verdiğim tepki normal karşılanabilir mi?

gokce123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
205
0
96
İstanbul
Uzun süren bir ilişkim var fakat ben istanbuldayım o ise ankarada oturuyor.Birkaç kere görüştük.Bu yaz teyzemle bodruma gideceğiz..O da bizim otelde bikaç günlüğüne kalabileceğini söyledi..Gezeriz falan dedi...Yalnız ben onunla denize girmek istemiyorum.O da farketmez falan dedi..Yani ben onunla denizde görüşmek istemiyorum sizce doğal bi hareketmi benim yaptığım?

Neden denizde görüşmek istemiyorsunuz?Sonuçta yalnız değilsiniz.Teyzeniz de var.Birbirinizi göremediğiniz için bahane olur hem.

neden denize girmek istemiyorsunuz.
sizi mayoyla görmesinden mi rahatsız olacaksınız. tam anlaşılamadı sanırım.

Bikini giyeceğimden dolayı yani çok fazla görüşmedik bugüne kadar o şekildede beni görmesini istemiyorum

kırk kat el görünce çekinmicem de sevgilim görünce mi çekinicem :1rolleyes:
yiğidin malı meydandadır, sevgilin de bilsin olayın iç yüzünü sırnaşık şey

yabancının görmesiyle tanıdığın bi kişinin görmesi aynı değilki onunla daha sonrada görüşücem falan.. bilmiyorum ya

En azından bahane olur,kırarsınız bu düşüncenizi.Sonuçta üzerinizdeki herkesin giydiği bir bikini.İç çamaşırı değil ki...Gerçi bazı erkekler o gözle bakıyor olabillir.mafoldumbenBen de yangına körükle gidiyorum.:kedi:
Utanılacak hiçbir şey yok.10 dk. da geçer utangaçlığınız.yerimseniben

inş. öyle olur bilemiyorum

sen nasıl dogru buluyorsan oyle yap hıcbır garıplık yok gayet normal ıstememen...

her zaman nasılsan öyle olmalısın bence canım, çekinilecek bir şey yok bunda, sonuçta orda dikkat çekecek son kıyafet bikini biliyorsun zemuszemus

sevdıgın adam zaten kendıme de guvenıyorum demıssın cekıncek bısey yok ozaman

cok kafana takıyorsan gırmessın olur bıter :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…