vereceğiniz fikre çok ihtiyacım var :(

aysesendil

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2014
240
103
18
hiç başta kesinlikle bu olmaz ,bir kere her türlü bana uzak ya da çeken hiçbir özelliği yok dediğiniz birine fena alıştığınız oldu mu ne parası çok olan, ne güzelliği olan , ne aman aman bir kariyeri olmayan her türlü vasat birine çok alıştığınız ya da ne yapacağımı bilemeyecek kadar zor durumdayım. evlenmek istiyor ısrarla ve beni çok seviyor . ama ben insanların burun kıvıracağı ya da belki acıyacakları bir evlilik yapmak istemiyorum. zamanla onun varlığına ve beni çok sevmesine de öyle alıştım ki napıcağımı bilemiyorum, biri bana akıl versin.

canım olabiliyor öyle şeyler. önemli olan kişiyi iyi tanıman.. kimi insan var her şeyi dört dörtlük dersin ama karakteri bir türlü seni memnun etmez.. kimi insan vardır vasattır ama azmi vardır, insanın içinde hayata tutunma ve yaşama azmi olsun.. çalışma azmi olsun.. sana saygısı ve sevgisi olsun.. ama benim anlamadığım konu alıştım diyorsun eğer kendin böyle bir yakınlık duymuyorsan hiç girme o yola karşındakini de kırma.. ve tamam sevgi aşk önemli ama ailene denk biri olmasıda önemli.. eğer ailen onay verirse geri kalan kısım teferruat sadece..

canım ailem onu ilk gördüğünde mutlaka bu muydu evlenmek istediğin dicekler?tipi yok vasat bir işi var . alıştım evet çünkü beni sevdirdiğini bana çok hissettiriyor.bu beni çok mutlu ediyor.daha önce sevilmedim de açıkçası.ailemden bile böyle bir ilgi sevgi yumağı görmedim.o yüzden ne yapmam gerektiğine karar veremiyorum gerçekten.beni seviyor iyi kötü bir işi var kabul et diyor bir tarafım.diğer tarafım o kadar insanın gerek tipiyle gerek çok vasat oluşuyla yerine göre çocuksuluğuyla ilgili söyleyecekleri sözler sonradan beni çok pişman eder ondan soğutur uzaklaştırır diyor.kafam çok karışık

Konunuz ilgili bölüme taşınmıştır.Bilginize..

Kadınlar özellikle ilgiye ihtiyaç duydukları zamanlarda en olmadık kişiye bağlanabiliyorlar..
Yazdıklarından bu adama saygı duymadıgın belli oluyor.. Yani özelliklerine falan.
Böyle ilişkiler sonrasında pişmanlıgı getiriyor..

etrafa gelmeden önce kendini bi sorgulaman lazım gerçekten seviyormusun diye...
ilgi insana kendini çok iyi hissettiren bişey şüphesiz...
bu ilgiyi kaybetmek istemiyorsundur belkide...
maddi olanaklar önemli evlilikte çok aşık değilsen öncelikli mantığını dinlemeni tavsiye ederim...

önemli olan soru şu
sen seviyor musun
biri seni çok seviyo diye sadece,onunla evlenilmez

bu forumda gördüğümüz konulardan anladığım kadarıyla böyle kafası karışık olup, evlenince nasılsa severim alışırım diyenler ( çoğunlukla) pişmanlık duyuyor. bu sebeple evlilik gibi bir kararı kalbinizi çarptıran biri ile almalısınız.

sen çocugu gercekten sevseydin kusurlarını görmezdin.. gerçekten aşık değil ve tam anlamıyla sevmiyorsan zaten evlenme... evlendikten sonra sana herşeyi batmaya başlar çünki.. ve ewlendgn gbide boşanırsın

''alıştım''tüm kelimelerin sonunda bu var...senin cevabın belli arkadaşım..

eyer insanlarin soylediklerini takan ve derd eden biriysen evlenme ve ayril.. simdi sevgisi hosuna gidiyor ola bilir ama evlenince kisaca ona ulasinca cevrendeki insanlarin dediklerine takilacaksin..
eyer yoo kimse beni ilgilendirmez umrumda olmaz takmam diyorsan ve seviyorsan denemeye deyer :)

mantıklı davran
istemediğin birşeyi yapma
kendini iyice sorgulamalısın...
bu sorunları kaldıramayacaksan vazgeç...

Alışkanlık olduğu için evlenilir mi? Evlenincede o alışacak ilgisi azalacak o zaman ne yapacaksın?
Evlilik çocuk oyuncağı değil, seviyorsan aşıksan evlen, sırf karşındakinin ilgisine sana olan sevgisine alıştığın için değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…