Venüs retro

Aynen ama insan umutlarıyla yaşar ya işte :)

Ben ilk böyle araştırırken kötü açıları falan okurken özellikle off ben hislerimle daha iyi hareket ediyorum bence derdim, ama zamanla çok takmama hali oturuyor sanki :) Ve farkındalıklar katıyor insana. Bilmiyorum akrep etkisi olsa gerek insanlardaki etkileri ve doğruluk payını gördükçe özellikle araştırma, gözlemleme, gizem çözme isteğim oluyor ama önce kendimi, hayatımı daha çok anlamaya çalışmaya odaklandım..
Ve bence ne olursa olsun iç ses çok mühim. Hele ki oturmamış bilgiyle :))
Yine mümkün mertebe kötü etkilerin de iyi yanına odaklanmak ve sabretmeye çalışmak gerekiyor..
Tabi ağır şeyler yaşarken özellikle zor ama umutsuz yaşanmıyor.

Bana yorum yapmıştı bir bilen, öncesinde de okumuştum, yanlış hatırlamıyorsam yükselen ay zıtlığı sağlıkla alakalıdır diye, evet şuan bir sıkıntıyla uğraşıyorum, umarım sadece budur :)) Ama oğlakta olması direnç verirmiş. Ay-satürn kavuşumu bir şeyler için sabretme hali diye okumuştum zaten haritamda da var bu ve zaten yıllardır sabrediyorum biraz daha sabrederim artık : D Belki de sağlık açısındandır.
7. ev yer değiştirme, taşınma, evlilik, ortaklık. 2. evim oğlak natal haritada, umarım işle falan ilgilidir :)
4. ev terazide venüs, ev içini yenilemek düzenlemek diye okudum öyle de söylendi ve evet bir etrafı toparlayım fazlalıkları atayım vs. duygusu yaşadım genelde odamda yaptım bunu, biraz dindi ama devam edebilir : D Evin geneline yapar mıyım bilmem, isterim ama annem sinirlidir biraz :KK53: Benim odam bana yuva gibidir biraz, pek çıkmam :KK70: Bir de aileden yardım demişlerdi yine o venüs mü, neptün mü başka açı mı bilmiyorum.
Bir de öncü burçlar köşe noktalarda olunca bir atılım yapılma ihtimali olan yıl olurmuş. Yengeç, oğlak, terazi, koç öncü burçlardır.

2018 solar return haritam;
astro_32gw74708.202394.webp

Vivid Vivid Benim de iç sesim bazen olacakları fısıldar onunla devam ederim. Duyamadığım zamanlarda olur tabi böyle yol göstericilr ararım. Şu açı yapma olaylarını tam oturtamadım ben. Üstte arkadaşın gösterdiği siteden yapıyordum orda natal ve soların birbirine yaptığı açılar birleşimler var sadece ama sanırım soların kendi içindekiler de gerekli. Bu seneki doğum gunum farklı ilde geçtiği için astro.com da tam oturtamadım

Vivid Vivid solar haritamda güneşim 12. evde tabi açılara da bakmak gerek ama bu sanırım okudugum bistede az rastlanan ve istenmeyen bir durummuş . Jüpiterde 12.evden geçecekti galiba umarım nötrler

Vivid Vivid Benim de iç sesim bazen olacakları fısıldar onunla devam ederim. Duyamadığım zamanlarda olur tabi böyle yol göstericilr ararım. Şu açı yapma olaylarını tam oturtamadım ben. Üstte arkadaşın gösterdiği siteden yapıyordum orda natal ve soların birbirine yaptığı açılar birleşimler var sadece ama sanırım soların kendi içindekiler de gerekli. Bu seneki doğum gunum farklı ilde geçtiği için astro.com da tam oturtamadım

Ben mantıkla hislerim arasında bazen git gel yaşıyorum, hislerimin daha doğru çıktığını zamanla gördüm ama bazen zihnim çok karışıyor ve teyit ihtiyacı duyuyorum.. Sonra bakıyorum aslında hislerim mantıklı davranmam gerekiyorsa onu da söylüyor bana. Yine de tam oturmadı hala :)
Normal harita gibi bir yorumlaması var ama natal evlerimizin nasıl yer değiştirdiği de önemli.

