VELİ WHATSAAP GRUBU

ya esasen ödev anlaşılamayınca da yapan niye atıyor ki en fazla şu tarz bir şey istiyor bence yazarım

yok mesela çarpmayı yeni öğreniyorlar öğretmen ödev vermiş makarna yapıştırarak yapın diye.
çocuk anlamamış nasıl yapılacağını.

çarpmayı şimdi bir tuhaf öğretiyorlar zaten.
mesela 4*5 =20 diyip işin içinden çıkamıyorsun.
4+4+4+4+4=20 yapıp her 4 e 5 makarna yapışcakmış.
gibi.
e çocuk anlamamış biz zaten bilmiyoruz yapan örnek atınca anlayıp çocuğada anlattık.
yoksa kitap ödevinin yapılmışını kim niye istesin:)

Kimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi :KK43:
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?
Öğretmeninize rica edin gruba sadece kendisi birşeyler yazabilecek şekilde ayarlasın ayarlarını. Yoksa gereksizlikten öte bir grup değil onlar...

Yok bunu söylerken çok çok üzülüyorum , içinde bulunduğu durumu da bilemiyorum öğretmenimizin ama biraz salmış.
Diger sınıflar haziran ayına kadar , okulda yapılacak tüm etkinliklerden haberdar.
Bizim sınıf annesi tarafından 1 gün öncesinde haberimiz oluyor artık

ben sınıf öğretmenlerine üzülüyorum ya eskiden watsapp falan yoktu.Çocuğum Prenses-prens sendromu yoktu.Veliler Eti senin kemiği benim derlerdi.

Ay hayatımın hatasi diyebilirim ya. Matematik öğretmeniyim sinif rehber öğretmeni olduğum sınıfın ogrencilerinin velilerine bilgilendirme amacli grup kurdum vatsapta. Hayirli cumalar hayirli bayramlar tatiller odevler deneme sinavlari hepsi o gruptan soruluyor hem de saat fark etmeksizin. Kapatsam diyorum bazen grubu, kafam rahatlasa :KK47:

Biz grubu sohbete kapattık . Sadece öğretmen gereken bilgileri veriyor,duyurulari yapıyor o kadar .

Sizde çok detaya inmeyin. Ben olsam.hiç foto atmam , kim ne diyorsa desin.

Kimseyle yüzgöz olmamak adına nasıl bir yol izliyorsunuz?
Ödevimiz vardı, herkes fotosunu çekip attı.
Ben de bu tür işlerin elimden gelmediğini ve babasıyla birlikte yaptıklarını yazıp , çektim attım gruba. Sinir bozucu bi cevap.. Sanki nispet yapıyormuşum gibi :KK43:
Ayyy benim ki hiç yapmaz senin ki yapmış işte daha ne istiyorsun...
Yazmam genelde , mesafelisin derler. Yazarım ilginç diyaloglar olur.
Sizin genel tavrınız nasıl?
Niye herkes ödevin fotosunu çekip atıyor yav bi bana mı saçma geldi ben oraya takıldım :) kızım daha küçük ama şimdiden kara kara düşünüyorum, niye yani ne gerek var ki senin çocuğunun sınıfındaki diğer çocukların velileriyle bu kadar samimi olmaya, watsaptan grup kurunca noluyor, ödevin resmini çekip atınca noluyor (gece gece kafamda deli sorular :KK53:) ha bi de bu gruba dahil olmayınca seni de çocuğu da dışlıyorlar mı ki acaba :deli:

Back
X