- 1 Mart 2014
- 240
- 103
- 18
- Konu Sahibi aysesendil
-
önemli olan soru şuhiç başta kesinlikle bu olmaz ,bir kere her türlü bana uzak ya da çeken hiçbir özelliği yok dediğiniz birine fena alıştığınız oldu mune parası çok olan, ne güzelliği olan , ne aman aman bir kariyeri olmayan her türlü vasat birine çok alıştığınız ya da ne yapacağımı bilemeyecek kadar zor durumdayım. evlenmek istiyor ısrarla ve beni çok seviyor . ama ben insanların burun kıvıracağı ya da belki acıyacakları bir evlilik yapmak istemiyorum. zamanla onun varlığına ve beni çok sevmesine de öyle alıştım ki napıcağımı bilemiyorum, biri bana akıl versin.
hiç başta kesinlikle bu olmaz ,bir kere her türlü bana uzak ya da çeken hiçbir özelliği yok dediğiniz birine fena alıştığınız oldu mune parası çok olan, ne güzelliği olan , ne aman aman bir kariyeri olmayan her türlü vasat birine çok alıştığınız ya da ne yapacağımı bilemeyecek kadar zor durumdayım. evlenmek istiyor ısrarla ve beni çok seviyor . ama ben insanların burun kıvıracağı ya da belki acıyacakları bir evlilik yapmak istemiyorum. zamanla onun varlığına ve beni çok sevmesine de öyle alıştım ki napıcağımı bilemiyorum, biri bana akıl versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?