- 4 Mayıs 2022
- 1.622
- 2.169
- 83
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
Ben hem ortaokul hem liseye gidiyorum , liseye haftada 1 gün gidiyorum. Ben heralde artık duyarsızlaştım çünkü geçen sınıfımda kısık sesle küfür ettiler duydum ama uzamasın diye duymamış gibi yaptım sadece kaşlarımı çattım , diğer hafta ise benim söylediğim bi cümle ‘ çocuğum defteri arkadaşının kafasına atma , güzelce eline ver ‘ dedim diye hepsi birden gülmeye başladı eline ver eline ver dediler salak salak gülerek. Yani şimdi bunlara kızıp bağırsam olayı idareye taşısam eminim onlar utanmayacak ben utanacağım adamların içinde. Artık duymazlıktan geliyorum çünkü çözümsüz gibiArkadaşlar bir buçuk yıl önce farklı bir yere tayin istedim. Normal bir ilçe burası normal görünüyor ya da öyle söyleyim. İlkokulda derse giriyorum her kademe iki saat. Ama inanın bu hafta tahammül sınırımı zorladılar. Çok sıkıntılı bir sınıf var. Bir kaç tane öğrenci ders işlememe müsade etmiyordu ve ben o sınıfa baya kızdım. Yani cidden düşünün ders işlemek için kendimi parçalıyorum. Ve hala beni müdüre şikayet ediyorlarmış yok derste çocuğuma kızdı diye. Kızlar var sınıfta ya küçücük çocuk ama yani o kadar eleştireller ki. Sürekli senin sınıf içindeki eylemlerini denetleme derdindeler. Kocaman kadın mısınız ya çocuksunuz siz. Her şeyden bir anlam çıkarıyorlar. Yok hoca şu hocaya söz hakkı verdi hoca ayrım yaptı hoca şununla konuştu. Yani inanın ne yapmalıyım çok bunalmış hissettim. Zaten iki ders geliyorum konu yetiştirme telaşım var. Bi de bunlar çıktı başıma. Ve neden bana sarıyorsun ki kendi sınıf öğretmenlerine ses edemedikleri için beni günah keçisi seçiyorlar. Ne yapmalıyım böyle bir durumda ilk defa karşılaşıyorum bende bir veliyim ama inanın kızıma bir gün sormadım öğretmenin sana kızıyor mu diye ya niye sorayım. Çocuğum eğitim alsın istiyorsam bu sürecin bir parçası. Bu durumda ne yapmalıyım nasıl yaklaşım sağlamalıyım profesyonel olmam gerekiyor ama soğudum bunu yapan öğrencilerden. Yani ne hakla ? Ya kimse sizi memnun etmek zorunda değil ki elimizden geleni de yapıyoruz hani