Verdiğim karar sizce doğru mu

pammukgirl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2017
12
6
1
Mrb bayanlar. Kısaca sormak kimseyi sıkmak istemiyorum. Çok yakininiz öksüz yetim birine maddi manevi kol kanat geriyorsunuz ama o sizi sürekli aşağılıyor herkese rezil ediyor. Bağırıp çağırıyor. Naparsiniz. Öksüz yetim diye susar mı yoksa yeter be mı dersiniz.

Çocuk ise umursamam ama yetişkin biri içinde çok fazla üstelemem

Ona harcayacağım enerjimi, sevgimi, zamanımı gider yurttan bir tane çocuğa harcarımdaha iyi.
Hayır, normal şartlarda yardım ettiğiniz zaman mutlu olmanız lazım, aşağılanmanız değil.

Evet kaç yaşında? Ne olursa olsun öksüz ve yetim bir insana çok üzülüyorum. Allah sizden razı olsun, ne güzel insansınız.

kac yasında olfuguna baglı . birde Allah tızası için yardım ediyorsabız uzaktan yardıma devam ederim ama muhattap olmam

On yedi yasinda. Bir yıldır peşinde okulunda hastalığında tükendim . Çocuklarımı eşimi bir kenara bıraktım. İşime sürekli bahane rapor çalışamaz oldum. Kurtarsın hayatını diye dualarimda uykularimda hep o. Sorun onun hayatını yonlendirmeme izin vermemesi karışınca bağırıp çağırması ama evimden paradan mevkimden de vazgeçmemesi. Akrabaları var günübirlik gidiyor. Onlara çok iyi. Ben karşısında ağlıyorum nolur dinle bak hayatın nolur diye bana düşman. Ne uyku kaldı ne huzur. Eşim tepki vermeye başladi. Çocukların okulları berbat. Ben uykusuz. Hasta oldum düşünmekten.

Bence guguruna yediremedigi icin üste calismaya calisiyor olabilir bu sekil bir davranis.
Sadece maddi degil psikolojikte tedavisi almali bu kisi.

Evet yardıma ihtiyacı var belli
Ama yardıma ihtiyacı olan birine yardım ederken siz yardıma ihtiyacı olan biri haline gelmişsiniz
Abartmadanda talep ettiğinde yanında olarak ona yardımcı olabilirsiniz

Onun hayatını kurtaracam diye çocuklarının hayatını mafetme bence onunla da ilgilen ama kendini eşini çocuğunııh yıpratmadan yazık onlarada zamane gençleriyle uğraşmak onları zaptetmek çok zor allah yardımcınız olsun.

Erkek çocuğu mu? Olabilir ergenlik döneminde, annesiz babasız olmak ne olursa olsun zor kimse asıl annenin babanın yerini tutamıyor. Bir yandan erkeklik gösterisi yapmak istiyor bir yandan da yalnızlık çekiyordur. Hayatını nasıl yönlendirmeye çalışıyorsunuz, neler söylediğiniz, nasıl bir yönlendirme olduğu önemli. Vasisi de siz misiniz?

Peki bu kim?

Asıl sorum şu. Bugün ipler koptu. Yine yalanlar yalanlar... Çıldırdikca sinirden aradım . Yeter napmaya çalışıyorsun yetti bıktım ..... Sıraladim. Feryat ettim. İstediğim ya özür dilerim bidaha olmayacak vs. Onun dediği beni arayıp arayıp hesap soramazdım sen kimsin kadın vs.... Bende eşyaları ni al akrabalarında yaşa dedim. Eve geldim üzüntüden yerimde duramıyorum. Ramazan'a günler kala yaptığımı Allah sormaz mı. Vicdanım ağlıyor aciyor. Eşimle konuşmaya çalıştım artık oda tahammül edemiyor. Bunun iyiligimi kaldı. Su haline don bak vs. Kendi hayatını onun hayatını da mahvediyor Sun .... Söylendi durdu. Oysa o benden daha korkar Allah'tan kuldan. Ya napayim. Ben. Anlatmasam cildircam. Gece yine uyku yok. Sabah da kalkamıyorum.

İyi de bu kim? Ve bu çocuğu bir psikoloğa götürerek hem siz hem de o iyi olabilir. Bir çocuğun anasız babasız kalıp başkalarında sığıntı gibi kalması? Sizce o ister miydi? Of benim bile burda içim acıdı.

İyi de 17 yaşında ergen kendi anasını babasını Hatay'ına karıştırmaz ki

Sen kimsin senin yönlendirmeni ya da hükmetmeni neden kabul etsin

Yol göstermeye çalışabilirsin de bu kadar hayatını ona göre ayarlaman vs olağan değil ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…