- 17 Mayıs 2017
- 12
- 6
- 1
- Konu Sahibi pammukgirl
-
kac yasında olfuguna baglı . birde Allah tızası için yardım ediyorsabız uzaktan yardıma devam ederim ama muhattap olmamMrb bayanlar. Kısaca sormak kimseyi sıkmak istemiyorum. Çok yakininiz öksüz yetim birine maddi manevi kol kanat geriyorsunuz ama o sizi sürekli aşağılıyor herkese rezil ediyor. Bağırıp çağırıyor. Naparsiniz. Öksüz yetim diye susar mı yoksa yeter be mı dersiniz.
Evet yardıma ihtiyacı var belliOn yedi yasinda. Bir yıldır peşinde okulunda hastalığında tükendim . Çocuklarımı eşimi bir kenara bıraktım. İşime sürekli bahane rapor çalışamaz oldum. Kurtarsın hayatını diye dualarimda uykularimda hep o. Sorun onun hayatını yonlendirmeme izin vermemesi karışınca bağırıp çağırması ama evimden paradan mevkimden de vazgeçmemesi. Akrabaları var günübirlik gidiyor. Onlara çok iyi. Ben karşısında ağlıyorum nolur dinle bak hayatın nolur diye bana düşman. Ne uyku kaldı ne huzur. Eşim tepki vermeye başladi. Çocukların okulları berbat. Ben uykusuz. Hasta oldum düşünmekten.
Onun hayatını kurtaracam diye çocuklarının hayatını mafetme bence onunla da ilgilen ama kendini eşini çocuğunııh yıpratmadan yazık onlarada zamane gençleriyle uğraşmak onları zaptetmek çok zor allah yardımcınız olsun.On yedi yasinda. Bir yıldır peşinde okulunda hastalığında tükendim . Çocuklarımı eşimi bir kenara bıraktım. İşime sürekli bahane rapor çalışamaz oldum. Kurtarsın hayatını diye dualarimda uykularimda hep o. Sorun onun hayatını yonlendirmeme izin vermemesi karışınca bağırıp çağırması ama evimden paradan mevkimden de vazgeçmemesi. Akrabaları var günübirlik gidiyor. Onlara çok iyi. Ben karşısında ağlıyorum nolur dinle bak hayatın nolur diye bana düşman. Ne uyku kaldı ne huzur. Eşim tepki vermeye başladi. Çocukların okulları berbat. Ben uykusuz. Hasta oldum düşünmekten.
On yedi yasinda. Bir yıldır peşinde okulunda hastalığında tükendim . Çocuklarımı eşimi bir kenara bıraktım. İşime sürekli bahane rapor çalışamaz oldum. Kurtarsın hayatını diye dualarimda uykularimda hep o. Sorun onun hayatını yonlendirmeme izin vermemesi karışınca bağırıp çağırması ama evimden paradan mevkimden de vazgeçmemesi. Akrabaları var günübirlik gidiyor. Onlara çok iyi. Ben karşısında ağlıyorum nolur dinle bak hayatın nolur diye bana düşman. Ne uyku kaldı ne huzur. Eşim tepki vermeye başladi. Çocukların okulları berbat. Ben uykusuz. Hasta oldum düşünmekten.
Peki bu kim?On yedi yasinda. Bir yıldır peşinde okulunda hastalığında tükendim . Çocuklarımı eşimi bir kenara bıraktım. İşime sürekli bahane rapor çalışamaz oldum. Kurtarsın hayatını diye dualarimda uykularimda hep o. Sorun onun hayatını yonlendirmeme izin vermemesi karışınca bağırıp çağırması ama evimden paradan mevkimden de vazgeçmemesi. Akrabaları var günübirlik gidiyor. Onlara çok iyi. Ben karşısında ağlıyorum nolur dinle bak hayatın nolur diye bana düşman. Ne uyku kaldı ne huzur. Eşim tepki vermeye başladi. Çocukların okulları berbat. Ben uykusuz. Hasta oldum düşünmekten.
İyi de bu kim? Ve bu çocuğu bir psikoloğa götürerek hem siz hem de o iyi olabilir. Bir çocuğun anasız babasız kalıp başkalarında sığıntı gibi kalması? Sizce o ister miydi? Of benim bile burda içim acıdı.Asıl sorum şu. Bugün ipler koptu. Yine yalanlar yalanlar... Çıldırdikca sinirden aradım . Yeter napmaya çalışıyorsun yetti bıktım ..... Sıraladim. Feryat ettim. İstediğim ya özür dilerim bidaha olmayacak vs. Onun dediği beni arayıp arayıp hesap soramazdım sen kimsin kadın vs.... Bende eşyaları ni al akrabalarında yaşa dedim. Eve geldim üzüntüden yerimde duramıyorum. Ramazan'a günler kala yaptığımı Allah sormaz mı. Vicdanım ağlıyor aciyor. Eşimle konuşmaya çalıştım artık oda tahammül edemiyor. Bunun iyiligimi kaldı. Su haline don bak vs. Kendi hayatını onun hayatını da mahvediyor Sun .... Söylendi durdu. Oysa o benden daha korkar Allah'tan kuldan. Ya napayim. Ben. Anlatmasam cildircam. Gece yine uyku yok. Sabah da kalkamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?