"Ver bakayım bende duracak mı?"

Evet ama berbat bir stres :)) dışarı çıkarken ağlicak mızmızlanıcak diye ödüm kopuyodu :))
Di'li geçmiş zaman kullandiğına göre demekki düzeldi durumlar sende.
Bakalım ben bu kez farklı bir deneyim mi yaşayacağım yoksa tarih tekerrür mü edecek yine.
Sling'i çıkarıp yıkamadım hala,herşeyim hazır ama onu kullanmayacakmışçasına görmezden geliyorum şimdilik,bebek arabasıyla bakışıyorum ;) Bu kez seni hakkını vererek kullanacağım diye diye.
Ne yapalim istemek başarmanin yarısıdır hesabı ;)

Di'li geçmiş zaman kullandiğına göre demekki düzeldi durumlar sende.
Bakalım ben bu kez farklı bir deneyim mi yaşayacağım yoksa tarih tekerrür mü edecek yine.
Sling'i çıkarıp yıkamadım hala,herşeyim hazır ama onu kullanmayacakmışçasına görmezden geliyorum şimdilik,bebek arabasıyla bakışıyorum :KK66: Bu kez seni hakkını vererek kullanacağım diye diye.
Ne yapalim istemek başarmanin yarısıdır hesabı :KK66:
Alıştırmakla alakalı olduğunu düşünüyorum. Ben bebek arabasını çok az kullandım ve geç kullandım. Genelde kanguruda gezdirdim.
Evet biraz düzelme var. 2 seferdir arabada uyumaya başladı. Dışarıda ise eskisi kadar mızmızlanmıyor. Umarım böyle devam eder :))

Bu bebek sevme konusu bir süredir toplumda dikkatimi çekiyor. Konu sahibı sizin yazdığınız çocuk sevmek değil resmen sizin çocuğunuzu gasp etmeye giriyor, bence sonuna kadar haklısınız. Adı üzerinde bu daha anne çocuğu. Annesine ihtiyaç duyuyor, annesinden güven duyuyor. Bu yaklaşım tabi ki yanlış sizi haklı buluyorum ancak sizi tenzih ederek bir noktaya da değinmek istiyorum. Ben de annem de çocukları çok severiz ama öyle opmeli falan değil. Zaten bizde bebek öpülmez koklanır. Bazen dışarıda bebekleri görüp gülücük atıyoruz, laf atıyoruz ama asla dokunmak yok uzaktan sevgi. Haliyle urkmuyor bebekler ama kimi anne bu sevgiden hoşnut olurken kimi bebeğin yönünü çeviriyor, surat yapıyor. Böyle anneler malesef çoğaldı ve biz artık bebek sevmekten çekinir hale geldik. Sizin anlattığınız örnek tabi ki çok uç size hak veriyorum ama bazı anneler aynen dediğiniz gibi bebeklerini cam fanusa koyabilse koyacak, bu durum da beni irite ediyor..

Geçen asansöre bindim. Çokta samimi olmadığım bi komşu ve 1 yaşındaki oğlu da bindi. Ben genel anlamda çocukları sevmem ama önceden nezaketen -ellemeden- bici bici minnoş yapardım ayıp olmasın annelerine diye.
Burdaki konulardan sonra hic bebegin tarafına bile bakmıyorum.
Komşum dediki "aaa neden öyle kötü baktınız oglumu sevmediniz mi bak bak ablası bak yakışıklı ogluma" diyip kucagima vermeye kalkisti -almadim-
Ben bu analardan hicbisey anlamadım:deli:
Geçenlerde biri de seveyim diye bebeğini kucağıma verdi. Afalladım resmen :D

Ben normalde kimsenin çocuğuna dokunmam. Olabilir hastadır mızmızdır vs anneside rahatsız olur diye. Ama zorla elden almaya çalışmak saygısızlık bence. Sokakta bazen görüyorum insanların bebeklerinin ellerine yüzlerine dokunuyorlar. Özellikle toplu taşımada çok riskli. Her yere dokunuyorlar bebeklerin ellerine sürüyorlar ya bebek ağzına sürse. Anlayış yok insanlarda.

Konuda hanımlarıda anlıyorum. Kıskanan kibirlenen anne de çok fazla. Geçen eşimin kuzeni bize geldi. 4 aylık bebek. Eşim kucağına alıp sevdi sonra bana verdi. Annesi gelip aldı kucağımdan halının üstüne koydu çocuğu elde durmasınmış. Çok garipsedim ve hoşuma gitmedi. Benden sakınıyor ama halı? Tuhaf. Böyle anneler olmayın nolur.

Ben normalde kimsenin çocuğuna dokunmam. Olabilir hastadır mızmızdır vs anneside rahatsız olur diye. Ama zorla elden almaya çalışmak saygısızlık bence. Sokakta bazen görüyorum insanların bebeklerinin ellerine yüzlerine dokunuyorlar. Özellikle toplu taşımada çok riskli. Her yere dokunuyorlar bebeklerin ellerine sürüyorlar ya bebek ağzına sürse. Anlayış yok insanlarda.

Konuda hanımlarıda anlıyorum. Kıskanan kibirlenen anne de çok fazla. Geçen eşimin kuzeni bize geldi. 4 aylık bebek. Eşim kucağına alıp sevdi sonra bana verdi. Annesi gelip aldı kucağımdan halının üstüne koydu çocuğu elde durmasınmış. Çok garipsedim ve hoşuma gitmedi. Benden sakınıyor ama halı? Tuhaf. Böyle anneler olmayın nolur.
Haklısınız çok yanlış yapmış. Valla ben misafirliğe gittiğimde gözüne bakıyorum alissa da alsalar biraz diye :)

Back
X