Veliler arası gergin muhataplık

Lut_ran

Guru
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2014
3.621
4.098
333
Merhaba degerli arkadaslar.
Oglum 1.sinifa gidiyor.
Simdiye dek iki veli cocuğunu kayirarak ve ogluma yüklenecek tavirda telefon etti.
Benim oğlum savas oyununu sevmez senin ki baslatiyor.ilk vuran seninki gibi.(karsilikli birbirlerine oyunda vuruyorlar) sürekli kendi çocuklarini kayirma halindeler.Ben bu kisilerle muhatap olmak istemiyorum cunku dar görüşluler.Bir mesele ve sikayetleri varsa ogretmene anlatsalar daha makul olmaz mi? Ben hic bir veliyi arayip kendi cocugumu korumadim.Karsi tarafin çocuğuna olumsuz acidan yuklenmedim.Neler neler duydum.Oglumun donunu indirip poposunu acip alay eden.Ona özel bolgelerini gosteren.Kolunu morartan.Oğretmene bildirdim.(Veliyle de uygun bir dille konustum)Siz bu konuda neler önerirsiniz? Velilerle muhatap olmak istemiyorum ben artik.Çok cazgirlar.
Çok üzüluyorum bu tür diyologlar çok hassas.Sizlerin düşünceleri neler?
Velilere mi ulaşırsınız bir sorun oldugunda?

Son düzenleme:
Oğlunuzun donunu indirip poposuyla alan eden çocuğun kesinlikle velisiyle konusulmasi gerekir .Çok ciddi bir durum bana göre

sizin açtığınız konular hep okul veli öğretmen ağırlıklı
buda aslında sizin problemli bir veli profili olduğunuzu gösterir
bana göre
Başka dertlerimde var konusunu açamadığım.
Önyargılı olmak iyi birsey değil.

Oglumun donunu indirip poposunu acip alay eden.Ona özel bolgelerini gosteren.Kolunu morartan.Yine de çocuğun annesiyle konusmadim.Oğretmene bildirdim
Nasıl olay çıkarmadın yahu??
Resmen psikolojisi bozuk çocuklar çocuğunun psikolojisini bozuyor farkında değil misin?
Gerekirse sınıfını değiştirseydin.
Yazdıkların normal şeyler değil.

Aynen oyle valla oyle bir durumda kimsenin psikolojisini vs dusunmem herhalde ortalik ayaga kalkar. Ogretmen velisiyle kesin konusacaktiyi beklemek farkli geldi bu konuda

Sinif whatsapp grubu varsa gurubu kuran kisiye sadece yoneticilerin mesaj gonderebilecegi sekilde ayarlama yapmasini soylerim. O velileri de engellerim. Ogretmene durumu bildirip genel bir duyuruyla skinti yasayan velilerin ogretmenle muhatap olmalari gerektigini soylemesini isterim. Ama once o cocugu o siniftan alirim

Bilmiyorum doğrusu nedir oğlum henüz küçük ilkokul çağında değil ama böyle bir durum olsa soluğu velinin yanında alırım sanırım

Aynen oyle valla oyle bir durumda kimsenin psikolojisini vs dusunmem herhalde ortalik ayaga kalkar. Ogretmen velisiyle kesin konusacaktiyi beklemek farkli geldi bu konuda
Bugün tekrar ettiğini öğrenince konustum veliyi de az önce bilgilendirdim.Nasil ortaligi ayaga kaldirirdiniz? Mesela neler yapardiniz?Ben veliyle bile kibarca konusmaya calistim ama insanlar kendi cocuklari söz konusu oldugunda benimle çirkince konusabiliyorlar.

Baska bir sinifta baska sorunlar olmayacak mi sizce? :/

Ogretmen annesiyle kesinlikle konusacakti.
Peşini bırakmazdım bırakın şimdi veli aramış etmiş bu konu ne kadar önemli öğretmen konuşacaktı ne demek öyle olsa bile öğretmeni darlardım konuştunuz mu diye zaten kendim konuşurdum o ayrı sınır bozucu

Ben olsam yüzyüze konuşurdum öğretmen ve veli bir arada sonra çocuğuyla da konuşur uyarırdım ve çocuğumu oradan uzaklastirirdim sınıfsa sınıf okulsa okul. Başka yerde de sorunlar elbet olur ona da bi çözüm arardım ancak şu bahsedilen popo açma vs vs çok çok ciddi bunun için okul degisilir evet. Siz de sert olun alttan almayin lutfen herkes evlat olunca konu nasil sert olabiliyor bakin.

6 yaşındaki cocuklarin bunlari yaptığına inanamıyorum
.kesinlikle sinifini değiştirin çocuğun..okadarda degil..tamam kavga etsinler ne biliyim çocukça şeyler..ama pantolon indirme mevzusu susmamaniz gereken bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…