Astro.com ile ilgili iki bilgi vermek istedim;
- Transitlerin haritamızdaki gezegenlerle yaptığı açıları, sinastrideki açıları vs. görmek için işaretlediğim yere tıklayabilirsiniz, ben hemen fark edememiştim bu kısmı :)
Eki Görüntüle 2205386

- Bir de ephemeris (gök günlüğü) bölümünden istediğiniz yılı yazarak o yıl boyunca gezegenlerin hangi gün kaç derecede hangi burçta olduğunu görebilirsiniz. Örneğin güneş dönüşü otomatik çıkıyor ama satürn dönüşü, venüs dönüşü gibi haritalara da manuel bakıldığı için buradan yardım alınabiliyor.

Eki Görüntüle 2205384

Natal+solar chart ya da natal+solar chart with houses chart type lerini seçip çıkan harita sayfasında ilk maddedeki yere tıkladığınızda çıkar tüm açılar :)

Vivid Vivid solar haritamda güneşim 12. evde tabi açılara da bakmak gerek ama bu sanırım okudugum bistede az rastlanan ve istenmeyen bir durummuş . Jüpiterde 12.evden geçecekti galiba umarım nötrler

Burcunuz yay mıydı?
12. ev kapalı, derin bir alan. Biraz daha içe kapanık, yalnız bir sene geçirebilirsiniz. İç dünyanızla meşgul olabilirsiniz. Bir de güneş bulunduğu evin konularını aydınlatır denir. Bence bunu lehine çevirebilirsiniz, örneğin şuan yaptığınız gibi, gizemli konularla ilgileniyorsunuz :) Ve evet jüpiter yaydan geçecek ama solar returnla sonradan değişen transitlerin bir bağlantısı oluyor mu bilmiyorum yoksa her türlü solar return mu çalışıyor. Solar return da jüpiter nerede görünüyor?
https://icimizdekigokyuzu.blogspot.com/2016/08/gunes-12-evde.html

Burcunuz yay mıydı?
12. ev kapalı, derin bir alan. Biraz daha içe kapanık, yalnız bir sene geçirebilirsiniz. İç dünyanızla meşgul olabilirsiniz. Bir de güneş bulunduğu evin konularını aydınlatır denir. Bence bunu lehine çevirebilirsiniz, örneğin şuan yaptığınız gibi, gizemli konularla ilgileniyorsunuz :) Ve evet jüpiter yaydan geçecek ama solar returnla sonradan değişen transitlerin bir bağlantısı oluyor mu bilmiyorum yoksa her türlü solar return mu çalışıyor. Solar return da jüpiter nerede görünüyor?
https://icimizdekigokyuzu.blogspot.com/2016/08/gunes-12-evde.html

Burcum başak, tam hatırlayamıyorum hangi astrologtan bakmıştım ama yukselenime vs göre 12.evime denk düştüğü aklımda kaldı. Yeşim hanımda sanırım daha farklıydı tabi. Solar return de 3.evde gözüküyor. Doğrusu korktugum da bu yalnız içe dönük bir sene geçirmek:) umarım hayırlısı olur

Eklentiler

• 15FB8ACC-9793-47D8-A528-2F48BA11D56A.webp
    15FB8ACC-9793-47D8-A528-2F48BA11D56A.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 52
Burcum başak, tam hatırlayamıyorum hangi astrologtan bakmıştım ama yukselenime vs göre 12.evime denk düştüğü aklımda kaldı. Yeşim hanımda sanırım daha farklıydı tabi. Solar return de 3.evde gözüküyor. Doğrusu korktugum da bu yalnız içe dönük bir sene geçirmek:) umarım hayırlısı olur

