Verdiğim değeri alamadım

sedefxx

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ağustos 2019
71
79
3
27
Arkadaşlar merhaba tek derdin bumu demeyin lütfen ama verdiğim değeri hiç geri alamıyorum bugün bir arkadasımın iş çıkışına gittim iş yerlerimiz arka arkaya aramızda 1 sokak var
Neyse işten çıkmış bahçede oturuyordu iş arkadaslarıyla sigara içiyorlardı bana sen bekle biraz geliyorum dedi bende bahçede bi köşeye geçtim oturdum yanlarına çağırmadı
Sigara içip Birsey konusuyorlardı konuşmalarının bitmesini bekledim 5 dakka falan tek oturdum sonra kalktım kalkınca yanıma geldi
Kalkıp gitmek istedim ama yapamadım
Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kırıldım sanki. çok değer verdiğim bir arkadasım benide yanına çağırsaydı keske
Cidden takılacak birsey değil bu sadece kırıldım ama bana asıl koyan
Kim olursa olsun verdiğim değeri asla geri alamamak !!!

Hangimiz alıyoruz ki:KK64:ayrica bunda kırılacak bişey göremedim. Belki aralarında konuşacak özel konu vardı? 5 dakika beklemeyle verdiğiniz değeri almamış mi oluyorsunuz :işsiz: siz bence kırılacak yer aramışsınız.

Sevilme beklentisi içine girip, bunu karşıdakine belirtiyorsanız, her şeye evet diyorsanız, genelde bir durum olduğunda ısmarlayan veya benim için fark etmez diyen sizseniz, ne olursa olsun karşılık beklemeyeceğiniz hissiyatı oluyorsa karşı tarafta, karşı taraf bir şey istemeden hemen bende var, ben yaparım gibi önerileriniz varsa kısaca hemen gereksiz samimiyet kurup, kişisel sınır koyamıyorsanız; değersizlik hissi olması çok normal.

Kısa ve öz görüşün, hesapları paylaşın, bir süre kişisel hiç bir sorun, dedikodu çevrenize anlatmayın, sizi zora sokacak hiç bir duruma evet demeyin, içinizden gelmeyen hiç bir şey yapmayın, arkadaşlarınıza neden aramadın, sormadın demek yerine sizi aramayanı aramayın...

Umarım anlaşılır yazabilmişimdir.

her Allah’ın günü görüştüğüm biri bile olsa, yanına gitmeden ararım müsait misin diye sorarım ki ikimizin vakti de boşa harcanmasın, keşke gitmeden sorsaymışsınız.

her Allah’ın günü görüştüğüm biri bile olsa, yanına gitmeden ararım müsait misin diye sorarım ki ikimizin vakti de boşa harcanmasın, keşke gitmeden sorsaymışsınız.
Yok haberi vardı

Belki sizinle alakasız, kendi aralarında bir şey konuşuyorlardır. Gereksiz alınganlık göstermişsiniz bence. 5 dakika tek oturunca mı verdiğiniz değerin karşılığını alamadığınızı anladınız?
Kalkmasam bellide daha oturacaktı bilmiyorum ama en azından nezaketen çağırmasını beklerdim :)

Dünyanın devesi bol. Diken ver tatlım, o zaman kıymetlenirsin.

Hayır işle ilgili konuşuyorlarmış sonradan anlattı yani özel bir konu değil çagırabilirdi
Size anlatmış olabilir ama iş arkadaşları sizin bilmenizden hoşlanmayacaktı belki. Ben eşim iş konuşurken bile yanında durmuyorum ya da ben konuşacaksam başka odaya geçiyorum.

İnsanlar bazen bazı insanları yanlarında istemeyebilirler. Bu konuda alınganlık yapmak aşırı gereksiz.

Herkesin yapısı karekteri farklıdır. Ben arkadaşımın samimiyet derecesine bağlı kırılırdım.

5 ya da 10 dk yalnız beklemenizden hiçbir sey olmaz bana kalırsa. Arkadasınıza bu yükü yüklediğiniz için (değer görmediğini düşünüp kırılma, alınma gbi) yine sıkıntılı olan sizin ruh haliniz bence.

Hayatta ne kadar ekmek o kadar köfte kuralını uygularsan üzülmezsin...Terazi gibi ol, karşındaki baktın değeri azalttı hemen azalt sen de ve hiç te üzerine alma...O zaman göreceksin herkes sana saygı duyacak

Sevilme beklentisi içine girip, bunu karşıdakine belirtiyorsanız, her şeye evet diyorsanız, genelde bir durum olduğunda ısmarlayan veya benim için fark etmez diyen sizseniz, ne olursa olsun karşılık beklemeyeceğiniz hissiyatı oluyorsa karşı tarafta, karşı taraf bir şey istemeden hemen bende var, ben yaparım gibi önerileriniz varsa kısaca hemen gereksiz samimiyet kurup, kişisel sınır koyamıyorsanız; değersizlik hissi olması çok normal.

Kısa ve öz görüşün, hesapları paylaşın, bir süre kişisel hiç bir sorun, dedikodu çevrenize anlatmayın, sizi zora sokacak hiç bir duruma evet demeyin, içinizden gelmeyen hiç bir şey yapmayın, arkadaşlarınıza neden aramadın, sormadın demek yerine sizi aramayanı aramayın...

Umarım anlaşılır yazabilmişimdir.
Mesleğinizi merak ediyorum. Bence çok isabetli yorumlarınız var. Konu okurken olive12 yazmış mi diye bakıyorum bazen 😂😂

İşle alakalı bir durumdu yada karşıdakinin özel hayatı ile ilgili belki.

Back
X