Verdiğim kararı sizinle paylaşmayı borç bildim

Seni bütün kalbimle tebrik ediyorum. Alabileceğin en doğru ve onurlu kararı almışsın. Evet çok zorlandığın zamanlar olacak ama emin ol seni aldatan bir adamla aynı yatağı paylaşmaktan daha zor olmayacak hicbir şey. Allah yardimcin olsun. İnşallah çok mutlu olursun çünkü hak ediyorsun.

Önceki konularını okumadan yorum yapmayayım dedim ve hepsini okudum sevgili D deriiyam
Eğer seni 2.konunu açmışken görseydim,kesin çok kızar ve bir dolu yorum yazardım o kararından ötürü "katil olmak" ile ilgili.. Ama görüyorum ki gerek kalmamış,doğru olan kararı vermişsin..Can-ı gönülden tebrik ediyorum

Her şeyden önce o günahsız yavru için ve senin için hayırlısı olsun.. Eşinin ailesine de ayrıca bir bravo demeden geçemeyeceğim,yemin ederim o kısımları okurken senaryo gibi sahneler canlandı gözümde,gözlerim doldu

Seninde dediğin gibi,çocuk düşünmüyorken tamda böyle bir zamanda hamilelik haberi evrenin bir oyunu gibi gerçekten.. Ama bana göre aldatmanın da bir sebebi,bir özrü yok.. Yinede büyük konuşmak istemem,yarın başımıza ne geleceğini bilmiyoruz..

Allah yardımcın olsun..
Anneliğini kutlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…