Solarda jüpiter 3. evinizde; yakın akrabalar, yakın çevremiz, yakın geziler, iletişim konuları, natalda da transit bir süre 1 sonra 2. evinizde olacak. Ama dediğim gibi solar return o senenin nasıl geçeceğini gösterdiği için transit etkileri fark yaratır mı bilmiyorum.
Merkürünüz de 12. evde. Yani zihniniz 12. ev konularında çalışacak gibi. Bunu ruhen şifalanma enerjisine dönüştürebilirsiniz, meditasyonlar, bu tarz astroloji gibi ilgi alanları :) Belki de bu tarz bir harita çıkmasının anlamı vardır, jüpiter yay da derin konuları gösterir 12. evin yönetici gezegenlerinden biridir.

Ama baktım da şimdi natal 10 solar 12. ev olması çok olumlu değilmiş gerçekten. Ama açılar da önemli tabi.

Evet bu arada
İçteki sizin haritanız galiba, diğerleri günümüz transitlerine benziyor. astro.com a alıştım o kolay geliyor bana, yazıyor hangisi bizim : D Bir yerlerden açıları da görebilmeniz lazım.
İçtekiyse natal akrep 3 ardından 4. ev yani dip noktasından, ruhsal bir noktadan geçmiş. Plüton, ölüm, yeniden doğum, dönüşüm, ruhsal derinlik, gizem vb. konuları ele alır, onunla kavuşum yapmış. Belki sizde bahsettiğiniz anlamlarda bir genişleme etkisi vermiştir diyeceğim ama bilemedim. Ayla açısı da var galiba plütonun, bir de venüsle plüton kavuşumda mı? Hoş olmayan bir akrep dolunayı da yaşanmıştı belki etkisi vardır ama ay fazlarını derin etkileri olmuyor galiba. Yalnız satürn de 5. evinizden ilerliyor, zorlanma etkisi buradan da kaynaklanabilir. Benimkiler tahmin, belki sizde daha iyi bir ışık yanar :) Bir de jüpiter 4. evinizde hala ve bu şekilde yaya geçti bu haritaya göre. Bu arada bir gad yengeç daha gördüm sanki, benim de öyle.. Duygusallığı kontrol altına almaya çalışma enerjisi :)
Bu arada galiba site resmin aşağısında yazıyor :)) Ama yasak olduğunu sanmam.
Aynen ben naz bayatliya gittim 1 ay once gectigimiz buhranli seneden bahsettignz gbi bahsettk akrep dolunayi, derin olumler acilar vs dye. Ama bu senem cok iyi olacakmis gbi bolca guzel aci varmis. Bakalim :) benm solar returnde anlamadgm cok nokta var yine de tam ifade edeblrsem sorcam :))

Evet bilemedim bende :/ üzüldüm biraz acıkcası hiç soları sallamadan yeşim hanımın yorumlarla devam edesim var hayata :) ama tabi bir köşede de kemirir bu beynimi kesin
Iste aslinda tamamen olumluyu alip olmsuzu goz ardi etmek gerekiyor ama benm icin de zor ozellikle bu yil saturn tekme tokat daldi diye :) yesim hanimnasildi memnun kaldiniz mi? Ne kadardi acaba?

Iste aslinda tamamen olumluyu alip olmsuzu goz ardi etmek gerekiyor ama benm icin de zor ozellikle bu yil saturn tekme tokat daldi diye :) yesim hanimnasildi memnun kaldiniz mi? Ne kadardi acaba?

