Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1- anlaşılan o ki bir daha kimseye para vermemen gerekiyorMerhaba kızlar Benim sıkıntım Şubat ayında bi arkadasa bor para verdim daha halen vermedi Paraya da sıkıştım odemelerim var nasıl isteyim insanın aklına gelmeyeni nasıl getireyim bide bi arkadas daha var onada verdim offf nasıl istiyim neolur dalga geçmeden fikir verin
Merhaba kızlar Benim sıkıntım Şubat ayında bi arkadasa bor para verdim daha halen vermedi Paraya da sıkıştım odemelerim var nasıl isteyim insanın aklına gelmeyeni nasıl getireyim bide bi arkadas daha var onada verdim offf nasıl istiyim neolur dalga geçmeden fikir verin
Ben salak gibi eski sewgilime verdim borç para hala gelen bişi yok.Merhaba kızlar Benim sıkıntım Şubat ayında bi arkadasa bor para verdim daha halen vermedi Paraya da sıkıştım odemelerim var nasıl isteyim insanın aklına gelmeyeni nasıl getireyim bide bi arkadas daha var onada verdim offf nasıl istiyim neolur dalga geçmeden fikir verin