verem asisi yara olmak zorunda mi?

violety

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2010
77
5
36
İstanbul
Tecrubesi olan anneler yardim kizima verem asisi yapildi.gorumcem cok yara oluyo hic gecmiyo o yara dedi hatta yara olmazsa igne tutmamis demekmis(!!!) Boyle bisey var mi cunku igne ucunun kendi yarasi var.sizde durum nedir?ille yara mi olmali?

Tecrubesi olan anneler yardim kizima verem asisi yapildi.gorumcem cok yara oluyo hic gecmiyo o yara dedi hatta yara olmazsa igne tutmamis demekmis(!!!) Boyle bisey var mi cunku igne ucunun kendi yarasi var.sizde durum nedir?ille yara mi olmali?

Ever canim gorumcenin dedigi dogru. Verem asisi yara olucak olmazsa tekrar asi yaparlar. Ama asi vurulunca hemen yara olmadi biZim. 2. Ayi bittiginde asi oldu ama 20-30 gun sonra kizardi ve yara oldu. Suan 4. Ayimiz bitti asinin uzerinden 2 ay gecti daha yaramiz gecmedi. Sonrada o yaranin asi izi kaliyormus. Daha yeni yapildiysa asi telas etme yani bende tutmadi sanmistim 1 ay sonra yara oldu yani

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yara olur elbet ama hemen değil arkadaşın dediği gibi,1 - 1.5 ay sonra anca olur

Bizimki de yapılalı 2ay oldu bu aralar iltihaplı gibi yarın sağlık ocağına bir gidip göstereceğim.

bizde 2 aylıkken yapıldı şuan 5 aylık hala yarası iyleşmedi sağlık ocağındaki ebe aşısı tutmuş zamanla iyileşip iz bırakacak dedi

Canım benim çocuğum da 2 aylıkken oldu bende korktum tutmama diye birşey yokmuş daha yeni yeni kızarmaya başladı 3.5 aylık ilk haftalarda yeri belli değildi bile sonradan oldu. Korkma ve bekle

Cook tesekkur ederim arkadaslar rahatladim valla.korktum kuzumun cani coj yanmisti zaten anlasilan asil aciyacagi gunler geliyor.

Back
X