Verdiğimiz kadar değer alabilmek için ne yapmalıyız ?

pink152

aşkısının bitaNesi :)
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2011
424
38
98
İstanbul
erkek arkdaşım benim kadar çok değer vermiyo hep ben daha fazla ilgiliyim ben gelecek planları yapıyorum oysa kariyer duşunuyo genelde ben hayatımın odak noktası yapmış durumdayım onu o benim kadar çok üstüme düşmüyo napsam benim kadar çok ilgili ve değer vermesini kaybetmekden korkmasını sağlarımki 3 yıldır beraberiz buarada

sürekli mutsuz değilim kendimede vakit ayırıorum sadece oda benım kadar fazlaa ustume dussun ıstıorum bıde artık karıyer dısında bızıde dusunsun ıstıyorum:S

senin daha özverili olduğunun farkındadır bence kendini çekersen onun için bi boşluk olur o senin üzerine düşer o sana nekadar değer veriosa sen de ona o kadar değer ver

Ilginc,dün ayrildigim esimle telefonlasirken o da aynisini söyledi,yani dedi karsindaki sana hangi degeri veriyorsa sende ona o kadar deger ver.
yani tas atmaya calisti aklinca aileme.

öncelikle odağından onu kaldırıp Bi güzel kendini koyacaksın.. kendini herşeyden çook sevip önemseyeceksin.. işin kariyerin zevklerin herşeyin ondan önemli olacak.. yeri geldiği zaman son derece Bencil olacaksın... kayBetmeyi göze alacaksın.. yeri geldiği zaman herşeyden herkesten çok seveceksin, ama yeri geldiğinde de arkana Bile Bakmadan çekip gideceğini hissettireceksin..

kendımı cekınce duzelıo evet kızıo noluo sana tavrların deıstı falan dıyee aslnda asıl konu bu degıl onun yapısı hep boleydıı bu sekılde kabullenmem gerektıgınn farkındayım asıl sorun hep karıyerını dusunmesıı benım kadar evlılıgı cok ıstememesı uzaktayız gorusmek zor oluo askere gıt gel ıs bul nısanlanalım dıorum ama o hala ogretımını 4 yıllıga tamamlama pesınde ben ondan 1 bucuk yas buyugum artık yavas yavas bısılerı dusunsun planlar yapalım ıstıorum 3 sene olduu uzakta olmak ı sanı yıpratıo:S

Keşke herkes bunu becerebilse:)

maalesef insanoğlu Böyle işte.. çook sevince olmuyor.. Ben de hep incindim.. hep 2. plana itildim.. ama Ben onu 2. plana itmeye Başlayınca kıymete Bindim.. ama hala unutamıyorum Bana hissettirdiği duyguları.. kendimi çok değersiz hisseder üzülürdüm.. şimdi çoğu zaman o hissediyor Bu duyguları.. farkında olmadan yapiyorum Belki.. ama ağladiğini Bilirim Beni eskisi kadar sevmiyorsun diyerek.. aslında eskisinden de çok seviyorum.. ama şunu anladım kendimi ondan daha çok sevmeliyim.. evet kendimi artık daha çok seviyorum ve onsuz da hayatı yaşayaBileceğime inaniyorum.. hayatım onun üzerine kurulu değil.. Ve Beni Ben yapan tek şey o değil.. o da Bunun farkında ve çoğu zaman Bu yüzden tartişiyoruz.. hakkımızda hayırlısı olsun.. ama inan Bana sen sen ol kimseyi kendinden çok sevme.. sana dair ufacık Bir zevk Bile yeri geldiğinde ondan önemli olsun.. ondan ayrı kendine özel Bir dünyan muhakkak olsun.. mesela Ben şuan evimde oturmuş nargile keyfi yapiyorum.. ohh açmışm müziğimi.. o ise arkadaylariyla kağit oynuyor.. gel dedi, Bugün kalsın kendime ayiracam Bugünü dedim.. Bozuldu taBi, eski Burcu olsaydı gel der demez uçardi.. şimdi öyle değil. olmayacak da.. artık Ben Baan yeterim.. varsa yanımda, Baş tacı.. gittiği yere kadar.. hayat Böyle Bişey işte.. yoksa erkeklerin Bencilliğiyle Başa çıkılmaz..