Yeşim hanımın youtube daki ve sosyal medyadaki paylaşımlarını takip ediyorum. Geçmişteki son bir senelik süreci incelediğimde onun paylaşımlarıyla hayatımdaki köşetaşlarının örtüştüğünü farkettim. Kendisinin danışmanlığıda varmış buarada astrocevap.com diye sitesinden iletişime geçebiliyorsunuz. Ben buara fal tarot fazla para harcaması yaptıgım için yeşim hanımdan danışmanlık talep edemedim malesef ama aklımda :) youtube daki videolarını özellikle yükseleninize göre izlerseniz faydalı

Evet bu arada

Aynen ben naz bayatliya gittim 1 ay once gectigimiz buhranli seneden bahsettignz gbi bahsettk akrep dolunayi, derin olumler acilar vs dye. Ama bu senem cok iyi olacakmis gbi bolca guzel aci varmis. Bakalim :) benm solar returnde anlamadgm cok nokta var yine de tam ifade edeblrsem sorcam :))

Eğer plüton kavuşumlu olduysa özellikle şöyle düşündüm ayın kendi evi 4. ev, bir de plütonunuzun ayınıza açısı var biraz daha fazla etkilenmiş olabilirsiniz ve bir şeyleri tetiklemiş olabilir gibi..
Natal harita ve transit yorumları yapabiliyor musunuz? Daha oturmadıysa onlar zaten yol uzun ve karmaşık biraz, hemen oturması güç :)

Evet bilemedim bende :/ üzüldüm biraz acıkcası hiç soları sallamadan yeşim hanımın yorumlarla devam edesim var hayata :) ama tabi bir köşede de kemirir bu beynimi kesin

Çok durmayın üzerinde biraz daha öğrenene kadar bence, yaşayın ve iç sesinizi de dikkate alın derim. Bir köşesinde dursun aklınızın, etkileri hissederseniz üzerinde durun :) Ben bazen bir şey yaşıyorum eğer unutmazsam dur bakim ne varmış bu aralar diyorum. Akrep dolunayında mesela böyle bir içim sıkışmıştı o an unutmuştum sonra araştırırken öğrendim. Bir foruma yazmıştım hatta böyle böyle etkiler oldu diye bir kaç kişi de benzer şeyler yaşamıştı.
Ben de açılar bakıyorum şimdi başta temel açıları öğrenin yeter diyorlar ya bir videoda da şimdilik diğerlerini boşverin dendi ama ben ayrıntıcı biriyim öyle de söylenince acaba diğer açılar ne ki diye bir bakınmıştım :KK70:
Aslında sırasıyla özümseyerek gitmek daha iyi de işte, merak :)

Eğer plüton kavuşumlu olduysa özellikle şöyle düşündüm ayın kendi evi 4. ev, bir de plütonunuzun ayınıza açısı var biraz daha fazla etkilenmiş olabilirsiniz ve bir şeyleri tetiklemiş olabilir gibi..
Natal harita ve transit yorumları yapabiliyor musunuz? Daha oturmadıysa onlar zaten yol uzun ve karmaşık biraz, hemen oturması güç :)

Çok durmayın üzerinde biraz daha öğrenene kadar bence, yaşayın ve iç sesinizi de dikkate alın derim. Bir köşesinde dursun aklınızın, etkileri hissederseniz üzerinde durun :) Ben bazen bir şey yaşıyorum eğer unutmazsam dur bakim ne varmış bu aralar diyorum. Akrep dolunayında mesela böyle bir içim sıkışmıştı o an unutmuştum sonra araştırırken öğrendim. Bir foruma yazmıştım hatta böyle böyle etkiler oldu diye bir kaç kişi de benzer şeyler yaşamıştı.
Ben de açılar bakıyorum şimdi başta temel açıları öğrenin yeter diyorlar ya bir videoda da şimdilik diğerlerini boşverin dendi ama ben ayrıntıcı biriyim öyle de söylenince acaba diğer açılar ne ki diye bir bakınmıştım :KK70:
Aslında sırasıyla özümseyerek gitmek daha iyi de işte, merak :)

Bende de başağın ayrıntıcılığı hadsafhada inciğini cıncığını araştırıp daha da moralimi bozuyorum. Ama daha bakmicam solar chart'ıma :) kendime söz verdim

