neden denize girmek istemiyorsunuz.Uzun süren bir ilişkim var fakat ben istanbuldayım o ise ankarada oturuyor.Birkaç kere görüştük.Bu yaz teyzemle bodruma gideceğiz..O da bizim otelde bikaç günlüğüne kalabileceğini söyledi..Gezeriz falan dedi...Yalnız ben onunla denize girmek istemiyorum.O da farketmez falan dedi..Yani ben onunla denizde görüşmek istemiyorum sizce doğal bi hareketmi benim yaptığım?
Bikini giyeceğimden dolayı yani çok fazla görüşmedik bugüne kadar o şekildede beni görmesini istemiyorum
Bikini giyeceğimden dolayı yani çok fazla görüşmedik bugüne kadar o şekildede beni görmesini istemiyorum
o zaman mayo giyin.....
En azından bahane olur,kırarsınız bu düşüncenizi.Sonuçta üzerinizdeki herkesin giydiği bir bikini.İç çamaşırı değil ki...Gerçi bazı erkekler o gözle bakıyor olabillir.mafoldumbenBen de yangına körükle gidiyorum.:kedi:
Utanılacak hiçbir şey yok.10 dk. da geçer utangaçlığınız.yerimseniben
yok mayodan hoşlanmıyorum
sen nasıl dogru buluyorsan oyle yap hıcbır garıplık yok gayet normal ıstememen...
giy bikiniyi çık o zaman. utanılacak ne var ki.. kendine güveniyorsun değilmi.
o zaman giy, bir güzelde denizine gir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?