Velilerle uğraşmak çocuklarla uğraşmaktan daha zor

her çocuğa özel ilgi değilde her çocuğun kişiliğine göre davranmak gerekli bence. içine kapanık çocuğa başka, şımarık çocuğa başka, hiperaktivine başka.. bu biraz işini sevme ve yeterlilik ile alakalı. bazı öğretmenler çok tek tip davranıyor . size yada konuya özel bir yazmadım yanlış anlamanızı istemem.

Özel ilgiden kasıt şudur;çocuğun kişisel temizliği,terlemesi ya da çocuğun isteklerinin evde karşılandığı gibi okulda karsilanmayacağıdır.Yani tekrar diyorum çocuk sınıfta artık diğerlerinden biridir ve herhangi bir ayrıcalık gözetilmez..Çocuğun kişiliğine göre davranma durumuna gelince de zaten çocuğun okulda bulunma amaçlarından biri de davranış değişikliği oluşturmaktır bu davranış değişikliğini oluşturabilmek için de genel geçer uygulamalar vardır ve bunlar tek tiptir bazen.Yani sınıfta öğretmen katı bir tutum sergilemedikten sonra nabza göre şerbet verilme gibi bir durum olmaz sınıfta, olursa çocukta olumlu bir davranış değişikliği gelişmez..Pedagojik formasyonu olan,mesleğinde yeterli olan ve işini seven her öğretmen bunun böyle olduğunu bilir ve sınıfında ona göre bir eğitim ortamı oluşturur..

Kahvaltı yaptıramıyormuş ben yaptırabilirmiymişim.

Hele bir seferinde şok olmuşdum sabahleyin okula gitmek için hazırlanıyorum

Bir veli aradı çocuguna özel ilgi isteyen Kadın dediki hocam oğlum hasta bırakacağım yerde yok kayınpederl erime de bırakamam siz bugün hastayım deseniz gitmeseniz size bırakayımmı demişti ben şok ben iptal :KK57:
şaka gibi ya

Benimkilerde okula gelmek istemiyor veliler okulu basip neden acaba diyor hahahah :) iskence ediyoruz :))))))) gecende biri oturdu 1 saaat bizi izledi beden dersinde hocam zaten gec geldiniz yemekten bu kiz ustunu islatrken nerdeydiniz sanki tuvaletinide biz yaptircaz cok fazla yuz buluyorlar ve hicbir hakkimiz yok !

şükür öğretmen değilim dedim konuyu okuyunca.. aslında şikayetlerinizin kaynağı çok basit hanımlar.. özgüveni olmayan ebeveynlerin sorunlu çocukları ile uğraşıyorsunuz.. anne-babalar 40-45 yaşına kadar aman oğlum/ aman kızım diye peşlerinde gezdikten sonra ebeveyn olan insanlar da bu karakterde çocuk yetiştiriyorlar.. ne demek çocuğu size bırakayım? ne demek yemek yedir? ne demek kızın da uyusun? herkes anne olmamalı, kesinlikle olmamalı.. insan israfı oluyor resmen..

Xxxx carpim tablosunu ezberlememis hocam ustune fazla gitmek istemiyorum.okumasi gerilemis yoooo hocam evde okuyo. (Okulda cocuga inme iniyosa demek ki )

Benimkilerde okula gelmek istemiyor veliler okulu basip neden acaba diyor hahahah :) iskence ediyoruz :))))))) gecende biri oturdu 1 saaat bizi izledi beden dersinde hocam zaten gec geldiniz yemekten bu kiz ustunu islatrken nerdeydiniz sanki tuvaletinide biz yaptircaz cok fazla yuz buluyorlar ve hicbir hakkimiz yok !

Utanacakları yerde hesap soruyor bazı veliler evet

Ben yurtdışındayım burada öğretmenler öğrenci velilerine numaralarını vermezler öyle laubalilik durumu da söz konusu olamaz çünkü mesafeli davranırlar.Bırakın ceplerini aramayı randevusuz görüşemeyiz bile öğretmenlerle.Bence sizde mesafeli durun kafanız rahat eder.

Tel vermeden olmuyor yada ister istemez birsey lazim mesaj atiyorsun tum velilere her zaman kagit kullanamiyoruz.

Tel vermeden olmuyor yada ister istemez birsey lazim mesaj atiyorsun tum velilere her zaman kagit kullanamiyoruz.

Kesinlikle mecbur bulunması gerek oluyor

Bende özel doktora gitsem bende alıyorum

Hakları tabiki alsınlar ama hocayıda sık boğaz etmesinler ya

Ben yurtdışındayım burada öğretmenler öğrenci velilerine numaralarını vermezler öyle laubalilik durumu da söz konusu olamaz çünkü mesafeli davranırlar.Bırakın ceplerini aramayı randevusuz görüşemeyiz bile öğretmenlerle.Bence sizde mesafeli durun kafanız rahat eder.
Ohoo mesafe koysak suratsız öğretmen oluruz, kötü öğretmen oluruz,öğretmenliğimizi sorgularlar, tartisirlar o da yetmez idareye şikayet ederler,o da yetmez ilçe milli eğitim müdürlüğüne şikayet ederler,o da yetmez alo 147 şikayet hattına şikayet ederler..Yani diyeceğim şu ki; buradakiler ayrı kafada ben 7 senedir çözemedim hangi kafayı yaşıyorlar.

Evet asık suratlı öğretmen oluyoruz mesafe koyunca

Onların yüzünden diğerlerinin günahı ne
Onlara iyi yapanlara mesafe koyuncada ayrımcılık oluyor ve şikayet ediliyoruz

Evet asık suratlı öğretmen oluyoruz mesafe koyunca

Onların yüzünden diğerlerinin günahı ne
Onlara iyi yapanlara mesafe koyuncada ayrımcılık oluyor ve şikayet ediliyoruz
Sogutuyorlar insani kendilerinden .Piknik yaptiniz mi hic .resmi okullarda hafta ici ders saatin demi olur yoksa hafta sonu mu anasinifi icin??? Birde ne evraklar lazim hic piknik yapmadim uzak biyerde...

Sogutuyorlar insani kendilerinden .Piknik yaptiniz mi hic .resmi okullarda hafta ici ders saatin demi olur yoksa hafta sonu mu anasinifi icin??? Birde ne evraklar lazim hic piknik yapmadim uzak biyerde...

Bilmiyorum ki ben özeldeyim yakın zamanlarda gezilerimiz v.s olacak

Back
X