öncelikle odağından onu kaldırıp Bi güzel kendini koyacaksın.. kendini herşeyden çook sevip önemseyeceksin.. işin kariyerin zevklerin herşeyin ondan önemli olacak.. yeri geldiği zaman son derece Bencil olacaksın... kayBetmeyi göze alacaksın.. yeri geldiği zaman herşeyden herkesten çok seveceksin, ama yeri geldiğinde de arkana Bile Bakmadan çekip gideceğini hissettireceksin..
erkek arkdaşım benim kadar çok değer vermiyo hep ben daha fazla ilgiliyim ben gelecek planları yapıyorum oysa kariyer duşunuyo genelde ben hayatımın odak noktası yapmış durumdayım onu o benim kadar çok üstüme düşmüyo napsam benim kadar çok ilgili ve değer vermesini kaybetmekden korkmasını sağlarımki 3 yıldır beraberiz buarada
verdiğimiz kadar değer alabilmek için neyapmalıyız
Valla ben bu sorunun cevabını bilmiyorum,bilen varsa banada öğretin arkadaşlar.
Çok NANKÖR var etrafta,hangi biriyle baş edeceğiz ki..
bunu basarabılmeyı bende cok ıstıorum tam baslıorum bıyerden sonra yıne basa donuorum aslnda ben artık ılskımdee taktık denemek ıstemıorum hersey hesapsız olsun ıstıorum ıcımden onu delıcesıne sevmek gostermek gelırken sevgımı aklamak ıstemıorum ama bellıkı bunu yapmak zorundayım :Sevet, Bana Ben evlenmeyi düşünmüyorum Bile demişti.. ne kadar incinmiştim. Bitirdim Bu yüzden.. Zamanla düşünürüm Belki Bu yüzden ayrılmayalım dedi.. Şimdi yaza nişan yapmak istiyor.. Ben istemiyorum.. Erken diyorum.. Ve Bu sefer gerçekten olaBildiğince ertelemek istiyorum.. annesi gelip annemle konustu, ne zaman gelelim dedi, Benle konustu, kızım yaza gelip adını koyalım dedi.. şuan için erken önce kpss yi atlatayım, atamam olsun dedim.. Şimdi de diyorum önce kariyerim, önce kendi paramı tek Başıma Yiyeyim, araBamı alayım Borçlarımı ödeyeyim anneme Biraz Bakayım evlilik daha sonra.. hele kalsın =) ne tuhaf.. Ben isterken o istemiyordu.. Rolleri nasıl da değişmişiz.. Bu durumu çook yadirgiyorum.. Bi yandan da kendimle gurur duyuyorum.. çünkü erkeklerin ne kadar Bencil olduğunu Biliyorum.. ne kadar ona ait olduğunu ondan vazgeçemeyeceğini hissettirirsen o kadar uzaklaşiyorlar.. ve sen ne kadar güçlü olursan o kadar hayran kalıyorlar.. evet erkekler kesinlikle karşilarında güçlü ve dimdik sağlam duruslu kadınlar görmek istiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?