vereceğim bu kiloları

melikea12345

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2012
13
16
38
İstanbul
herkese merhaba hayatımın en kötü gittiği dönemler sanırım.
ama en büyük sorunumun kilolarım 1 yıl öncesinde 20 kg verdim fakat hastalık dönemlerim oldu ilaçlardan dolay çok kilo aldım o halimle bile kiloluyken şimdi daha kötü olduğumun farkındayım buna bir dur demem gerekiyordu. sitein eski üyelerindenim buradaki desteklere çok ihtiyacım var. Bu tarihi buraya not ediyou ve bundan sonra bir daha asla eskisi gibi ve şimdiki kilomda olmyacağım
16,10,2016 : 95 kg
boy: 1.63

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM :)

Kilo verme gerçekten çok sanıclı ve uzun bir süreç bende vermeye çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez:)

Başarılar diliyorum, yılmadan devam etmeniz çok önemli.:KK200:

Canım kilo verme maratonunda başarılar, biraz zorlu bir süreç hatta çok kilomuz olduğu için biraz uzun bir süreç ama zaman hızla geçiyor bugün yarın derken kilolu bir Ömür geçiriyoruz. Ben her sabah uyandığımda dün istediğim herşeyi yemişim de bugün diyete başlıyormuşum gibi düşünüyorum. Hergün benim için rejimin ilk günü,eğer maddi anlamda sıkıntıya sokmayacaksa seni diyetisyene gitmeni öneririm, çünkü kendi kendime 2 ay debelendim aç bıraktım kendimi ancak iki kilo verdim eğer gitmeyeceksen de kendine uygun bir liste bul ve onu uygula, ben de seninle aynı kilolardayım benim günlüğümde her hafta listemi yazıyorum istersen oradan bakabilirsin.

Canım kilo verme maratonunda başarılar, biraz zorlu bir süreç hatta çok kilomuz olduğu için biraz uzun bir süreç ama zaman hızla geçiyor bugün yarın derken kilolu bir Ömür geçiriyoruz. Ben her sabah uyandığımda dün istediğim herşeyi yemişim de bugün diyete başlıyormuşum gibi düşünüyorum. Hergün benim için rejimin ilk günü,eğer maddi anlamda sıkıntıya sokmayacaksa seni diyetisyene gitmeni öneririm, çünkü kendi kendime 2 ay debelendim aç bıraktım kendimi ancak iki kilo verdim eğer gitmeyeceksen de kendine uygun bir liste bul ve onu uygula, ben de seninle aynı kilolardayım benim günlüğümde her hafta listemi yazıyorum istersen oradan bakabilirsin.
Kilo verme gerçekten çok sanıclı ve uzun bir süreç bende vermeye çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez:)

Başarılar diliyorum, yılmadan devam etmeniz çok önemli.:KK200:
İnşallah.Size yürekten başarılar dilerim. Yolunuz açık olsun.

Tebrikler.

Bayılırım iradeli ve kendisini seven kadınlara.

hepinize tek tek çok teşekkür ederimmm :)
biliyorum zorlu ve uzun bir süreç ama yapamam diyerek moral bozarak bu süreci uzatanlar biz oluyoruz ve bu sefe ben yapacağım :)

Back
X