerce lira verırler çocukcağızları servise vermeyip karda kışta yürütürler okula eve

Burda ne demek.istediniz anlamadim ben.
Diger soylediklerinizde haklisiniz
bizim sınıfta maddiyatı olmayan 2 çocuk var.onların velisinden asla para almayız 23 nısan kostumlerını bile toplanan paradan alırız.ama diğerleri 20 tl vermek zorunda her ay

Hayırdır sen benim çocuğuma mi taktın kafayı takip ediyorsun diye bir sorun. Okulda olan olaydan önce öğretmen haberdar edilir. O bizimle gerek görürse iletişime geçer sen güzel kafanı böyle şeylere yorma şekerim de.

Aynı kadın gecen gun markete giderken beni yolda yakalayip, sen para topla da sinifi temizlet siralari sildir les gibi dedi. Perdeleri de yikat dedi.
Bize de bulusma ayarla artik dedi.
Sinir oldum tabi yine.
Böyle gereksizlerle uğraşmak istemiyorsanız bırakın o sınıf anneliğini gerçekten siniri sağlam insanı hasta ederler saçını başını yolasin gelir ben bıraktım kurtuldum

Son düzenleme:
1-Öğretmene Sınıf anneliğini bıraktığınızı söyleyin
2- Çocuğunuza vurma etme demeyin. tabii ki kendisini savunacak koruyacak.
3- Biraz diliniz çalışsın. bu kadar pasif olmayın.
4- Zarar verici şekilde olmadığı taktirde benim için çocukların birbirine vurmalarında hiçbir sorun yok.
Çünkü çocuk olmanın doğasında var itiş kakışlar.
5- hiç çekinmeden o velilere rahatça hadlerini bildirin.

heee bunları yapamam derseniz hiç buraya konu açıp fikir almayın derim

Yanlış anlamayın sınıf anneliği bana çok saçma ve gereksiz geliyor. Sizi tenzih ederim bazı kadınlar işi acayip abartip öğretmen edasina giriyor.
Her neyse sizi baskasi adına niye ariyor tuhaf yanı. Küçücük çocuklar , aralarında bir sorun olmuş uyardım ikide bir yok onun adına aradım vs. Uzatmıyor musunuz sizce de deseydiniz.

Aynı kadın gecen gun markete giderken beni yolda yakalayip, sen para topla da sinifi temizlet siralari sildir les gibi dedi. Perdeleri de yikat dedi.
Bize de bulusma ayarla artik dedi.
Sinir oldum tabi yine.

Niye sinir oldunuz ki? size güzel önerilerde bulunmuş, sınıf kirliyse temizlenmesini istemek en doğal hakkı değil mi? diğer velilerle tanışmak istemesinde de bir sıkıntı yok ve sınıf annesi iseniz bunlar biraz da sizin göreviniz olmuyor mu?

çocuğunuzla konuştunuz mu? vuruyormuymuş? vuruyorsa nedeni neymiş? belki karşı taraf öğretmene söylemiştir ama bir sonuca ulaşamamıştır.. siz de çocuğunuzla konuşun eğer doğruysa arkadaşlarına şiddet uygulamasın

Ben de bir öğretmenim, kesinlikle öğretmeninize bildirin. O icabına bakacaktır.

Evet ben biraz uysalim yirtik degilim yasimda onlara gore küçük. Uyariyorum gercekten.sakın vurma sana vursalar bile sen sadece ogretmene soyle diyorum.
Çocuğunuza vurma demeyin, ezerler.
Sana vurana vur deyin.
Ben kızıma öyle diyorum.
İlk vuran sen olma, ama sana vurana vur diyorum ki ezilmesin.

Çocuğunuzu korkak alıştırmayın.

Çocuğunuz zorbalık mı yapıyor acaba.
Herkes şikayet ediyorsa söylemesi normal.

Çocuğunuzu uyarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…