Verdiğimiz kadar değer alabilmek için ne yapmalıyız ?

bırak eğitimini tamamlasın bence. benim sevgilim eğitimini tamamlamayı düşünmese delirirdim asıl ben. eğitim çok önemlidir. gelecekteki hayatınız, hayat şartlarınız, yaşam düzeyiniz için en önemli şey hatta bu. bence bu adam kariyerini düşünerek sizi de düşünmüş oluyo size güzel bi gelecek hazırlamak istiyo belli ki. ilgi konusuna gelince de herkesin de dediği gibi kendini biraz geri çek kızınca niye değiştin deyince de ona "senin bana davrandığın gibi davranıyorum işte dayanamıyorum bu ilgisizliğe gör de bana artık böyle davranma diye yapıyorum" de. erkekler bi bundan anlıyo bence

askerden once nısanlanma gıbı bı durumumuz olamaz benım aılem ıstemez bunu bılıyo kı oda bole mantıklı oldugunu dusunuyo bende yanı evlılık ıstemedıgını dusunsem zatenn cıddı dusunmem ılerıde benımle hayat kurmak ıstedıgınden emınım sadece aılesnn bu konuda baskı yapmasından hoslanmıyorum

Anlıyorum kişilik meselesi işte.. Babasına çok değer veriyorsa onun gönlü olsun istiyordur... Bence rahat bırakın hatta evlenmeyi düşünmüyormuş gibi davranın başka şeylere odaklanın sizin vazgeçtiğinizi görünce belki o bir adım atmak ister..

Ama dediğim gibi fazla umutlanmayın bunlar kişilik meselesi:26:

İlk mesajımda da anlatmak istediğimi anlatamadım sizi kırmadım umarım..

canım evet bende ıstıyorum egıtımını tamamlamasını ama gırmek ıstedıgı alan ıcın orgun okumasına gerek yok sadece babası ıstedıgı ıcın bunu yapıyo aslnda sanırım bırazda kendı dusuncelerını hala orataya koyup bunu yapıcam dıyemıo bıraz daha olgunlasmaya ıhtıyacı var

hayır tesekkur ederım ben zatenn yanlısmı dusunuyorum dıyee yorumalrını beklıyorum ama benımle hayat kurmak ıstedıgınden dusundugunden emınım bende bıraz aılem tarafından baskı gormeye baslıcam bunu hıssettıgım ıcın stres olmaya basladım kız olmak zor:S

tesekkur ederım yorumunuzzu cok begendım gayet mantıksal suan gercektenn fedakarlık yapıyorum sevdıgım ıcın yapıyorum tek ıstegım uzakdan sevmek zor buyuzden bıraz dusuncelı olup ortak kararlara varmamız

rica ederim..aslında haklısın karşılık değilde,sende verdiğin değeri görebilmek istersin yani..daha doğrusu kim senin gibi düşünmezki..yani sevdiği adamdan ilgi görmeyi hatta fazlasıyla....ama bence ona söylemeyi düşünüyorsan deme yani ilgi azlığı olduğunu falan..birde kimileri var kıskandırmanın yolunu başkasıyla ilgileniyr gibi yapmaktır gibi algılanıyor bence bu en son yapacağın hatta hiç yapmayacağın birşey olsun..onun yapısından kaynaklanıyorda olabilir bu yani çok sever ama belli edemez..konuş onla ama sakin bi şekilde bence sonuçta bundan rahatsız olduğunu bilmeli..

oyle coocukca bısı yapmam zaten 3 senden snra o tarz bı taktıkde ılskımıze yakısmaz bugun hıc msj atmamıstım kızmıstım dunden sımdı msj atmıs resmen trıp atmıss sen mesaj atmamaya devam et ben eve gecıorum dıye adama bak ya hangı yuzle soluosa bende skaın bısekılde gulucuk attım bunu senmı soluyosun ama sende haklısın ıı alıstın ayzdım emınım gıcık oldu bundan snra boleee verdıgı kadar alıcak ılgı sorarsa bole solıcem) kızlar

yaşının verdiği olgunlukla ya derse ;"tamam nikah şahidin olurum üzülme" ...:)))))

:)) ben ona benzer bısı yapmıstım adam okadar ıyı tanıokı benı aılemı gayet olgun akrsılıo zorla vermıceklerkı hayatım nasılsa bole seler olabılır bız evlenene kadar takma demıstı

doğru, kaçan kovalanır diye boşuna dememişler..umarım taktik gerçekleşir:)

:)) ben ona benzer bısı yapmıstım adam okadar ıyı tanıokı benı aılemı gayet olgun akrsılıo zorla vermıceklerkı hayatım nasılsa bole seler olabılır bız evlenene kadar takma demıstı

haha diyalog güzel olmuş valla:))hazır cevap dolu desene:))

doğru, kaçan kovalanır diye boşuna dememişler..umarım taktik gerçekleşir:)

taktık herzaman gerceklesıoduda kısa surelı oluodu canm ben duygusal oldugumdan kıyamıodum sevgımden yıne ben ustune dusuodum ama busefer ole olmıcak kararlıyım cok oldu artık o

taktık herzaman gerceklesıoduda kısa surelı oluodu canm ben duygusal oldugumdan kıyamıodum sevgımden yıne ben ustune dusuodum ama busefer ole olmıcak kararlıyım cok oldu artık o

aa araya duygusallık girince insan kıyamıyor cidden..ama sen uygula..yani fazlada şey yapmada sıkılmasın çünkü dediğim gibi yapısından kaynaklanıorda olabilir..ama o da bi zahmet ilgi göstersin canım:)

konu sahibi güzel arkadaşıma nacizane önerilerim;
* bence evlilik düşünmen çok çok güzel ama sadece 23 yaşındasın ve evliliği öyle herşeyin önüne geçirecek bi yaşta değilsin. sevgilini seviyor ve onunla mutluysan bunun tadını çıkar.
* erkekler bizden daha geç olgunlaşabiliyorlar. bu yüzden sen kendini evliliğe hazır hissediyorken onun tam olarak hissedememesi çok normal. hele de bahsettiğin eğitim, askerlik vb durumlardan dolayı ben de kendisine hak verdim doğrusu.
* kaybetme korkunu ve kıskançlıklarını ben kesinlikle anlıyor ve sana hak veriyorum. ama aranızda çok az olan bu yaş farkı bile senin bakış açından dolayı ilerde belki aranızda sorun oluşturabilir. sakın yanlış anlama canım ama özellikle 35 den sonra bu erkek milletinde bi genç kız merakı başlıyor ki sorma ellerimle boğasım geliyor ( çok yakınlarımdan biliyorum)
* hayatının merkezine "kendini" koy. sana son önerim.

çooook mutlu olman dileklerimle....

güzel yormlarınız ıcın tesekurler evet erkekler malesfkı akdınlardan gec olgunlasıyolar allahdan cok cocouksu bı erkek arkdasım yok yas farkı olmasını bend eıstemezdım ama ogrendıgımde baslamıstık bıanda geldı gecı zaman:) ınsallah bende baskalarıda sevdıklerıne kavusrlar

aammiinn canım. Allah hakkında hayırlısını versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…