- 1 Kasım 2014
- 132
- 84
- 98
Kafalar çok çorba oluyor, bazen birleşiyor sonra tekrar çorba. Çok fazla şey var kavramak gereken ve birbirini etkileyen, bir ona bak bir buna bak sonra hepsini birleştir. Bazı şeylerin çok geniş anlamları var. Biraz da beyin jimnastiği gibi oluyor :)) Benim odaklanmam da zordur biraz, hem yanık hem retro merkürden olsa gerek birden çok şeye odaklanmak genelde yoruyor beni :) Yeşim arpat ın paylaşımlarına buna dair ben dahil olmak üzere yorumlar yapanlar olur ve kendisi bu kafa karışıklıklarının çok normal olduğunu, çok yaşanabileceğini söyler. Hele hint astrolojisi derya deniz gibi anladığım kadarıyla, bir hint astrologa eğitmeni artık ömür boyu sıkılmazsın demiş :) Net bilgi çok az, sürekli araştırma ve gözlem istiyor anlaşılan. Ben netlik sevsem de akrepsel temalar sanırım ilgimi çekiyor :) Bu arada ben de yükselen akrebim ve akrebin evinde(8. ev) gad var. Gad spritüel bir nokta olarak kabul edilir bu konulara merak katarmış. Whole signs ev sistemine göre de 9. eve kayıyor ama o da bu meraktan verirmiş diye duydum.
Ben bir de sabırsızım ama ne oldu bilmem son 1 yıldır gelişme görüyorum biraz kendimde :) İlgim, merakım arttı bu konuya. Genel olarak düşük olan merak duygum da yükseldi sanki bir süredir.
Bir de açıkçası henüz astrolojinin geçmişini, tarihin araştırmadım, önce gerçekten ne derece etkiliyor bizi, haritalar nasıl inceleniyor ona odaklandım, etki görmesem kurcalamayı da düşünmezdim sanırım. Mitolojiyi de biri astrolojiye yönelik anlatınca hoş gelse de pek ilgim yok ama kendimi zorlayacağım tarihini araştırmak konusunda daha güzel kavramak için. Sembolik anlatımları seviyorum :)
Benim yakın arkadaşım bu konuda çok bilgiliydi. Hatta arada transit haritama bakar şuan böyle böyle hissediyorsun ama geçicek tarzında minik destek mesajları da atardı. Ozamandan çok ilgimi çekmişti ama hiç üstüne düşemedim bu konunun. Şuan kendi kendime bişeyleri anlamaya çalışıyorum. Bu arada sıkıntılı durumlarım var. Daha önce kolayca atlatabildiğim durumları suan sanki atlatamıyorum gökyüzü resmen beni basıyor gibi hissediyorum. Düğümlerdir retrolardır bunun cevabını arıyorum binoktada