Jüpiter yay enerjisi olumlu enerjimde biraz dengesizlik yarattı gibi. Ağır bir enerji olduğundan sanırım.
Ay oğlak tarafım beni kontrol altında tutmaya çalışıyor, fazla iyimserlik açısından :) Hatta bıraksam olumsuzluğa çekilecekmiş hissim var.
Bu yazıda iniş çıkışlı hallerin normal olduğu yazıyor.
"Enerji iniş-çıkışları çok fazla olacağı için, enerji düşüşlerinde depresyona kaymamak adına kendinizi yükseltecek hobilerinize yönelebilirsiniz. "
http://ormandagezenpenguen.com/index.php/karmakarisik-bir-hal-jupiter-yay/

Jüpiter yay enerjisi olumlu enerjimde biraz dengesizlik yarattı gibi. Ağır bir enerji olduğundan sanırım.
Ay oğlak tarafım beni kontrol altında tutmaya çalışıyor, fazla iyimserlik açısından :) Hatta bıraksam olumsuzluğa çekilecekmiş hissim var.
Bu yazıda iniş çıkışlı hallerin normal olduğu yazıyor.
"Enerji iniş-çıkışları çok fazla olacağı için, enerji düşüşlerinde depresyona kaymamak adına kendinizi yükseltecek hobilerinize yönelebilirsiniz. "
http://ormandagezenpenguen.com/index.php/karmakarisik-bir-hal-jupiter-yay/

İnanır mısınız ilk cümleyi okurken bu yazının linkini koyayım diye geçirdim içimden. Bu yazıyı okuyunca bi ümit doldum. Yiğit beyin yazıları hep iyi hissettirir beni...Yeşim hanıma sordum solarda olan illa olacak diye bir şey yokmuş buarada ,bir çok teknik var oda sadece bir tanesi demiş.

İnanır mısınız ilk cümleyi okurken bu yazının linkini koyayım diye geçirdim içimden. Bu yazıyı okuyunca bi ümit doldum. Yiğit beyin yazıları hep iyi hissettirir beni...Yeşim hanıma sordum solarda olan illa olacak diye bir şey yokmuş buarada ,bir çok teknik var oda sadece bir tanesi demiş.

Ben böyle yazılarını pek okuyamıyorum nedense, biraz sadede gel havasında oluyorum:KK53: Twitter paylaşımlarında takılıyorum çoğu zaman, güzel konuşuyor aslında ve yer yer düşüncelerim okunuyormuş hissi duyuyorum. Ama bu diğer jüpiter yazılarından farklı geldi ve başlığı da hislerime tercüman olunca bakmak istedim.
Aa öyle miymiş, güzel o zaman :) Aslında bizim irademiz de var zaten, bir şeyleri değiştiriyor olabiliriz, farkındalık önemli. Sadece dış etkenlere kaçış yok onlara vereceğimiz tepki bize bağlı sadece. Bir de bazı diğer konum etkileri o konuyu aşmamıza yarıyor olabilir.
Ama şu da var, ben bazen haritama bakarken birbirine destek veren konumlar görüyorum, atıyorum iyi ki ayım oğlakta diyorum bazen, bazı noktalarımı kontrol ettiğini düşündüğüm için. Ha ay oğlak hele ki satürn kavuşumlu çok fazla karamsarlık, depresyon, kaygı verir zor süreçlerden geçtim ama saftirik bir yanım da var, onu kontrol ediyor gibi :))
Ve biz bu zorlu açılarla cebelleşirken de çok şey öğreniyoruz.

cumulonimbus cumulonimbus Yeşim hanımın size cevabını gördüm galiba :) İnsanların kendilerini şartlandırmalarını önlemeye çalışıyor çoğu zaman, özellikle çok olasılıklı şeylerde keskinlikten kaçınıyor. Başka tekniklerle destekliyordur belki kendisi de bakarken :)

Back
X