Bir kere siz oyunu kaybetmek üzeresiniz..
Kimseye değer versin diye, değer verilmez.
Siz onun vereceği 3 kuruşluk ilgiye muhtaç, onsuz yapamaz gibi görünürseniz o sizi nasılsa bırakmaz ayağına asla tınlamaz...
Eğriye eğri doğruya doğru..
Bir insan 3 yılda da tanınmaz, 35 yılda da..
Seviyorum diye deliren son nefesinde sevmiyordum diyenler var.
Diyeceğim şu iki "hakedene hakettiği değer verilir" diyenlerin tarafındayım.
Siz güçlü olmadıkça, önce "o" merkezli dünyanız oldukça bi yere varacağınızı hiç zannetmiyorum.
Alın karşınıza konuşun niye böyle diyin. Neyden korkup çekiniyorsunuz sizden ayrılır mı yoksa? Eğer hala ona iyilik peşinde koşup pohPohlarsanız daha çok kalır elinizde gözyaşından ıslanmış mendiliniz...

Son düzenleme:
Seni kayıp etmeli ki değerin anlaşılsın başka türlü olmaz ama sanırım çok tepene çıkarmışsın üzülen sen olacaksın

evet, Bana Ben evlenmeyi düşünmüyorum Bile demişti.. ne kadar incinmiştim. Bitirdim Bu yüzden.. Zamanla düşünürüm Belki Bu yüzden ayrılmayalım dedi.. Şimdi yaza nişan yapmak istiyor.. Ben istemiyorum.. Erken diyorum.. Ve Bu sefer gerçekten olaBildiğince ertelemek istiyorum.. annesi gelip annemle konustu, ne zaman gelelim dedi, Benle konustu, kızım yaza gelip adını koyalım dedi.. şuan için erken önce kpss yi atlatayım, atamam olsun dedim.. Şimdi de diyorum önce kariyerim, önce kendi paramı tek Başıma Yiyeyim, araBamı alayım Borçlarımı ödeyeyim anneme Biraz Bakayım evlilik daha sonra.. hele kalsın =) ne tuhaf.. Ben isterken o istemiyordu.. Rolleri nasıl da değişmişiz.. Bu durumu çook yadirgiyorum.. Bi yandan da kendimle gurur duyuyorum.. çünkü erkeklerin ne kadar Bencil olduğunu Biliyorum.. ne kadar ona ait olduğunu ondan vazgeçemeyeceğini hissettirirsen o kadar uzaklaşiyorlar.. ve sen ne kadar güçlü olursan o kadar hayran kalıyorlar.. evet erkekler kesinlikle karşilarında güçlü ve dimdik sağlam duruslu kadınlar görmek istiyor..

sen kaç ki o kovalasın elimden kaçmasın diye tutmaya çalışsın erkek milleti bikere sevildiğini anlamaya görsün şımarır hep kaçar naza çeker kendini ağar abidir onlar sevmek neki onlar sevilir hep sanarlar şimdiki aklım olsaydı daha çok peşimden koştururdum seni seviyorum dediğinde sazan gibi bende demez ağır abla ben olur dum sevdiğini belli etme herşeyden ödün verme ağırlığını koy seninde ilişkide söz hakkın olsun

verdiğimiz kadar değer alabilmek için neyapmalıyız

Valla ben bu sorunun cevabını bilmiyorum,bilen varsa banada öğretin arkadaşlar.

Çok NANKÖR var etrafta,hangi biriyle baş edeceğiz ki..

verdiğimiz kadar değer alabilmek için neyapmalıyız demişsin..
verdiğin değeri alamıyosan..aldıgın kadar değer ver..

verdiğimiz kadar değer alabilmek için neyapmalıyız

Valla ben bu sorunun cevabını bilmiyorum,bilen varsa banada öğretin arkadaşlar.

Çok NANKÖR var etrafta,hangi biriyle baş edeceğiz ki..

bize değer verdikleri kadar değer vericez herkese.kimse bulunmaz hint kumaşı değil insanın kendinden önemli de değil kimse için 'o olmadan yaşayamam' demicez bunu herkes beceremez demek de kolaya kaçmak olur insan kalbiyle değil aklıyla düşünüo bunu idrak eden herkes becerebilir

bunu basarabılmeyı bende cok ıstıorum tam baslıorum bıyerden sonra yıne basa donuorum aslnda ben artık ılskımdee taktık denemek ıstemıorum hersey hesapsız olsun ıstıorum ıcımden onu delıcesıne sevmek gostermek gelırken sevgımı aklamak ıstemıorum ama bellıkı bunu yapmak zorundayım :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…