Arkadaşlar merhaba tek derdin bumu demeyin lütfen ama verdiğim değeri hiç geri alamıyorum bugün bir arkadasımın iş çıkışına gittim iş yerlerimiz arka arkaya aramızda 1 sokak var
Neyse işten çıkmış bahçede oturuyordu iş arkadaslarıyla sigara içiyorlardı bana sen bekle biraz geliyorum dedi bende bahçede bi köşeye geçtim oturdum yanlarına çağırmadı
Sigara içip Birsey konusuyorlardı konuşmalarının bitmesini bekledim 5 dakka falan tek oturdum sonra kalktım kalkınca yanıma geldi
Kalkıp gitmek istedim ama yapamadım
Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kırıldım sanki. çok değer verdiğim bir arkadasım benide yanına çağırsaydı keske
Cidden takılacak birsey değil bu sadece kırıldım ama bana asıl koyan
Kim olursa olsun verdiğim değeri asla geri alamamak !!!
Neyse işten çıkmış bahçede oturuyordu iş arkadaslarıyla sigara içiyorlardı bana sen bekle biraz geliyorum dedi bende bahçede bi köşeye geçtim oturdum yanlarına çağırmadı
Sigara içip Birsey konusuyorlardı konuşmalarının bitmesini bekledim 5 dakka falan tek oturdum sonra kalktım kalkınca yanıma geldi
Kalkıp gitmek istedim ama yapamadım
Yani ben mi abartıyorum bilmiyorum ama kırıldım sanki. çok değer verdiğim bir arkadasım benide yanına çağırsaydı keske
Cidden takılacak birsey değil bu sadece kırıldım ama bana asıl koyan
Kim olursa olsun verdiğim değeri asla geri alamamak !!!