Başka dertlerimde var konusunu açamadığım.sizin açtığınız konular hep okul veli öğretmen ağırlıklı
buda aslında sizin problemli bir veli profili olduğunuzu gösterir
bana göre
ön yargılı biri değilimdir aslındaBaşka dertlerimde var konusunu açamadığım.
Önyargılı olmak iyi birsey değil.
Nasıl olay çıkarmadın yahu??Oglumun donunu indirip poposunu acip alay eden.Ona özel bolgelerini gosteren.Kolunu morartan.Yine de çocuğun annesiyle konusmadim.Oğretmene bildirdim
Ogretmen annesiyle kesinlikle konusacakti.Oğlunuzun donunu indirip poposuyla alan eden çocuğun kesinlikle velisiyle konusulmasi gerekir .Çok ciddi bir durum bana göre
Aynen oyle valla oyle bir durumda kimsenin psikolojisini vs dusunmem herhalde ortalik ayaga kalkar. Ogretmen velisiyle kesin konusacaktiyi beklemek farkli geldi bu konudaSizde maşallah ne kadar sabırlıymışsınız yani çocuğunuza böyle bir hareket yapılıyor susup kalıyorsunuz ben ortalığı birbirine katarım gerekirse gidip çocuğa da kızarım kimsenin psikolojisini umursamam.Ama siz oturup izliyorsunuz resmen bence birşeyler yapın
Bugün tekrar ettiğini öğrenince konustum veliyi de az önce bilgilendirdim.Nasil ortaligi ayaga kaldirirdiniz? Mesela neler yapardiniz?Ben veliyle bile kibarca konusmaya calistim ama insanlar kendi cocuklari söz konusu oldugunda benimle çirkince konusabiliyorlar.Aynen oyle valla oyle bir durumda kimsenin psikolojisini vs dusunmem herhalde ortalik ayaga kalkar. Ogretmen velisiyle kesin konusacaktiyi beklemek farkli geldi bu konuda
Valahi benim nerdeyse gidip konuşasım geldi.Aynen oyle valla oyle bir durumda kimsenin psikolojisini vs dusunmem herhalde ortalik ayaga kalkar. Ogretmen velisiyle kesin konusacaktiyi beklemek farkli geldi bu konuda
Baska bir sinifta baska sorunlar olmayacak mi sizce? :/Sinif whatsapp grubu varsa gurubu kuran kisiye sadece yoneticilerin mesaj gonderebilecegi sekilde ayarlama yapmasini soylerim. O velileri de engellerim. Ogretmene durumu bildirip genel bir duyuruyla skinti yasayan velilerin ogretmenle muhatap olmalari gerektigini soylemesini isterim. Ama once o cocugu o siniftan alirim
Baska sorunlar elbette yasanir. Ama akran zorbaligi ve taciz var durumun icerisinde. Okul bile degistirebilir ki cocuk ayni zorbalarla ayni ortamda bulunmasin. Ne gibi bir yaptirim uyguladi ogretmen?Baska bir sinifta baska sorunlar olmayacak mi sizce? :/
Peşini bırakmazdım bırakın şimdi veli aramış etmiş bu konu ne kadar önemli öğretmen konuşacaktı ne demek öyle olsa bile öğretmeni darlardım konuştunuz mu diye zaten kendim konuşurdum o ayrı sınır bozucuOgretmen annesiyle kesinlikle konusacakti.
Ben olsam yüzyüze konuşurdum öğretmen ve veli bir arada sonra çocuğuyla da konuşur uyarırdım ve çocuğumu oradan uzaklastirirdim sınıfsa sınıf okulsa okul. Başka yerde de sorunlar elbet olur ona da bi çözüm arardım ancak şu bahsedilen popo açma vs vs çok çok ciddi bunun için okul degisilir evet. Siz de sert olun alttan almayin lutfen herkes evlat olunca konu nasil sert olabiliyor bakin.Bugün tekrar ettiğini öğrenince konustum veliyi de az önce bilgilendirdim.Nasil ortaligi ayaga kaldirirdiniz? Mesela neler yapardiniz?Ben veliyle bile kibarca konusmaya calistim ama insanlar kendi cocuklari söz konusu oldugunda benimle çirkince konusabiliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?