• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vemcaine kullanan var mı??

selin Soylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2025
8
2
1
30
Merhaba, yaklaşık bir aydır evliyim fakat kendimi çok kastığım için cinsel birliktelik yaşayamadık eşimle fakat araştırdığıma göre vemcaine uyuşturucu spreyin etkili olduğunu ve hissedilmediğine dair bilgiye ulaştım. Araştırırken aynı zamanda spreyi sıktığımız zaman spreyin yaktığını okudum bu konu hakkında kullanan ya da yardımcı olabilecek olan var mı? Ve spreyi kullanıp böyle bir durum yaşayan var mı

Merhaba, yaklaşık bir aydır evliyim fakat kendimi çok kastığım için cinsel birliktelik yaşayamadık eşimle fakat araştırdığıma göre vemcaine uyuşturucu spreyin etkili olduğunu ve hissedilmediğine dair bilgiye ulaştım. Araştırırken aynı zamanda spreyi sıktığımız zaman spreyin yaktığını okudum bu konu hakkında kullanan ya da yardımcı olabilecek olan var mı? Ve spreyi kullanıp böyle bir durum yaşayan var mı
Vemcaine uyuşturucu bi spreydir evet dil ağrısı kulak delimi gibi bi çok yerlerde kullanılır fakat vajina ve vajina ph sına asla uygun değildir kullandığında yanma yaşayabilirsin ve tahriş de olabilir Buda kendini sonrasında daha çok kasmana ve travma yaşamana sebeb olur.
Yaşayacağın vajinal enjeksiyon da cabası..
Uzun lafın kısası kullanım alanı olmadığı için kullanmamanı öneririm canın

Kullanabilirsin. Dene olmazsa eğer doktora git direkt bu konuda uzman doktorlar var. 1 sene geçmiş zaten ertelersen daha da zaman geçer.

Anestol kullan. Zararsızdır genelde ağda için can yakmasın diye kullanılır etkisi olacaktır

Vemcaine uyuşturucu bi spreydir evet dil ağrısı kulak delimi gibi bi çok yerlerde kullanılır fakat vajina ve vajina ph sına asla uygun değildir kullandığında yanma yaşayabilirsin ve tahriş de olabilir Buda kendini sonrasında daha çok kasmana ve travma yaşamana sebeb olur.
Yaşayacağın vajinal enjeksiyon da cabası..
Uzun lafın kısası kullanım alanı olmadığı için kullanmamanı öneririm canın
Bununla yenenler olduğunu duymuştum o yüzden denemek istedim dediklerinizi mutlaka dikkate alacağım

Back
X